1 ile 3 arası toplam 3 sonuç

Konu: Biri bana bunu anlatsın

Default Biri bana bunu anlatsın

Ben her maçta duyarlı olarak direktif değiştireyim. Büyük takımlara karşı defansif küçük takımlara karşı daha ofansif çıkayım maçın gidişatına göre oyunculara taktikler vereyim. Eskişehirspor la 15. olayım adam her şey otomatik 4-4-2 çıksın kayserisporla şampiyon olsun ben bunu çözemedim neden kaynaklanıyor anlamadım acaba farklı oyunları mı oynuyoruz?
    Ayrıca hazır taktiklerin çoğu tek versiyon yani hucum kontra yokken karşıdaki takımı gözetmeksizin alayına aynı taktikle oynarken başarılı oluyoruz ben onu da çözemedim.Çözebilen varsa bir anlatabiliri mi ?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

haklısın daha demın oylesıne oynarken wıganla comunıty shıldı kaldırdım fakat gelde bır sor nasıl kaldırdın oyun ıcınde veryasyon mu denemedım oyuncu degısıklıgı felsefelerle oynamak v.s zar zor 2-0 dan 3 -2 aldım macı ondan sonrakı mac bourtnemoth tek kale oynuyor wıgana karsı yanı adamların otomatık taktıgı takır takır her mac aynı oynuyor bız boyle gıderse kafayı yerız.

Quote Originally Posted by fmhastasi View Post
    haklısın daha demın oylesıne oynarken wıganla comunıty shıldı kaldırdım fakat gelde bır sor nasıl kaldırdın oyun ıcınde veryasyon mu denemedım oyuncu degısıklıgı felsefelerle oynamak v.s zar zor 2-0 dan 3 -2 aldım macı ondan sonrakı mac bourtnemoth tek kale oynuyor wıgana karsı yanı adamların otomatık taktıgı takır takır her mac aynı oynuyor bız boyle gıderse kafayı yerız.
    Çok haklısın hocam kafayı yemeden kariyere devam etmeye çalışıcam işte

Mesaj Yetkileri