Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
İyi de burada hiç kimse "Fenerbahçe aklandı" sonucuna gitmiyor. Aksine son olaylar ve itiraflarla beraber şiddetle savunduğu bu tezgahı arkasında başkalarının emelleri ve amaçları yatıyor gerçeği var. Fenerbahçe'nin Uefa Şampiyonlar Ligine gönderilmediği, daha olayın en başında Uefa nezninde Fenerbahçe'nin suçlu olarak kabul edildiği, TFF tarafından bu kararlar alınırken, dönemin TFF başkanından Uefa'dan gelen yazı ve belgeler gizlenirken, bunlarda parmağı ve imzası olan insanların şuan hangi kulüp çatısı altında faaliyet gösterdiğini hepimiz biliyoruz.

Aziz Yıldırım'ı da günahım kadar sevmem ayrıca. Beni bilen bilir. Ama bir kişiyi, kurumu veya topluluğu sevmemek benim kör olacağım ve körü körüne bir şeye inanacağım anlamına gelmez.
Yapma güzel kardeşim, birkaç gündür bu konuya yazılan mesajları görmüyor musun allasen, bir iki sayfa geride hepsi.

Dediğim gibi asıl olayın şike olayı olmadığını söyleyenlere bir lafım yok, zaten ben de onlardan birisiyim ama hemen şike yapılmadı diye yollara düzülenler var, çok çabuk unutuluyor bazı şeyler.

Ve son söylediklerinle hala olayı Fenerbahçe üzerinden yorumlamaya çalışıyorsun, ŞL'ye gönderilmedik filan diye. Bu olayı şike hususu çerçevesinde konuşacaksak kusura bakmayın savunulacak bir tarafı yok. Evet % 100 kanıtlanamıyor maalesef çünkü dediğim gibi odak noktası bu değildi ama zamanında federasyonda çalışan Galatasaraylılar bize böyle böyle yaptı demek olayın görünen tarafını gizleyemiyor. O insanların gerek inisiyatif alarak gerek talimatla böyle bir şey yapmaları ahlaksızlık olsa da hepsi aynı bataklığın içindeki cisimler işte, Fenerbahçeli geçinenlerin kulübe onların yaptığından daha kötü şeyler yaptığı bariz işte, olayı birilerinin özeline indirgemekle bir şeyi çözemeyiz.

Neyse meramımızı az çok anlatabildik sanırım.