Herhalde ilk 11de Muslera - Chedjou- Eboue - Melo - Sneijder - Drogba'nın banko olduğunu unutarak hala yabancı transfer etmeye çalışıyor bizimkiler anlayamadım valla. Daha Bruma kadroya giremiyor.
Herhalde ilk 11de Muslera - Chedjou- Eboue - Melo - Sneijder - Drogba'nın banko olduğunu unutarak hala yabancı transfer etmeye çalışıyor bizimkiler anlayamadım valla. Daha Bruma kadroya giremiyor.
bu yil en iyi bek seçilmis alper ocalin haberine gore
Bizimkiler işi şansa bırakmaz bence.Devre arası güzel hamleler gelecektir her habere inanmayın derim.
Amrabat-Erkan Zengin
Riera-Alex Telles
Dany-Serdar Aziz/Giray
Olursa bir de üstüne yetenekli yerli bir orta saha alırsak yeter.Aslında Alex Telles yerine benim tercihim Tarık Çamdal olur.Çok beğeniyorum kendisini![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Zaten Amrabat Cluj maçında Burak'a gönderdiği ve gol olan ortadan başka hiç bişey yapmış mı bu takım için ! Fatih Terim'in nadir işe yaramayan transferlerinden biri. Erkan Zengin bize karşı Ronaldo kesilmişti birden yararlı bir transfer olabilir. Alex Telles gelirse Riera gidicek muhtemelen oradan da yabancı kontenjanı açılır Alex Telles için. Dany de zaten gitmesi gereken biri. Ben Serdar Aziz - Giray ikilisinden Serdarı tercih ederdim. Ama aslında o bile şuan Galatasaray için yeterli değil. Keşke onun yerine Ömer Toprak ya da Serdar Taşçı gelse.
uzaga gitmiyelim ugur demirok"u alalim
Riera tecrübesi ile çok daha yararlı olur bence. Formu da iyi hem bu sezon. Hic kosmadıgı kadar kosuyor
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Fark yaratmayacak bir bek değilse yabancı bek almaya gerek yok Riera oynadığı zaman sol bekte müthiş oynuyor bana göre. Takımdaki Sneijder'den sonra en teknik oyuncu Riera.
Tarık Çamdal bitmiş diollar.
Şu yabancı sınırsız olsa da bi rahatlasak.
Screw you guys, I'm goin' home
Bu sezon takımında 32 maç yapmış ve sadece 3 kere oyundan alınmış. (Ligde toplam 38 maç var)
Takımı 2.olmuş
Yaşı 21
Sadece şu 3 istatistiğe bakarak bile bu transferi memnuniyetle karşılarım.
Drogba ile 5.m euroya yeni sözleşme yapmak mı yoksa bu tip bir transfer mi?
Avrupadaki örnekleri iyi süzüp ona göre düşünüp yargılayın derim.
Bu sezon olamaz o, son iki sezonda yaptığı maç sayısıdır. Yabancı kuralı olmasa alınacak bir oyuncu değil bence, Süper Ligde oynadığı maç sayısı 2 sezonda 22 sadece. Galatasaray'da oynamak için yeterli olmamalı.
Tarık'a 6 mio eur istenmiş deniliyor. Doğruysa pes vallahi, bu kadar da abartılmaz ki!
Sen öyle diyince bir baktım bende de öküzlük var konuyla alakasız dalıvermişim
Alex Telles tipi transfer dogru yaklaşım bence. Shaktar olsun Porto olsun hep bu şekilde yapıyorlar zaten transferi.
O yuzden Bruma transferini de çok destekledim ki Bruma ligde çok az forma giymişti. Bu, Bruma'dan daha az riskli transfer.
Ayrıca CL'de oynayabilecek olması da cabası.
Genç transferi cogu zaman risktir ama güzel bir risktir alınabilir bir risktir.
Bak Ujfa'ya güvendik bir sakatlandı futbolu bıraktı![]()
Ünal Aysal 4 oyuncu alcaz 2'si Almanya'dan mı demiş.
Bu 4 oyuncu transferi bitmiş mi? Yani kesin mi? Yine bitmeden mi konuşmuş yoksa. Sanırım kesindir ya o kadar şey oldu öyle bi hata yapmaz artık. 4 oyuncuyla ilgileniyoz falan derdi yoksa. Alcaz demiş adam.
Birisi sinan kurt. Bu sene kontratı bitiyor mönchengladbach lı oyuncu.
Bence de Türkiye'ye gelmez ama bakalım işte
Devre arası tarık veya ishak + alex telles bekliyorum sol bek sıkıntımız çözülecek inşallah.
Ömer Toprak falan için de sanırım girişimlerimiz var ama büyük ihtimalle Serdar Aziz alınır, alınmasa da olur.
Erkan Zengin veya Olcan haberleri de var bunlardan birini alabilirsek daha transfere gerek yok![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Eleştirilir, oynayamaz, üstünde baskı olur vs. diye bu politikamızdan vazgeçmemeliyiz.
Genç, potansiyeli yüksek oyuncu transferlerine devam!
Bruma'yı gördük neler yapabileceğini şimdiden böyle olan eleman 2-3 seneye nasıl olacak kim bilir.Tarık'ı ben çok beğeniyorum inşAllah olur bu transfer.Riera zaten son maçlarda çok iyi işler çıkarttı Tarık bu sezon olmuyorsa gelecek sezon kesinlikle alınmalı.Alex Telles'e bence gerek yok Brezilya'dan gelen her oyuncu burada uyum sağlayamıyor.Riera varken zaten gerekte yok o giderse anca öyle alınsın.
Bu arada Lig TV'ye göre Alex Telles ve Tarık bitmiş Serdar'ı bitirmek için de Bülent Tulun Bursa'ya gitmiş.
fanatik'e göre serdar'ı satmayacagız bunun dışında yekta ve ceyhunu istiyoruz demişler tuluna, tulun da daha hocamız gönderilecek oyuncuları belirlemedi daha sonra konuşalım demişmiş.
Fanatik'e güven olmaz ya.
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...r-aziz-zirvesi
Toplanmışlar görüldüğü üzere Chedjou vol 2 olur yani gerçekleşir transfer.
Verdiğin linkte de aynı şey yazıyor yalnız![]()