Beşiktaş kazanır
Berabere biter
Elazığspor kazanır
Beşiktaş seyircisiz oynuyor dimi ?
Keşke seyricili olsaydı bu maç ne güzel ne muhteşem tepkiler gelebilirdi vallahi.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Cezamız bitti diye biliyorum ben.
Anıl eğer bittiyse şu maçı seve seve izlerim tepkiler için sadece.
Taraftar da olursa maçta Beşiktaş istediği kadar eksik olsun fark olur.
Cezamızın bitmiş olması lazım. Benim takımdan umudum yok. Aynı senaryo;
Maç başı süper bir takım, 45. dakikaya doğru vasatlaşıyor, ikinci yarı oyuncular ayakta duramıyor. Olacak olan bu. Yensek de yenilsek de olacak olan bu.
FM Gazetesi
Ben de bu maçın bir isyan maçı olacağı görüşündeyim. Elazığspor zaten bitik bu sene. Son Antalyaspor galibiyeti rakibin 10 kişi kalmasından dolayı benim için çok bir şey ifade etmiyor. Kalan 2 maçtan 6 puan , başka yolu yok.
Vallahi artık ben kalan maçlara "ligi 3. bitirebiliriz umarım" gözüyle bakıyorum. 3. bile olsak ECC var işin ucunda çünkü. FB kaptırmaz. İkinci de biz saçmalamaya devam edersek ya gs ya kasımpaşa olur. Toparlamak lazım.
FM Gazetesi
Maçtan çok taraftarın isyanını merakla beklediğim karşılaşma. Maçı BJKnin rahatlıkla kazanacağını düşünüyorum.
Eksiklerimiz var , moralsiz olabiliriz fakat rakibimizin de durumu ortada..
Taraftarımızın önünde zorlansakta galip geleceğimizi düşünüyorum..
Ayrıca taraftarımızın , üstümüze oynanan oyunlara karşı nasıl bir tepki vereceğini de merak ediyorum..
Yönetim yeni kombine kartlar bastırmış ve artık bilet satışı yapılmayacakmış.Benim gibi Beşiktaş aşığı olan fakat sırf uzaklıktan dolayı nadiren maçlara gidebilen tarafarlar için bu kötü bir haber fakat temiz taraftar topluluğu oluşturmak içinse tamamen doğru bir karar olmuş..
Rahat bir galibiyet olur.Elazıg ligin acık ara en kötü takımı.
Cezamız bitti nihayet. Bu maçın da en iyi yanı bu zaten. Benim için lig o kadar zevksizleşti ki, şu maçı zorla 1-0 falan kazansak eleştirmem takımı, o derece. Bu arada, sakatlar ve kadro dışı kalanları ekleyince bir 11 çıkarabilecek kadar eksik göze çarpıyor. Bakalım kadro yapısı ve sistem nasıl olacak?
Oğuzhan da kadrodan çıkarıldı. Giunti'ye falan mı haber versek ne yapsak ?
Beşiktaş çok rahat kazanır.
beşiktaş cok rahat alır en az 2 fark olur
Bugün çıkacak 11'i burdan seçse Bilic çok rahat kazanırdık![]()
Oha yahu o ne öyle 18 adam çıkacak mı maçta kesin yedeklerde 2 kaleci falan olur.![]()
Tolga
Serdar-Sivok-Escude-Ersan
Holosko-Veli-Necip-İsmail
Olcay-Pektemek
böyle bir ilk 11 bekliyorum. Takım her sene olduğu gibi yine revire döndü. Ligin en kötü takımı da olsa Elazığ'yı yine maça ortak ederiz ikinci yarıda.
Ek: Arka adele sakatlığı bulaşıcı galiba.
Last edited by manager725 : 21.Aralık.2013 at 18:13
Oğuzhan falan geçsinler bu işleri.
Karı kızla eğlenirken kasık da problem yok kritik haftalarda kasık da problem var.
Topçunun bi taraflarını kaldırmayacan arkadaş 2 x 2 = 4 .
Yedekte A2 takımından oyuncular olur kesin.Bu arada efsane 11e geri dönecek heralde bu maç HOLOSKO !Bir miktar parayla gönderemediler gitti su adamı.
![]()
Kıyım devam eder 1-2 1-3 gibi Elazığ kazanır. Tiyatroyu sevmeyen toplumumuza tiyatroyu sevdirme projesi devam eder. Hayırlı işler.
Eksikler biraz daha artarsa, A2 takımı çıkacak sahaya. Nasıl olacak bakalım bugün?
2-3 hafta once bir haber vardi, besiktas aylar sonra ilk defa tam kadro antrenman yapiyor diye. yapilmaz olaymis. takim bildigin revire donmus yine. hem de en beterinden. bu sartlar altinda ben elazigdan bir surpriz bekliyorum. besiktas kazansa bile cok zor olacak gibi duruyor. farkli bir galibiyet bekleyenler icin hayal kirikligi olabilir maalesef.
edit: bu arada kasimpasa macina yapilan itiraz noldu? hic bir haber donmedi medyada. Fener ya da GS olsa BJKnin yerinde ne kiyamet kopardi ama.
18 adam çıkmaz sanırım![]()
![]()
Sakatlıkları görünce nasıl kadro çıkacak demiştim ama ideal 11 de gayet iyi. BJKnin de kadrosu genişmiş demek ki. Ayrıca bu kadar sakatın olduğu hafta ligin en güçsüz takımıyla oynaması da ayrı bir şans. Umarım BJK alır , geçen haftaki yenilgiden sonra bu maçı kazanamazlarsa üzülürüm açıkçası.
Rezalet bir durumda takim. Su kadroya bak. İcler acisi. Koskoca besiktasin dustugu duruma bak.
FM Gazetesi
Beşiktaş'ın 11'i: Tolga, Serdar, Sivok, Ersan, İsmail, Necip, Veli, Olcay, Uğur Boral, Holosko, Mustafa Pektemek
Elazig : Zülküf, Hakan, Sow, Ahmet Görkem, Çağlar, Bilica, Barmudez, Sane, Serdar, Köksal, Deniz
Bjk yedeklerinde oyuna etki edebilecek sadece Gökhan Töre var onunda sakatlıgı tam olarak gecmis degil.
Kağıt üzerinde fena gibi durmuyor ama malesef bu oyuncularla işimiz çok zor.Dediğin gibi bu kadar eksiğin olduğu dönemde Elazığspor gibi ligin zayıf ekiplerinden birisiyle karşılaşmamız bizim açımızdan iyi şans ama kazansak bile bu hiç kolay olmayacak.En önemlisi de Oğuzhan'ın eksikliği.Nasıl gol pozisyonu üretecek bu 11 hiç bir fikrim yok.Umarım kazanırız.Aksi takdirde iyice kopacağız yarıştan.
So what?
Saike
5-2 Beşiktaş kazanır. Pektemek hatt-rick.