Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
11. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

9 81.82%
  • Berabere biter

2 18.18%
  • Elazığspor kazanır

0 0%
1 ile 30 arası toplam 70 sonuç

Konu: Beşiktaş - Elazığspor | STSL 16. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by kumbara View Post
    İki asisti var mustafa'nın, bunun yanında net pozisyon kaçırmadı (kaçırdığı pozisyonda da asist yaptı). Gol atma isteği çok fazla ve buna rağmen çoğu pozisyonda gol attırmayı düşündü. Eneramo ilerde top tutar, mustafa topa basar, aralarında dağlar kadar fark var oyun olarak. Almeida ile çift forvette mustafa gol kralı olur, bu kadar da iddalıyım açıkcası.
    Ben, Eneramo'nun Almeida olmadığında oynaması gerektiğini düşünmüyorum, yanlış anlaşılmasın; fakat Pektemek'i de oyunun geneline bakarak beğenmediğimi söylüyorum. Holosko'nun 2. golünde de top Elazığ futbolcusundan gitti gibi gördüm ekranda. Almeida ile çift forvet izleyemedik bir türlü, o konuyu izlediğimiz zaman konuşuruz.

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Ben, Eneramo'nun Almeida olmadığında oynaması gerektiğini düşünmüyorum, yanlış anlaşılmasın; fakat Pektemek'i de oyunun geneline bakarak beğenmediğimi söylüyorum. Holosko'nun 2. golünde de top Elazığ futbolcusundan gitti gibi gördüm ekranda. Almeida ile çift forvet izleyemedik bir türlü, o konuyu izlediğimiz zaman konuşuruz.
    Abi zaten mustafa direk santrafor değil bence, yani almeida'dan beklediğimizi mustafadan beklememek gerekir. Kanatta bile oynasa yine etkili olur mustafa ki sow örneği var önümüzde. İster istemez kayıcak ceza alanının içine. Olcay veya töre'nin yokluğunda holosko yerine denemek lazım bence.

Mesaj Yetkileri