A.) Şampiyonlar Liginden AL'ye düşer
B.) Şampiyonlar Liginde tur atlar orada elenir
C.) Çeyrek Final
D.) Yarı Final
E.) 100.Yılında imkansızı başarır ŞL kupasını alır
F.) Lig'de Şampiyon olur
G.) Lig'i 2.Bitirir
H.) Hayal kırıklığı yaratır
11.Hafta
Breda'nın şok golü ile mağlup durumua düştüğümüz maçta ilk yarı skoru 2-1'e getirip baskıyı artıran taraf olsakda arka arkaya yediğimiz gollerle maçın son anlarına 3-2 mağlup girerek bir kez daha şoku yaşıyorduk öyleki son anlarda attığımız beraberlik golü bile bizi sevindirmeye yetmedi çünkü rakip sadece 3 kere gelmişti .
12. Hafta
Zayıf rakibimizi sürklase edip moral bulduğumuz maç Barça ile oynayacağımız maç öncesi lige tekrar tutunmak adına özel bir galibiyetti
Spoiler: 11,12.Hafta
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Şampiyonlar Ligi 5.Maç
iki takım açısındanda formaliteden öte bir maç olmayacakdı ama her ne olursa olsun Barça'yı yenebilmek hazırlık maçında dahi olsa büyük sansasyon yaratır , maçın adamının Puyol ve ortalamasınında 9.1 olduğu bir maçda aldığımız mağlubiyet tamamen Barça'nın tecrübesinden ibaretti , yoksa ablukaya alan taraf bizdik ,
Tam Ajax'la arayi fazla acma diyecektim, senin 2 macin eksik oldugunu gordumSon haftalarda guzel bir seri yakalayarak liderligi aliriz umarim. SL'de bir ust tura cikman guzel olmus. Zor bir rakip cikmasa bari
![]()
şl de işi bitirmişsin bi kura şansıyla çeyrek final yapsan fena olmaz![]()
Sonraki tur şansa çok zor gelmedi bakalım bize eş değer
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< <<<<<<<<<<<<<<<<
13. ve 14.Hafta
Ezeli rakiplerimizden Feyenordu sahasında 4-1 ile çok rahat geçip ligin sürpriz takımı Eagles'e 1-0 ile Ligdeki namağlup ünvanımızı verdik
Şampiyonlar Ligi 6.Maç ( Maribor 0 - 3 PSV )
Tamamen genç oyuncularımızdan kurulu yedek ağırlıklı bir takım ile çıktığımız Şampiyonlar Liginin son maçında her hangi bir sürprize yer vermedik
15.16.17 . Haftalar
Ligde Ajax'ın puan kaybettiği ve bizim seri galibiyetler elde ederek 17. Haftalar sonunda Liderliği elde ettiğimiz muhteşem 100yılın ilk yarısına muhteşem bir kapanış oldu , Zwolle'yi 2-0 Roda'yı 2-1 ve AZ'yi 1-0 'lık skorlarla geçmesini bildik.
2.Tur
Maçlar gayet iyi abide Barcelona 2dir sana 2 atıyor inşallah 3.kez karşı karşıya geldiğinde bi 3 tane atarsında rahatlarız![]()
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
Sunum çok iyi ama bayağı uğraştırmıyo mu Halil ???
ŞL'de beklenen performansı göstermiş takım. Ligde de daha iyi olabiliriz.
GS'yi geçeriz, gidişat güzel.
Galatasaray gelmesi fena , bence çok küçümseniyor bizler tarafından ama eliyeceğini düşünüyorum çünkü Barça'dan 2 maçtata fark yemeden kapatmıssın bu arada , grafikler ultrafena.
Galatasarayın 1. olarak gelmesi harika olmuş hocam
galatasaray 1.olmuş vay canına iki takım için de güzel kura olmuş elemelisin gs yi![]()
Başarılar adam ! Bu aralar çok yoğunum bir türlü kariyer yapamadık seninle![]()
Rakip iyimis yaGececegini dusunuyorum
![]()
İlk maç neyse ama 2.maçta yenilgiyi hakkettiğimiz söylenemez ama bir kez daha karşılaşmayı isterim açıkçası
İlk başta hazırlaması uğraştırıyor ama taslaklar tamamlandıktan sonra iş kolaylaşıyor
Bakalım inş
Yok ben GS'yi küçümsemiyorum hatta %51 GS'ye şans veriyorum kadro olarak eşitiz GS daha tecrübeli oyunculardan oluşuyor sadece
Kesinlikle en iyi 1.yi çektik
Aynen helal olsun Gs'ye güzel kura
Yaparız kardeşim önemli olan iş
Bende aynı fikirdeyim
Mükemmel analiz![]()
galatasarayı duman ederiz çok iyi gidiyoruz hocam
Cimbom'u yenen Beşiktaşlı Halil görelim
Parleo ; Canım ben oyuna zar zor giriyorum eskiden iyiydi şimdi süre felan kalmadı tatildeyim bakalım , yapmayı düşünüyorum ama Halil'i görünce vazgeçtim .![]()
100 yılımıızda en azından Çeyrek Final çok iyi olur geçersek tabi
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< <<<<<<<<<<<<<<<<<<
Devre arası için takımı Antalya’da hazırlık kampına sokmayı planlamıştım bu planları yapmamda etken olan sebeplerden en önemlisi Beşkitaş’la sözleşme yenilemeyen Fernandes ile Antalya’da birebir görüşmelerde bulunmak ayrıca Şampiyonlar Ligi rakibimiz Galatasaray’ıda mercek altına almaktı.
3 Gün sonra
Hollanda'dan Kamp için Antalya'ya ulaşmış takıma yükleme antrenmanları için yardımcılara gerekli talimatları vermiş uzun yıllar ayrı kaldığım meleketimin tadını çıkartıyordum ,
Fernandes transferini sadece yönetim ile paylaşdığım halde burada gazetelere göre Fernandes bize imzayı atmıştı , halbuki aradan geçen 3 günlük zaman zarfında ne oyuncu ile nede menejeri ile herhangi bir göürşmemiz olmuştu.
Fernandes'i ne yapıcaz ya?İhtiyacımız var mı cidden
Bu arada umarım yenilirsin Galatasaray'ımıza![]()
NE Beşiktaşlı Halil'i ? Neyin kafasını yaşıyon Ünsal
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< <<<<<<<<<<<<<<<<<
Antalya'da 1.Hafta sonu
Takım'da herşey yolundaydı , oyuncuların büyk bir çoğunluğu Türkiye'ye ilk defa gelmiş ve Türkiye'yi çok beğendiklerini sonraki yılda aynı şekilde gelmek istediklerini belirtmişlerdi , takımdaki arkadaşlık ve yardımlaşmanın tavan yaptığı bir dönemden geçiyorduk , bir önceki gün akşam Fernandes'in Menajeri Jorge Mendes ile ilk temasımızı kurmuştuk kendisini
Antalya'da kamp yaptığımız Otel'e davet ettik ,
2 Gün sonra
Portekizli Menajer Jorge Mendes ile transfer komitemizinde hazır bulunduğu toplantıda düşündüğümüzün aksine çok fazla para konuşulmadı , Jorge Mendes oyuncunun şuanda Beşiktaş'ta kazandığı ücreti PSV'de verilmesi durumunda imzaların atılacağını belirtti , bu bizim yönetim ile düşündüğümüz maaş bütçesinin çok altındaydı , dolayısıyla 2.500.000 mn € yılllık ücret ve 700 Bin € komisyon + imza ücreti ile oyuncuyu kulube sezon sonu için umdumuzdan çok daha kolay şekilde kazandırmayı başardık
Fernandes güzel olmus gerek olmasada illaha biyerde her türlü oynar sıkıntı yok yani.
Fernandes güzel olmuş.Ben verim alamamıştım![]()
Fernandes süper.![]()
Fernandes iyi bir transfer olmus![]()
Başarılar genç (:
OO kariyeri ben daha yeni görüyorum ya tühgeç de olsa başarılar
PSV benim favori takımım bu aralar Depay Maher Bakkali falan deli
Bakkali'yi niye hiç oynatmıyon
![]()