kiessling çok forvetli bir sistemde yararlı olabilirdi ama tek başına hiçbir şey.
kiessling çok forvetli bir sistemde yararlı olabilirdi ama tek başına hiçbir şey.
(/s)
Umarım alınmaz Fernandes. Bir ara Sercan Yıldırım vardı kurtulduk ondan şimdi de bu çıktı piyasaya alınmasın şu adam. Valla billa alınmasın.
Diego gelirse Krasic gibi olmasından korkuyorumu.Fernandesi hep çubukluyla hayal ederdim.![]()
![]()
Aman Fernandes uzak dursun bizden hiç sevmem öyle soguk futbolcuyu takımda tam bir aile ortamı var ona uygun futbolcular alınsın.
Bu sezon transfer beklemeyin Fener'den Ersun Yanal zaten kendisi dedi 10 tane adam oynatamıyorum zaten diye gidenler gidecek yapılırsa da en fazla 1 adam alınır Diego gelmez bence adamlar ŞL'ye oynuyor niye gemisini yarı yolda bıraksın.
Devre arasında Cristian-Fernandes takası gündeme gelse ya. İkisinin de sözleşmesi bitecek zaten sezon sonunda. Atiba-Cristian ikilisi ve önlerinde Oğuzhan ile çok iyi bir orta sahaya sahip oluruz.Sizin de seneye orta saha transferi kesin zaten. Maksat iki tarafın da işi görülür.
NOT: Kendi kendime gelin güvey oluyorum, çaktırmayın.İki takımın yöneticileri de böyle bir şeye yanaşmaz bence.
cirstianin sözlesmesi gecen sene sonunda 2016 ya kadar uzatildi![]()
Ne Fernandes Ne Diego. Gelsin Ganso kafamız rahat maçımızı izleyelim.
Almanya ligi gol kralı Kießling'i hiçbirşey yaptınız ya helal olsun. Her forvet belirli sistemde iş yapar, önemli olan oyuncuları doğru taktiklerde kullanmak.
Ben açıkçası Diego'yu da Fernandes'i de istemiyorum. Hatta Meireles'in de gitmesini istiyorum. Artık sorunlu adamları getirmeyelim şu takıma. Fernandes BJK'ta yıllardır eleştiriliyor, ben bizde de çok farklı olacağını düşünmüyorum. Devre arasında ve sene sonunda Yobo, Kadlec, Holmen, Cristian ve Meireles gönderilmeli, yerli forvet, kanat oyuncusu ve defans alınmalı bir tane de çok kaliteli orta saha. Alınan adamın harika olması lazım, gerekirse transfer rekoru kırılsın. Defans da mümkünse sağ bek ve stoper oynayabilen bir adam olmalı. Zaten seneye Krasic ve Stoch gelecek, onları da göndermek için neler çekecez bakalım.
Yedek bir Türk forvet dışında Fenerbahçe'nin bence hiçbir transfere ihtiyacı yok devre arasında. Zaten tek kulvarda ilerleyen takımı fazla da şişirmeye gerek yok, seneye de Webo yerine bir santrafor ve Cristian yerine adam akıllı bir orta saha gelirse yeterli olacaktır.
Holmen'i Bursaspor istiyormuş , kiralık olarak.
Transfer istemezükCristian baroni gitsin transfer yapmış kadar sevincem zaten.
Transfer yapılmayıp Stoch geri çağrılsa da olur aslında. Özledik Mino'yu
krasic sorunlu bır futbolcumu arkadaşlar
sorunlu futbolcu demeyelim biz ona. sorumsuz futbolcu.
gözle görülür şekilde düşüşte. zaten bu yüzden bastia'ya kiralık gönderildi. ben zannetmiyorum ki bu saatten sonra formunu yükseltip formayı alsın. gittikçe dibe vuracaktır krasic.
ayrıca stoch'a kira bedeli ödendiği için(1m€) geri çağıramıyoruz. sezon sonu paok 3m€'yu verip alır zaten. keşke geri gelip ersun hoca'nın elinde parlasa yeniden ama zor.
Allah rızası için devre arasında biri Salih Uçan'ı Fenerbahçe'nin elinden alsın. Yeter artık abuk subuk adamları izleyip, geleceği parlak adamların onların tırnağı etmeyecek topçuların gölgesinde kararıp gitmesinden bıktım. Hoca 2 oyuncu değişikliği yapar oynatmaz, fark atar yine oynatmaz. Oynatmayacağın adamı elinden tutmanın mantığı ne? Antrenmanda çalışma malışma hikaye. Günü kurtarma arzusunda olan hocaların elinde kalmaktansa gram aklı varsa gider Avrupa'ya hem kendini hem de futbolunu geliştirir. Hollanda veya Belçika, ilk adım için en ideal yer olur. Umarım devre arasında böyle bir şans çıkması durumunda bunu değerlendirir.
...
Bugün sabah Mehmet Demirkol da aynı şey söyledi, dünkü Kuyt yerine bile oyuna giremiyorsa göndersinler, yazıktır dedi.
Herkes Yanal'a yükleniyor da bu konuda bence bilinmeyen başka bir şey var. Alerji konusu çıktı bir ara mesela, bir de bu çocuk yazı yoğun geçirdi haliyle ne dinlenebildi, ne de yeni sezona hazır olabildi. Belki istenilen seviyede değil, bu konu için 2. devre 3-4 maç oynandıktan sonra yorum yapmak lazım. Yine kulübeye mahkum olursa, o zaman haklısınız.
@uAburak89
Alerji mevzusu da yoğun yaz dönemi de hikaye, Alerji olunan bir durum olabilir ama günümüz teknolojisiyle bunun oynamaya engel olacağını iştirak etmek biraz abeste iştigal. Basındaki tetikçilerin ısmarlama haberleri. Alex kadrodan kesilince basına koşu mesafeleriyle ilgili haberler yaptırıp, durumun nasıl manipüle edildiğini de gördü bu gözler. 4 aydır antrenmana gir çık yapan bir Salih var, Üst düzey mücadele yok, fiziksel yüklenme yok. 2 seçenek aynı yola çıkıyor ve bence o yolda ısrar edilmeli. 1. Seçenek Salih yetersiz gönderilmeli. 2. Seçenek Hoca Salih'i oynatma riskini göze alamıyor yine gönderilmeli. Tek dalgası maç sıkışınca 4. forveti alıp orta alanı Yalı pazarı gibi rakibin himayesine bırakan bir adamdan Salih'i kullanmasını, geliştirmesini falan bekleyemeyiz. Adama da hak veriyorum çünkü kendisine dayatılan "Ya şampiyon yap ya da git" sözleşmesi yüzünden genç oyuncuları kazanmak adına bir hamle yapması beklenemez. Beklenildiği gibi günü kurtarır ve önüne bakar. Böyle bir ortamda Salih'in çürütülmesine gönül razı değil.
...
En azından salih'in 11'de oynayabilicieği bir klübe kiralık gitmesi yarım sezon bile olsa onun yararına olur. Yoksa çürüyecek çocuk samandırada.
Ben Fenerbahçe teknik direktörlerine özellikle Türk olanlara güvenirim, vardır bir bildikleri. Ersun hocanın Salih için vardır bir planı.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Yazıktır. Ayıptır. yapmayın allah aşkına böyle, bu adam kimleri yetiştirdi. muhakkak bir bildiği vardır. Hem ne yazık ki Salih bu sezon hiç iyi oynamıyor G.antep maçı dışında çok kötüydü. Ve yine ne yazıkki bizim taraftar topluluğu kadar hoca yiyen başka bir taraftar topluluğu yoktur.
Bizim Türk hocaların tek planı, plansızlıktır. Hangi hoca hangi takımda hangi planı yapmış? Fatih Terim'in 4 sene üst üste şampiyonluk serisi ve üzerine gelen Avrupa Kupaları şampiyonluklarındaki organizasyonu dışında plan-program dahilinde işleyen sistem sıfır. 2 sene Avrupadan ceza almış bir Fenerbahçe var. 2 sene sonra mevcut kadronun yaş ortalaması Salih-Alper-Mert üçlüsünü saymadığımız zaman 31 üstü oluyor. Takımın kilit isimlerinin ereceği yaş: Kuyt (35) Emre (35) Volkan (34) Alves (34) Webo (34) Egemen ( 33) Meireles (32) Cristian (32) Topuz (32) vs. Diğer oyuncular 30 yaş sınırında. Hangi planlama bu Allah Aşkına ? Bu sene Aziz Yıldırım'ın da söylediği gibi tek amaç Galatasaray'ın 4. yıldızı takmasına engel olmak. Büyük ihtimalle gelecek seneki amaç da Galatasaray'dan önce 4. yıldızı takmak olacağından böyle devam edecek. Zaten böyle bir kadroya geniş çaplı bir revizyonu daha sezon başında cezayı aldıktan sonra yapmak gerekiyordu bunu yapmadıysanız amaç sadece eldekiyle 2 sene şu amacı gütmek olacak.
Bunu sizlerde biliyorsunuz ama işte insan bişeylerin değişeceğine inanmak istiyor. Salih en kralını ortaya koyabilecek oyunu sergilese bile şu anlayış içinde oynayamaz. Bu yüzden en kötü Avrupa'ya kiralık gönderilmesinde yarar var. Yedek kulübesinde bekleyerek yıldız olunmaz sadece harcanırsın.
...
Salih Beykan,Recep,Hakan gibi kiralık gönderilmeliydi.