3. taktik çok mantıklı bence daha önce 1 stoperli dizilişlerde denediğim için bana pek ilginç gelmediama cidden 3.taktiği çok tuttum benim de oynatmak istediğim türden bir taktik
3. taktik çok mantıklı bence daha önce 1 stoperli dizilişlerde denediğim için bana pek ilginç gelmediama cidden 3.taktiği çok tuttum benim de oynatmak istediğim türden bir taktik
Rakibi kitleme adına da etkili oluyor markajı yüksek oyuncularla rakibin kilit oyuncularını marke edebilirsiniz her bölgede adam var zira (: Umarım işinize yarar dedigim gibi oyuncu direktifleride var ufak tefek
Geçen yıl savaşçı ve iki yönlü kullanıyordum zaman zaman etkili olamayınca (analizlerden bakaraktan veya pozisyn bulamıyorsam falan) DOK yapıyordum daha fazla iş yapıyordu denemek lazım pek sorun olmaz verim artadabilir zira defansa gelip top çıkaracak standart destek de top kapma işi yapıyor defansif oyun kurucuda çok ileri çıkmıyor sorun olacağını sanmıyorum. Benim kadrom defans hattı çok çok iyi olmadığından yükü orta saha ile hafifletiyorum savaşçı ve standart ile (:
Ha unutmadan 2 mcli taktiklerimde savaçı orta sahalarımı rakibin teknik oyuncuus varsa onun karşısına koyuyorum. Rakibin MCL teknik MCR defansif falansa oyunun gidişatına göre yada oyuncuların yteneklerine göre kıyaslayarak yani benim teknik oyuncum rakibin defnasifini geçebileceğini düşünüyosam savaşçımı rakibin teknik oyuncusunun karşısına koyuyorum yok etkili olmayaz diyorsam teknik oyuncuya karşı teknik oyuncuyu koyuyorum savaşçıyı bir tık sola kaydırıp rakibin defansif oyuncusunu önünü açıyorum falan ilginç şeyler deniyorum umarım anlatabilmişimdir (:
İbrahimovic çok iyi olmuş hocam.Ligde gayet iyi olduğumuzu düşünüyorum.
oo ibra gelmiş3. taktiği ben de sevdim denerim
![]()