Anket Sonuçlarını Görüntüle: Demiryolu İşçileri Bu Sezon Avrupa Bileti Alabilir Mi ?

Voters
7. You may not vote on this poll
  • 2-3 yıl içinde evet ancak bu sezon gidemezler

3 42.86%
  • Avrupa Ligine katılım hakkı kazanırlar

3 42.86%
  • Şampiyonlar Ligine katılım hakkı kazanırlar

1 14.29%
1 ile 30 arası toplam 633 sonuç

Konu: Geminin Adı Crewe, Kaptanı Diaz, Tayfası Demiryolu İşçileri, Rotası Avrupa [5.Sezon]

Hybrid View

3. taktik çok mantıklı bence daha önce 1 stoperli dizilişlerde denediğim için bana pek ilginç gelmedi ama cidden 3.taktiği çok tuttum benim de oynatmak istediğim türden bir taktik

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by ismaelbouzid View Post
    3. taktik çok mantıklı bence daha önce 1 stoperli dizilişlerde denediğim için bana pek ilginç gelmedi ama cidden 3.taktiği çok tuttum benim de oynatmak istediğim türden bir taktik
    Quote Originally Posted by walcott07 View Post
    Bu cins taktik bayağı mantıklıi denemem lazım
    Quote Originally Posted by orhuncet View Post
    Taktikler cidden işime yarayacak sağol

Rakibi kitleme adına da etkili oluyor markajı yüksek oyuncularla rakibin kilit oyuncularını marke edebilirsiniz her bölgede adam var zira (: Umarım işinize yarar dedigim gibi oyuncu direktifleride var ufak tefek
    Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    +Juan Diaz 2 Taktikteki Orta Saha Oyuncularından Bir tanesini DOK yapsak diğeri SO olarak kalsa Bir Sıkıntı Doğarmıdır Acaba Yoksa Ciddi Sıkıntı Çıkartırmı....

Geçen yıl savaşçı ve iki yönlü kullanıyordum zaman zaman etkili olamayınca (analizlerden bakaraktan veya pozisyn bulamıyorsam falan) DOK yapıyordum daha fazla iş yapıyordu denemek lazım pek sorun olmaz verim artadabilir zira defansa gelip top çıkaracak standart destek de top kapma işi yapıyor defansif oyun kurucuda çok ileri çıkmıyor sorun olacağını sanmıyorum. Benim kadrom defans hattı çok çok iyi olmadığından yükü orta saha ile hafifletiyorum savaşçı ve standart ile (:

Ha unutmadan 2 mcli taktiklerimde savaçı orta sahalarımı rakibin teknik oyuncuus varsa onun karşısına koyuyorum. Rakibin MCL teknik MCR defansif falansa oyunun gidişatına göre yada oyuncuların yteneklerine göre kıyaslayarak yani benim teknik oyuncum rakibin defnasifini geçebileceğini düşünüyosam savaşçımı rakibin teknik oyuncusunun karşısına koyuyorum yok etkili olmayaz diyorsam teknik oyuncuya karşı teknik oyuncuyu koyuyorum savaşçıyı bir tık sola kaydırıp rakibin defansif oyuncusunu önünü açıyorum falan ilginç şeyler deniyorum umarım anlatabilmişimdir
    (:

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

İbrahimovic çok iyi olmuş hocam. Ligde gayet iyi olduğumuzu düşünüyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by CocukMenajer View Post
    İbrahimovic çok iyi olmuş hocam. Ligde gayet iyi olduğumuzu düşünüyorum.
    Quote Originally Posted by The Special One View Post
    oo ibra gelmiş 3. taktiği ben de sevdim denerim

İbra'nın sadece ismi var yav harvey kadar olamadı daha da 30 yaş üssü oyuncu almam kolay kolay töbeler ossun

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    kaptan, reis, tayfa var carkcibasi nerde hocam kim cevirecek carki, olmadi bak. unutma bizi

Ooo abi nerelerdesin sen yahu hg (:

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

oo ibra gelmiş 3. taktiği ben de sevdim denerim

Mesaj Yetkileri