Şu sakatlıklar beni vurmadı neyse ki

Antrenman ile alakalı olduğunu düşünüyorum ben. Şöyle ki;

Sezon başı Fitness(Very High) 1 kademede çalıştım, 3-5 tane 2-4'er haftadan sakat verdim.
Hazırlık döneminde, takımı daha da zorlayayım dedim; 1 hafta sonra Fitness(High) 3 kademe yaptım; 5 günde 2 kişiyi 4 aylık sakat verdim.
Hemen değiştirip Fitness(High) 2 kademe yaptım; problem olmadı. Team C.(High) 3 kademe ile hazırlık dönemini atlattım. Sene boyunca da Balanced(High) 3 kademe ile bitirdim. Arttırmaya korkuyorum

Tabi koçlarım da gayet iyi onu da atlamayayım.

Sonuç; kısıtlı bir kadrom olmasına rağmen(topu topu 24 kişi), hala 3 kulvarda mücadele etmeme rağmen(ki fikstür rezalet; 2 günde 2 maç, 5 günde 3 maç yaptığım oldu) 5 6 sakat bir arada olmadı hiç(o 5 gün hariç). Ha arada sakatlanan oldu mu oldu tabii ki. Ancak takımın yarısı, 3'te 1'i falan sakatlanmadı şükür.

Ben de fikstürden dertliyim. Böyle saçmalık mı olur yahu? Ayın 19'unda TR Kupası yarı finaline, 20'sinde U. Avrupa Ligi yarı finali maçına çıkıyorum. 5 günde 3 maç yapıyorum. Lig o kadar saçma ki ben 30 maç yapmışım bir takım 27 maç yapmış biri 28 biri 29 ne olduğu belli değil. Asıl ertelenmesi gereken benim maçlar başkalarınınki erteleniyor herhalde