1 ile 30 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Threaded View

yıllardır fm oynarım, şu son sürümün haliyle en nefret ettiğim oyun oldu. çaykur rize'yi yönetiyorum. takım zaten çok iyi. sezer özmen, oboabana, ali adnan, kwueke,viera,slyvester, sercan, hurşut daha bir sürü gerçekten çok üst düzey oyuncu var. ilk sezon sırf kovulmayıp transfer dönemine takımın başında giriyip diye son haftalarda load-save yapa yapa ilerledik. 10. bitirdim ligi. yoksa küme düşecektik bu kadroyla.

şu anda 2. sezonun son 10 haftasında falanım gene 10.yum ama bütün lig kötü. ilginç bir şekilde her an küme düşme hattına da girebilirim, ilk 5'e de. ama takım o kadar kötü oynuyor ki anlatamam. büyük takımlara karşı beraberlik alma ihtimalim bile olmuyor. 20 şuta 2 şut falan atıyorum. aldığımız galibiyetler sadece lige yeni çıkan takımlar veya ligin güçsüz takımlarına karşı içerde oluyor. onlarda zor güç.

üstelik kadrom geçen seneden bile çok ilerde. ilginç bir şekilde tam 11.5 milyon euro transfer bütçesi verdi yönetim. ben de 9 milyon euro civarı oyuncu sattım. viera'yı, silvestre'yi, depertisi, uche'yi falan yolladım. koray günter, musa çağıran,sinan bolat,ozan tufan, ozan ipek, tuncay şanlı,sezer öztürk, mehmet topuz,cenk tosun, atabey çiçek,ertuğrul taşkıran, atila turan,aydın karabulut gibi çok geniş bir yerli operasyonu yaptım. üstelik iyi yerlilerimin hepsini muhafaza ettim. yabancı olaraksa ronald juhazs, tomas necid, pawlovski, kacar gibi transferler yaptım. ama hangi taktiği yaparsam yapayım takım berbat oynuyor.

korner kazanıyorum örneğin,umutlanıyorum ön direkte topu karşılıyor rakip, kontra yiyorum. bazen aynısı bana da oluyor. tam kontraya çıkıcak 2 oyuncum top sürerken çarpışıyor top onlarda kalıyor. forvetlerim cepheden karşı karşıya kalınca umutlanmıyorum bile. kesin kalecinin üstüne vuruyolar. attığım tek gol çeşidi ali adnan'ın firikleri veya kornerde ön direğe koşu ve biri dokunuyor. ara sıra kanattan arka direğe orta ve açık oyuncum gelişine abanıyor. o kadar. bazen pozisyona girmeden maç bitiriyorum ya. yemin ediyorum laptopu kıracağım bir gün.

edit: eski bir save'im vardı fenerbahçe ile 3'te 3 le başladığım. onu açtım 1 maçlık denedim. rakip kayseri erciyes. 3-1 mağlup oldum. attığım 1 gol dışında sadece uzaktan attığım 1 şutu gösterdi maç motoru benim atağım olarak.
    Last edited by fernando1907 : 27.Aralık.2013 at 19:08

Mesaj Yetkileri