1 ile 14 arası toplam 14 sonuç

Konu: Türkiye Liglerindeki Yabancı Oyuncu Sınırlaması

Hybrid View

Quote Originally Posted by erdgn35 View Post
    o zaman yapacak bir şey dostum , istersen bir daha tr de açma , hollanda liginde falan aç sınırsız istediğini oynatırsın .
    Editör'den ayarlasan ile bir nevi hileye gireceği için oyunun zevkini kaçır .
    Aynen hocam ya öyle Türk yapma süresini kısaltma, Avrupa birliği oyuncularını yerli statüsünde oynatma, editörden oynama gibi iyileştirmeler benim zevkimi kaçırıyor. Bir Türk ligi zevkimiz var dedik onun da içine etti federasyon... Artık 5 oyuncuyla idare edeceğiz napalım. Bir çok yabancı oyuncuyu satmak zorunda kaldım lig neyse de Avrupa da çok zor olacak

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Moonguard View Post
    Aynen hocam ya öyle Türk yapma süresini kısaltma, Avrupa birliği oyuncularını yerli statüsünde oynatma, editörden oynama gibi iyileştirmeler benim zevkimi kaçırıyor. Bir Türk ligi zevkimiz var dedik onun da içine etti federasyon... Artık 5 oyuncuyla idare edeceğiz napalım. Bir çok yabancı oyuncuyu satmak zorunda kaldım lig neyse de Avrupa da çok zor olacak
    Tüpçü zevk bırakmadı oyunda da işte ya , şimdi sınırlama olmasa tr liginde, FM'de ne zevk alınırdı be , gençleri yetiştir sat oynat falan

Nesil
    2007
    Yer
    Erzurum

Quote Originally Posted by Moonguard View Post
    Alman ve Hollandalı takımların altyapılarına sürekli göz at onlarda sağlam Türk topçular çıkıyor. Ancak onlarla idare edebilirsin.

Mesaj Yetkileri