1 ile 30 arası toplam 1013 sonuç

Konu: En Büyük Kupa Müzemizde ! '' Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu '' | 10 Sezon - 16 Kupa |

Hybrid View

Ligde cok rahatiz AL'de 3. bitirmen iyi olmus. Olympiakos'u geceriz insallah

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by MakiLee View Post
    En mantıklısı olur. Hem böylece her oyuncunu denemiş olursun ve sakatlık veya kart cezalı durumunda hangisi oynayıp oynamayacağına kolay karar verirsin
    Şimdi Kupa maçlarını tamamlamak için gireceğim oyuna , umarım Türklerimiz yanıltmaz bizi

Quote Originally Posted by Berkerguney View Post
    Baştan sona uzun uzun okudum kariyerinizi hayranlıkla takip etmekteyim , şahsen benimde Gimnasticle çok başarılı bir kariyerim mevcut yakın bir zamanda paylaşmak isterim iki sene üst üste lig çıkıp BBVA'da devleri dize getirmeye başlayan bir takım oluşturdum ancak oyundan sizin kadar zevk aldığımı düşünmüyorum
    Öncelikle Teşekkür ederim 2 Sene geçmişse fazla geçirmeden paylaşın derim ben paylaşırken oynarken daha bi zevk alıyorum.Bu seri de inanılmaz zevk alıyorum ama bakalım Avrupa'da başarı olmadan bitirmeyi planlamıyorum

Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
    Ligde cok rahatiz AL'de 3. bitirmen iyi olmus. Olympiakos'u geceriz insallah
    Lig bizde gibi çok büyük terslikler olmassa , Geçeriz Yunanları maçın motivesi başka bir kere
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Mesaj Yetkileri