Sayfa 457 / 483 İlkİlk ... 357407447455456457458459467 ... SonSon
13,681 ile 13,710 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

bugüne kadar ne açıklamalar gördük de savcılar devreye girmedi bu açıklamalardan sonra mı girecek.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    acilen savcilarin devreye girmesi lazim bu aciklamadan sonra..

http://www.youtube.com/watch?v=SMDlE...ature=youtu.be
    Komik olmayın.

Bir komplonun bozulması kadar doğal bir şey olamaz. Teknik olarak usülden bozulması gerekli zaten.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ne komplosu sevgili aboo hayaller aleminden cik artik. hala hersey devam ediyor dava kapanmis degil. siz onu bunu bosverin artik hersey surecin sonuna geliniyor ki ridvan dilmende itiraf etmis zaten.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ben duyacağımı duydum,istedikleri kararları versinler.

Burada kalkıpta yorum yapacak değilim,herkesin kulakları karşıt görüşe kapalı.Bende bugüne kadar ne yapıldı ne yapılmadı diyordum şimdi kararımı verdim.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Ne duydunuz da karar verdiniz? Gerçekten komik oluyor bu yazılanlar.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Şike konusunda herkes kendine göre haklı, ben dahil herkes karşı görüşe kapalı Ne kadar uzun konuşulsa da kimse kendi görüşünden vazgeçmiyor. O yüzden birbirimizi kırmadan yorum yapmaya devam edelim.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Ne duydunuz da karar verdiniz? Gerçekten komik oluyor bu yazılanlar.
    Sizi ilgilendirmez,komikse gülebilirsiniz veya güldüyseniz memnun oldum sizi güldürdüğüme.

Her şeye muhalefet olmak,cevap vermek sizi haklı çıkarmaz.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Sizi ilgilendirmez,komikse gülebilirsiniz veya güldüyseniz memnun oldum sizi güldürdüğüme.

Her şeye muhalefet olmak,cevap vermek sizi haklı çıkarmaz.
    Hiç sorma ya. 5-6 senedir bu sitedeyim ne zaman görsem ABOO haklı diğerleri haksız.

Rıdvan Dilmen'e de ne olduysa böyle birden bire şakşakcılık falan.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ridvan Dilmen diyecegini demis.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Gözleriniz mi kör anlayamıyorum. Abuk subuk gazeteciler her kanala çıkıp başbakanı savunuyorlar. Rıdvan da bu gazetecilerden biri amaçları kaybolan itibarı düzeltmek her yolla her davayla.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Yahu bırakın Allah aşkına savcıların devreye girmesi lazımmış. Günlerdir neler neler söyleniyor itiraflar üst üste geliyor kimse devreye girmiyorda bir tek Rıdvan Dilmen bir laf dedi diye ne sorusturması baslıyor ? Cemaatin Twitter sayfaları filan her gün bu şike davasıyla ilgili itiraflarda bulunuyor hiç beklenmeyecek kisiler Fb'yi savunuyor siz takılmıssınız Rıdvan Dilmen'in bir lafına dediklerimi duymayıp şu laftan kararını verenlerle tartışmaya girmeye bile gerek yok 100 kisinin dedigi önemli degil hosunuza giden 1 tane laf buldunuz mu ona inanıp geciyorsunuz tartısmaya girmek bile gereksiz.Rıdvan Dilmen'de haddini aşmış bu arada insanlar koyun mu olacak protesto edemeyecek mi ? Ayrıca diyelim müthiş yardımlar yapmış olsun başbakan Fenerbahce'ye bu yolsuzluk yapmasını alkıslamamızımı saglayacak saçma sapan bir konusma yapmıs mümkünse sadece futbol konussun.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

O kadar olanlardan sonra susanların Rıdvan'ın konuşmasından sonra konuşması çok nomal. Çünkü, onlar bile kendi düşüncülerinde şüpheye düşmüşlerdi. Şimdi içlerinden çok rahat bir 'oh' çektiler.

Hadi diyelim Rıdvan Dilmen'in dediği gibi oldu ve başbakan Fenerbahçe'ye yardım etti. Başbakanın karşısında da bir güç var demek ki. Yoksa ne avrupadan men yerdik ne de ceza alırdık mahkemeden. R.Dilmen'e göre başbakan bizi başka bir güce karşı korumuş ! Farkında mısınız bilmiyorum ama yine adil yargılanma olmamış oluyor. Fenerbahçe'yi kullanarak iki taraf birbirine girmiş. yine zarar gören Fenerbahçe. Rıdvan'ın bu açıklamaları bile olayın şikeyle alakası olmadığını gösterir. He Fenerbahçe ceza vs almasaydı o zaman karşısında bir güç olmadığı ve başbakanın Fenerbahçe'yi koruduğunu söyleyebilirdiniz.

Tabii bu dediklerim Rıdvan Dilmen'in doğruları. Ülkede başlatılan başbakanı koruma kampanyasına katılan son isim oldu kendisi, yazık.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hayır ''kararımı verdim'' deyince ne anladınız bilmiyorum ki.Belki şike yapılmadığına karar verdim,çünkü Rıdvan Dilmen'i günahım kadar sevmiyorum.Belki yapıldığına karar verdim çünkü Rıdavan Dilmen'in Aziz Yıldırım ve Başbakan ile olan yakın ilişkilerinden dolayı.

Bunu bilemezsiniz,bilmeden yorum yapmak,iğnelemek,laf sokmak alınganlıktan başka bir şeye girmez.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Hayır ''kararımı verdim'' deyince ne anladınız bilmiyorum ki.Belki şike yapılmadığına karar verdim,çünkü Rıdvan Dilmen'i günahım kadar sevmiyorum.Belki yapıldığına karar verdim çünkü Rıdavan Dilmen'in Aziz Yıldırım ve Başbakan ile olan yakın ilişkilerinden dolayı.

Bunu bilemezsiniz,bilmeden yorum yapmak,iğnelemek,laf sokmak alınganlıktan başka bir şeye girmez.
    Şimdi biri gelir komik olma yeaaaa tarzı bişe der merak etme.

Herks inanmak istediğine inanır. Gerçekleri kimse görmez malesef ben dahil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Baharı bekleyen kumrular gibi..

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Komik oluyorsunuz çünkü. Rıdvan Dilmen bir şey söyleyince her şey ortaya çıktı, kanıtlandı ya zaten. Ne vardı ki fikir yarattı sizde bu olgu? Rıdvan Dilmen kim ki ona karar söylenecek? Daha karar verilmedi, süreyi uzatmaya çalışıyorlar.

Hükümetin gücü olsa cemaat tarafındaki soruşturmalarını engellerdi. Bir de bana saldırmak nedir? Böyle mi insanların görüşlerini söylemesini engelleyeceksiniz, haklı çıkmaya çalışacaksınız?

Dahasını da biliyorum ama suç unsuru oluşmasın, seçilen/atanan insanlar hakkında asılsız itham denmesin diye söylemiyorum.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

İnsanların görüşlerini söylemesine laf edip, aynı zamanda kendi görüşlerini söylemesinin engellendiğini savunan insanlar nedense bana Fenerli bir siyasi lideri hatırlatıyor.

Bu yüzden bunu yapmayın derim. İsteyen istediğini söyleyebilir. Küçümseyici konuşunca küçümsenmeyi veya laf yemeyi hak ediyor hale geliyorsunuz. Bunu da yazın bir tarafa.

Dava ile ilgili olarak ise artık bir şekilde sonuçlanmasını diliyoruz. Ancak en azından Mart' ı geçer bu sonuçlanma işi.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

İnsanlara mantıksız ve asılsız ithamlarda bulunursanız yaptığınız bunun adı komedi olur. Tutumunuz sadece arzularınızın istediği şekilde konuştuğunuzu gösteriyor. Görmek istediğinizi görüyor, aksini her şekilde inkar etmeye çalışıyorsunuz.

Rıdvan Dilmen, Başbakan'ı koruduğu gibi Aziz Yıldırım kararınını bozulacağını değil, onanacağını düşündüğünü, bunu da Başbakan'ın arzu etmeyeceğini, onun nasıl Fenerbahçeli olduğunu bildiğini ve kararda etkisi olmadığı, olamayacağı için ona tepkinin anlamsız olduğunu ima etti.

Tersten anladığınız gibi insanları esas siz küçümsüyorsunuz. Bana saldırarak haklı görünmeye çalışıyorsunuz.

Anayasa Mahkemesi yeni başkanı kim araştırın bakalım. Hükümet istese bile bilgi alabilecek miymiş bir araştırın bakalım. Hadi size ipucu.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Savcılar, yargıtay, cemaat, hükümet, göreve. Kim varsa artık.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Dinime küfreden müslüman olsa..

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

İnsanlara mantıksız ve asılsız ithamlarda bulunursanız yaptığınız bunun adı komedi olur.
    -komedi: Gülmeye neden olan olay veya olaylar- olarak tanımlamış tdk. Ben yukarda gülmeye neden olacak bi olay göremedim. Yukarda insanların sizin de yaptığınız gibi kendi fikirlerini yazdığını gördüm. Bunun komik olduğunu düşünmüyorum. Eğer bu komikse kimse bişe yazmasın.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Nedense her geçen gün şike yapıldığına olan inancım artıyor.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    -komedi: Gülmeye neden olan olay veya olaylar- olarak tanımlamış tdk. Ben yukarda gülmeye neden olacak bi olay göremedim. Yukarda insanların sizin de yaptığınız gibi kendi fikirlerini yazdığını gördüm. Bunun komik olduğunu düşünmüyorum. Eğer bu komikse kimse bişe yazmasın.
    Absürt: Saçma. Mantıksız saçmalarsanız absürt komedi olur.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Absürt: Saçma. Mantıksız saçmalarsanız absürt komedi olur.
    Saçmalamak zaten mantıksız olur.

Yani insanların yazdıklarına saçma diyorsun. Bence insanların yorumlarına saçma diyebiliyorsan senin forumda işin yok. Çünkü farklı fikirler her zaman olacaktır onları dinlemek görmek için buralar var ve unutma hiç bi fikir saçma değildir. Eğer fikirleri saçma buluyorsan kimse senle tartışmasın söyle baştan. Kendi yağında kavrul gitsin.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Saçmalamak zaten mantıksız olur.

Yani insanların yazdıklarına saçma diyorsun. Bence insanların yorumlarına saçma diyebiliyorsan senin forumda işin yok. Çünkü farklı fikirler her zaman olacaktır onları dinlemek görmek için buralar var ve unutma hiç bi fikir saçma değildir. Eğer fikirleri saçma buluyorsan kimse senle tartışmasın söyle baştan. Kendi yağında kavrul gitsin.
    Fikrin bir dayanağı olur. Rıdvan Dilmen itiraf etti, şike çözüldü, kararı biliyormuş, her şey kanıtlandı dersen ağır saçmalamış olursun. İnsanlara asılsız ithamlarda bulunmayın.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Fikrin bir dayanağı olur. Rıdvan Dilmen itiraf etti, şike çözüldü, kararı biliyormuş, her şey kanıtlandı dersen ağır saçmalamış olursun. İnsanlara asılsız ithamlarda bulunmayın.
    Peki, Benim dayanağım TC Mahkemeleri, Hakim Mehmet Ekinci, yanında ki hakimler... Fenerbahçe şike yaptı. Teşekkürler.

Şike yapılmadığına dair senin dayanakların neler?

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Peki, Benim dayanağım TC Mahkemeleri, Hakim Mehmet Ekinci, yanında ki hakimler... Fenerbahçe şike yaptı. Teşekkürler.

Şike yapılmadığına dair senin dayanakların neler?
    Demagoji başladı. Siz anladınız ne demek istediğimi. Konuyu değiştirme çabanıza cevap vererek gereksiz polemiğe girmeyeceğim.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Demagoji başladı. Siz anladınız ne demek istediğimi. Konuyu değiştirme çabanıza cevap vererek gereksiz polemiğe girmeyeceğim.
    Konumuz zaten bu ama; Peki burdan konuyu değiştirmeyelim, ama gerçekten merak ettim dayanaklarınız neler özelden yazar mısınız dayanaklarınızı? Eminim merak eden arkadaşlar vardır bu konuyla ilgili dyaanaklarınızı? Zira dayanak olmayınca saçma oluyor siz söylediniz. Evet mesaj bekliyorum özelden dayanaklarınızın neler olduğuna dair. Merak eden arkadaşlarda bana özelden ulaşsın cevabnızı göndereyim.

Konu değişmesin devam edelim peki Rıdvan Dilmen'e.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

.

Rıdvan Dilmen, Başbakan'ı koruduğu gibi Aziz Yıldırım kararınını bozulacağını değil, onanacağını düşündüğünü, bunu da Başbakan'ın arzu etmeyeceğini, onun nasıl Fenerbahçeli olduğunu bildiğini ve kararda etkisi olmadığı, olamayacağı için ona tepkinin anlamsız olduğunu ima etti.

Nereden biliyorsunuz ? Bir kişinin "ima" ettiği şey hakkında nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz ?
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Her firsatta konusursam su olur bu olur diyen Aziz Yildirim, Ridvan Dilmen'in cagrisina yanit verirmi acaba ?

Mesaj Yetkileri