1 ile 30 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Hybrid View

1. Default

Quote Originally Posted by Oğuzcan View Post
    Arkadaşlar maç motorunda'ki kasma için önerisi olan varmı? pc nin özellikleri iyi sorun nedir?
    Aynen kardeşim. Monster bilgisayarım var. Son çıkan COD, Assassins gibi oyunları sorunsuz oynuyorum. Ama FM de grafikleri orta seviye yapmama rağmen ara ara kasma oluyor. :S

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by koraybahce View Post
    Aynen kardeşim. Monster bilgisayarım var. Son çıkan COD, Assassins gibi oyunları sorunsuz oynuyorum. Ama FM de grafikleri orta seviye yapmama rağmen ara ara kasma oluyor. :S
    Bildiğim kadarıyla ekran kartınızı güncellemeniz gerek. Bunun için ekran kartınızın sitesine girin. Hatta Nvidia'da oyulara özel var FM14 varsa bi bakın.

3. Default

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Bildiğim kadarıyla ekran kartınızı güncellemeniz gerek. Bunun için ekran kartınızın sitesine girin. Hatta Nvidia'da oyulara özel var FM14 varsa bi bakın.
    Teşekkürler deneyeceğim. Ama bahsettiğiniz Nvidia optimizasyon programını daha önce bir arkadaşımın tavsiyesiyle denemiştim. O günden sonra Call of Duty oyununu bir daha açamadım. Diğer oyunlarda sorun olmadı ama onda olmuştu. Aynı sorunu Fm 14 te de yaşarsam diye korkuyorum o optimizasyon programını kullanmaya

Mesaj Yetkileri