Originally Posted by
serwan
3. sezondayım ve oyun yine masa başı faaliyetlere başladı.
takır takır giderken şampiyonlar ligi'nde benfica deplasmanında rakip 1 korner 1 penaltı olmak üzere 2 gol buldu. hemen taktik değiştim ve 2 gol buldum. dakika 91 ve skor 2-2.. takıma ceza sahasına şişirmeleri için komut vermişim. ama illa gol yemem lazım ya. kendi sahamdan çıkarken yine onca alternatif varken ve topu şişirmelerini de söylemişken yine aptalca bi pas.. baktım ki allahtan adamların önde oyuncusu yok. 1 topu alan adam 1 de ceza alanına koşan adam. artık o topu alan adam o dakikada o enerjiyi nasıl bulduysa sıfıra kadar indi. oyuncularım rakibi rahatsız et komutuna rağmen en ufak müdahalede bulunmadı. ortayı kesti adam içerde vuracak adam 3 kişinin markajında. bizimkiler baktı onların atacağı yok e ne yapalım bari kendi kalemize atalım dediler.
maç kaybetmek çok normal. ama böyle değil. o maç 2-0 iken ve ben yüklenmişken kontradan 2 tane daha atıp 4 yapsalar maçı sesim çıkmaz. hoşuma da gider. demek yapay zeka iş yapıyor diye. ama kaybetmem için böyle saçmalıklar olunca çıldırıyorum.