1 ile 26 arası toplam 26 sonuç

Konu: Ara Pas Sorunu

Hybrid View

Quote Originally Posted by xthexserhat View Post
    O pas trafiği ne ki sen bi de benim takımın pas trafiğine bak

Bir tek sol bek mevkii biraz boş gibi ama sol bek forvet gibi oynuyor ondan olabilir

Erzurumsporla San Marino takımı bir değil ki.Öyle bir takıma göre iyi bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Erzurum

Quote Originally Posted by swindontown View Post
    Orası öyle tabi ama benim rakip de San Marino takımı değil Galatasaray

Nesil
    2006
    Yer
    London

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    Yalnız bu sizin ekrandan kaynaklı galiba kaça kaçta kullanıyorsunuz?Sizin kadar çok pas atmama rağmen benimki gayet boş gözüküyor
    1366x768 benim ekran ama benden fazla pas trafiğiniz var, tabi benim takımdaki en iyi oyuncunun Galatasarayın alt yapı oyuncusundan bile kötü olduğunu hesaba katarsak Oyuncuların değeri 1K bile olamamış daha hahaha

Quote Originally Posted by swindontown View Post
    Tabi bir yerde takıma göre pas trafiği çok iyi ancak tabi daha büyük bir takımda denenirse ben çok daha iyi pas trafiği olabileceğine inanıyorum, tabi sadece bir tez

Quote Originally Posted by xthexserhat View Post
    1366*768 benim çözünürlük laptopta oynuyorum. Senin çözünürlük daha fazlaysa ondan kaynaklı olabilir dediğin gibi çünkü pas sayıları benzer
    Benimle eşit, aynen bizde çok dar göründüğü için daha kalabalık gözüküyor, yoksa pas sayıları arkadaşında çok iyi

Mesaj Yetkileri