Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
15. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

12 80.00%
  • Berabere biter

3 20.00%
  • Kayserispor kazanır

0 0%
1 ile 30 arası toplam 120 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Kayserispor | STSL 17. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Dediğin örnek üzerinden bir şey söylemek istiyorum, Akhisar maçındaki ilk penaltının penaltıyla uzaktan yakından alakası olmadığını 5 yaşındaki çocuk bile biliyordu ve boş yere kırmızı kart gördüklerini de. İşte bu yüzden hakem orada Emenike'ye penaltı çalamadı.
    Neye göre penaltı değildi? Kaleye giden topu eliyle kesti. Belki kasten yapmadı ama eli gereğinden fazla açıktı ve de penaltıydı. Aksini söyleyen birinide görmedim senden başka.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post
    Neye göre penaltı değildi? Kaleye giden topu eliyle kesti. Belki kasten yapmadı ama eli gereğinden fazla açıktı ve de penaltıydı. Aksini söyleyen birinide görmedim senden başka.
    Kahvede fenerlilerin arasında izledim çoğu penaltı olmadığı görüşündeydi. Zaten adam arkası dönük bir şekilde yere atlıyordu da neyse

Kahvede fenerlilerin arasında izledim çoğu penaltı olmadığı görüşündeydi. Zaten adam arkası dönük bir şekilde yere atlıyordu da neyse
    Yok kardeşim. Eli açık net penaltı. Onun tartışması olmaz bence.
    Zaten medya da bilerek oraya yonlendiriyor olayı ama Caner'in elinde eli görüp de dudugu de çalıp da sarıyı VEREMEMESİ asıl tartışılması gereken nokta.
    Sarı şu yuzden olmamalıydı diyen biri varsa gelsin tartışmaya açığım.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

O zaman sizin kahvede bir şey var, benim tanıdığım Galatasaraylılar da penaltı dedi pozisyona. Sonuçta oyuncunun arkası dönük yere atlaması penaltı olmasına engel değil. Sonuçta eli açık ve kaleye giden top net bir şekilde yön değiştiriyor. Eğer mantık buysa Karabük maçında da Caner topa bakmadan kaydı ve top büyük ihtimalle dışarı çıkacaktı o da mı penaltı değil.

Mesaj Yetkileri