1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: Kiralama Teklifi

Hybrid View

Ama Şöyle Bir Şey Var Adamın Kadro Kaliteli ve Popülerliği de Belli Bir Seviyede Ayrıca Ş.L Şampiyonluğuna Oynayan Bir Kulübe Kiralamayacak da Kime Kiralanacak ?

Oyunun Şöyle Bir Kötü Özelliği Var;

Alt Liglerden En Yüksek Seviyeye Yükselttiğiniz Takımları Oyun Hiçbir Zaman Başlangıçtaki Büyük Takımlardan Daha Aşağıda Görüyor Takımınızı

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    London

Quote Originally Posted by xthexserhat View Post
    Çok sağol kardeşim
    Rica ederim, yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

Quote Originally Posted by Rind-i Şeyda View Post
    Herkes bir şey söylüyor ama nedeni gayet açık:

"Lazio, Enrique Zavoli'yi üst düzey kaliteli oyuncularla oynatmayı tercih eder."

diye not düşülmüş ekrana. Kulüp oyuncusunu daha iyi liglerde daha iyi oyuncularla oynatmak isteyebilir.
    Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Ama Şöyle Bir Şey Var Adamın Kadro Kaliteli ve Popülerliği de Belli Bir Seviyede Ayrıca Ş.L Şampiyonluğuna Oynayan Bir Kulübe Kiralamayacak da Kime Kiralanacak ?

Oyunun Şöyle Bir Kötü Özelliği Var;

Alt Liglerden En Yüksek Seviyeye Yükselttiğiniz Takımları Oyun Hiçbir Zaman Başlangıçtaki Büyük Takımlardan Daha Aşağıda Görüyor Takımınızı
    Aynen bende böyle düşünüyorum, geçen sezonu bayağı bir puan farkla 1. bitirmişiz, şampiyonlar liginde Sırbistan devi Partizanı 6-1, Bosna-Hersek devi Zeljeznicar'ı 8-1 ile geçmişiz, Yunan devi Olimpiakos ile evimizde tüm oyunun kontrolü bizde olmasına rağmen şansız bir şekilde 1-1 ile ayrılmışız, Avrupa Liginde gruplara kalmışız. (Bu takımlar bizden göre 2, 3 itibar daha fazla.) Belli ki geleceğe yönelik iyi transferler yapmışız ki bu takım oynuyor, alacağım oyuncunun benim takıma göre potansiyeli 3,5 yıldız yani en iyi oyuncularım arasında yedek olur ancak, zaten kiralık istememin nedenide o, bide tabi avrupa için yerli oyuncu istediği için. Yıldızımız 1 olabilir ama takımdaki oyuncular o kadar kötü değiller. Potansiyel olarak bana bile 3,5 yıldız veren oyuncu daha iyi bir takıma 1 yıldız anca verir. Lazio ne bekliyor, oyuncusunu Barcelona'nın falan kiralamasını mı? Bir ayar yapılmış, onuda tam yapamamışlar... Ayrıca teklifi engellemenin manası yok, biz teklifi yaparız, Lazio daha iyi oyuncularla oynatmak istiyorum diye reddeder, teklif gönderememek nedir yahu...

Mesaj Yetkileri