Vauxhall galibiyeti diğer bütün galibiyetlerden daha güzel![]()
Vauxhall galibiyeti diğer bütün galibiyetlerden daha güzel![]()
Küme düşmeyek la![]()
Vauxhall maçı güzel olmuş.
Sen yine toparlarsın.Bir sonraki sezon takımı yavaştan değiştir öyle gir sezona sorunun kalkacaktır.
Geçen maçın ardından kendimi inanılmaz rahatlamış hissediyordum. Bunca zamandır bu kadar rahat hissetmemiştim kendimi. 1.5 senedir yaşadığım kabus dönemini atlatmıştım. Bundan sonra varım yoğum Hereford'a elimden geldiğince yardım etmek olacaktı.
8. Maç - Skrill Premier - Nuneaton (E)
Rakibimi ligin dibine demir atmama mücadelesi veren Nuneaton takımıydı. Takımımızla birlikte en düşmesine kesin gözüyle bakılan diğer takımdı. Maç öncesinde oyuncularımızı dikkatle uyardım. Bu maçtan galip ayrılmak zorundaydık.
Maça yine hızlı bir giriş yaptık. 8. dakikada Humphreys'in golü ile durumu 1-0 yaptık. İlk yarının son dakikasında ise Irvine'ın attığı gol ile durumu 2-0'a getirdik. 73. dakikada forvetlerim tekrar ıskalama yarışına girince iki oyuncumuzuda kenara aldık. Bu değişikliğin gerçekleştiği pozisyonda ise kalemizde golü gördük. Bu dakikadan sonra rakibimiz üzerimizde her ne kadar baskısını arttırsa da maçta başka gol olmadı ve sahadan 2-1 galip ayrıldık.
Maç sonrasında yapılan basın toplantısında ise rakibimizden övgü dolu sözler aldık. Bu bizi sevindirmişti.
9. Maç - Skrill Premier - Dag & Red (D)
Rakibimiz yine lige iyi başlayamayan bir takımdı. Deplasmanda Dag&Red ile oynayacaktık. Takım anında havaya girmişti. Maçın daha 5. dakikasında hakeminde yanlı kararıyla penaltı golünü kalemizde gördük. İrvine kaleyi ıskalamaya devam ediyordu. ilk yarıyı 0-1 yenik kapattık. Kendilerine gelmeleri için sağlam bir azar çektim. Ancak 51. dakikada fark ikiye çıkınca değişklikler geldi ve İrvine dışarı alındı. daha saha kenarına gelirken azarlara başlamıştım. takım kendini toparlamış görünüyordu. Önce 63. dakikada Humphreys ağları havalandırdı. ikinci yarıda pozisyon sıkıntısı çekiyordum. bu sıkıntı içinde 84. dakikada yine Humphreys'in ayağından golü buluyor ve skoru 2-2 yapıyorduk. maçta başka gol de olmayınca 1 puana razı oluyorduk kazanmamız gerekn maçta...
Takım son iki maçlık performansı ile sağlam bir azarı haketmişti. özellikle Irvine inanılmaz şekilde pozisyon harcıyordu. Geçen sezonun ardından saç baş yoldurmaya başlamıştı.
Spoiler: Maç Detayları
Her ne kadar son iki maçta kötü performans sergilesekte 5 maçlık yenilmezlik serisi yakalamıştık ve bu seri sayesinde 8. sıraya kadar yükseldik ve playoff potasıyla puan farkını 3te tuttuk. Her ne kadar oyuncularıma kızsamda takım adına ellerinden geleni yapmaya devam ediyorlar.
Spoiler: Puan durumu
Tabi takımda herkesi mutlu etmek kolay değildi. Kötü oynadığı için kenara aldığım oyuncular illaki bir maraz çıkaracaktı. Bu sezon buna ilk başvuran defans oyuncumuz Daley oldu. Kendisini her ne kadar davranışının yanlış olduğunu kendisini düzeltmesi gerektiğini söylesekte işe yaramadı. Sonunda oyuncuyu transfer listesine koyduk. Göster(me)diği performansla onu kim alacaksa artık...
Spoiler: Daley ile Konuşma
Sorma ya. ne keyif aldım o maç anlatamam
Bu sezona kötü başladık. o yüzden zor. İyi başlarsam düşme sıkıntısı yaşıyorum![]()
Toparlayacak gibi duruyor takım. Ama yinede hala tam oturmuş değil. forvetlerim bu sene kaleyi tutturamama rekorları kırıyorlar. Gelecek sezon için çok değişiklik beklemiyorum ama yinede as takımda gidecekler olacaktır performanslara göre...
Irvine tipi futbolculara çok ihtiyaç var.Hocam sen söylesen buradaki halı sahaya gelir mi?
Şaka bir yana gidişat düzelmiş.Vauxhall maçı da çok iyi.Bu sezon olmasa bile sonraki sezon üst lige çıkarsınız.
Tam takip edemiyorum ama biz hangi ligteyiz![]()
Yakaladığımız 5 maçlık seri ligdeki durumumuzu toparlamamızı sağladı. Ancak son iki maçımızda takımın göstermiş olduğu performansı sevmedim. Biraz daha iyi performanslara ihtiyacımız vardı. Seriye devam edersek en azından üst sıralarda bir yer ednime şansımız artacaktı.
10. Maç - Skrill Premier - Braintree (D)
Rakibimizle yaptığımız 10 maçtan sadece 1ini kazanabilmişiz. Bu hegamonyayı artık sonlandırmamız gerekiyordu. Çekişmeli geçen maçta bu hegamonyayı sonlandırmak için sadece 2 dakika yetti. Irvine 25 ve 26 dakikalarda sahneye çıkarak sahadan 2-0 galibiyet ile ayrılmamızı sağladı. Uzun süredir kazanamadığımız deplasmanda sonunda galip gelmiştik. Bu galibiyet ile yenilmezlik serimizi 6 maça çıkarmıştık.
Her başarılı giden dönemde yedekte kalan mutsuz oyuncular olmuştur. Ancak bu sezon çok fazla yaşadık bunu. Henüz 10 maç yapmışken 3. oyuncumuzda isyana kalkıştı. Williams'ı ikna etmeye çalışsamda bir işe yaramadı ver onuda transfer listesine koyup 21 YA takımına gönderdik.
Spoiler: Williams ile Görüşme
11. Maç - Skrill Premier - Cambridge (E)
Evimizde aynı puanda bulunan rakibimize karşı oynuyorduk. Averaj ile üstümüzde olan rakibimizi artık altımıza itmemizin vakti gelmişti. 5. dakikasında çok basit bir şekilde yediğimiz gol sayesinde ilk yarıyı 0-1 yenik kapattık. Ancak ikinci yarıda toparlanan takımımız Irvine ve Turkentine'in golleri ile sahadan 2-1 galip ayrıldı. Bu maçta İrvine bizi çok korkuttu. Maç içinde sakatlık geçiren oyuncumuz maçı tamamlayamazken yapılan kontrollerde bir sıkıntıya rastlanmadığı belirtildi.
Spoiler: Maç Detayları ve Puan Durumu
12. Maç - Skrill Premier - Ebsfleet (D)
Ligde son sırada bulunan rakibimize karşı yaptığımız mücadeleden zorda olsa ilk yarıda Miles ve İrvine'nın golleri ile maçtan 2-0 galip ayrıldık. Tek sıkıntımız sol bek pozisyonundaki Liddle'ın 2 hafta sahalardan uzak kalacak olmasıydı.
Baya bi düzelme var play-off garanti edelim gerisi gelir zaten .![]()
Son maçta aldığımız Liddle haberi yetmezmiş gibi ertesi gün antremanda da İrvine sakatlık geçirdi. Takım doktorları tarafından tetkikleri yapılan oyuncunun kalça kaslarında zorlanma yaşadığı ve tedavisinin 5 haftayı bulabileceği söylendi. Gol yollarında sıkıntı çekeceğiz gibi duruyor.
Spoiler: Irvine Sağlık Raporu
Bu arada takımın Eylül ayında göstermiş olduğu güzel performans ile (6 Galibiyet 1 Beraberlik) Eylül ayının Teknik Direktöür seçildim. Her ne kadar ödüle layık görselerde beni; ben sadece kendimi bir ateşleme sistemindeki çakmak gibi görüyorum. Geri kalanı oyuncuların performansları. Onlar iyi oynadıkça bende iyi yerlere gelmiş olacağım.
Spoiler: Eylül Ayı Menajer Ödülleri
13. Maç - Skrill Premier - Aldershot (D)
Ligde son sıralarda dolanan Aldershot karşısında şansımız yaver gitmedi. Takım gerçekten kötü bir performans ortaya koydu. Irvine'ın yokluğunu bu maçta fazlasıyla hissettik. Hakemde kararlarında bariz bir şekilde yanlı olunca 15. dakikada yediğimiz golün karşılığını veremedik ve sahadan 0-1 yenik ayrıldık.
14. Maç - Skrill Premier - Wrexham (E)
Aldığımız mağlubiyet sonrası kopmamak için Wrehamı yenmemiz gerekiyordu. Zorlu rakibimizi sahamızda iyi ağırladık ancak elleri boş dönmek zorunda kaldılar.
Maça hızlı ve baskılı başladık. 15. dakikada ilk golümüzü Stokes'un ayağından bulurken; 35. ve 44. dakikalarda Stokes ve Baker'ın golleri ile ilk yarıyı 3-0 önde kapattık. Maçı ilk yarıda bitirdik derken ikinci yarıda bambaşka bir takım buldum sahada. oyuncularım rehavete rakibimiz özgüvene bürünmüştü. ve maçta 65. dakika geçildiğinde durum 3-2'ye kadar geldi. Rakibimizi durduran ise hakem olmuştu ve 68. dakikada 10 kişi kalan rakibimiz maça daha fazla ortak olamadı. Bu dakikadan sonra kontrolümüze geçen maçta başka golde çıkmayınca sahadan 3-2'lik sonuç ile ayrılarak değerli bir galibiyet elde etmiş olduk.
sen daha çıkmadın mı yav kendini heba ettin iyice diplerde (:
Helal olsun ne diyeyim çok ama çok gerçekçi ilerliyor kariyerhala 5.lig çok büyük sabır
![]()
Hocam şimdi yorum yapacaktım ama kaçırmışım önceleri bugün okuyacam bir ara hepsini![]()
Sorma Diaz. 5. sezonum hala diplerde sürünüyorum. Şu oyunu CM 96'dan beri oynadım. ilk defa bu kadar zorlandım üst liglerde olabilmek için.
Yılmaz Vural sabrı var bizde
Eyvallah. Yorumlarınızı her zaman beklerim
![]()
Puan farkını korumuşsun. Güzel gidiyorsun. Çık artık şu premier lige.
Bu sezon Tam Profesyonel liglere çıkmam lazım. Bulunduğumuz liglerde tam profesyonel statude olan takımlar var. Onlara karşı bu durumda olmak beni sevindiriyor açıkçası. Gelecek sezona umutla bakabiliyorum en azından. Birde kupa maçlarındaki performanslar önemli takımdaki. Şimdiden önümüzdeki sezonun planlamasını yapmaya çalışıyorum. Eski öğrencim Guèdioura'yı transfer etmek istedim ama maaşta anlaşamadık bir türlü. Sezon sonu kontratı bitiyor. İlk hedefim o olacak.
Hazır uykum kaçmışken başladım okumaya 1 saat oldu neredeyse
Öncelikle sunum gerçekten çok sağlam olmuş , anlatımlar videolar falan çok uğraşmışsın .
İlk takımımızı ilk sezonda 1 üst lige çıkarıp sonra 1 sezon orada kalmışız . Sonra ki sezon nihayet Sky Bet lig 2'ye çıkmışız . Oradan düşmemiş çok acı verici olmuş
Daha kötüsü tekrardan başka bir takımla ilk başladığımız yere dönmen olmuş
Ayrıca yönetimin verdiği bütçeler falan içler acısı o kadar alt ligde oynaman falan hem çok gerçekçi hemde baya sağlam sabır varmış sende![]()
Ligde iyi bir yer edindik sayılır ancak puan farkları çok düşük olduğu için kendimizi aşağıda bulmamız an meselesi. Zor bir mücadelenin içine girdik. Arka arkaya iyi takımlarla maç yapacağız. Umarım istediğim puanları toplayabilirim.
15. Maç - Skrill Premier - Accrington (E)
Üst sıraları etkileyecek bir maçtı. Ancak her iki takımında vasatı aşamayan performansı içinde şansını en iyi değerlendiren 34. dakikada rakibimiz oldu ve bu gole bizde karşılık veremeyince sahadan 0-1 yenik ayrıldık. İstemediğim bir mağlubiyetti bu ancak elimizden fazla birşey gelmiyordu. Büyük umutlarla kiraladığım McEwans vasat performansını sürdürürken İrvine'ın yokluğuda tuz biber oluyordu bu durumua. Hal böyle olunca da istediğimiz skorları almakta zorlanıyorduk.
4.Ön Eleme - Federasyon Kupası - Slough (D)
İngiltere Amatör liglerinde mücadele eden rakibimiz karşısında rahat bir oyun çıkarmayı bekliyordum ancak maç hiçte istediğim gibi geçmedi. Maçın ilk dakikasında golü bulunca rahatladım. Anca rakibimiz oyunu bırakmadı ve üzerimizde inanılmaz bir baskı kurdu. Bu baskıya dayanamayan takımımız çok absürd bir gol yedi. Bu golle ilk yarıyı 1-1 beraberlikle kapattık.
İkinci yarıya çıkarken sadece şaklabanlıktan vazgeçmelerini söyleyerek sahaya yolladım. Ancak yine toparlanmamıştı takım. Rakibimizde bize uzun süre fırsat tanımadı. 2. maça kaldık derken 81. dakikada Alsop durumu 2-1 yapan golü attı. Ancak rakibimiz 90. dakikada skoru tekrar eşitlediğinde adeta çıldırmıştım. Maç 2-2 sona ermişti. Maçın bitiş düdüğüyle kendimi takım otobüsüne attım. Yardımcıma ise oyuncuların ellerini çabuk tutmalarını sağlamasını istedim.
Bütün oyuncular sus pus durumdaydı. Ayağa kalktım ve sakince konuşmaya başladım. Bana biriniz anlatsın sahada ne olduğunu. Kimseden ses çıkmayınca ses tonumu yükselttim. Biriniz bana ANLATSIN. Artık kızıyordum oyuncularıma. Hiçbiriniz oynamadığınız için anlatacak birşeyiniz yok. Bir daha bu kadar umursamaz, bu kadar kendini bilmez bir oyun sergileyen olursa, hatalarından ders almayan oyuncu olursa kendini kapının önünde bulur...
4.Ön Eleme Tekrar - Federasyon Kupası - Slough (E)
İlk maçtaki konuşmam sanırım etkili olmuştu takım üzerinde maçı fazla uzatmadan ilk 15 dakikada Turkentine, Alsop ve Miles'ın golleri ile 3-0'a getirdik. Bu dakikadan sonra kendimizi fazla yormadık ve sahadan aynı skor ile galip ayrıldık. Adımızı 1. tura yazdırmıştık.
16. Maç - Skrill Premier - Dartford (D)
Ligde kötü gidişimize dur demek istediğimiz maçta yine istemediğimiz bir mağlubiyet aldık. İlk yarısında direnemediğimiz maçta rakibimiz 0-3'ü buldu. İkinci yarıda ise sakatlıktan yeni dönen İrvine'ı oyuna aldık. İkinci yarıda takım toparlansada McEwan beni çıldırtan bir performans ortaya koydu. çektiği 8 şuttan sadece 2 si kaleyi bulunca 2. yarıdaki üstünlüğümüzün bir anlamı kalmadı ve sahdan sadece 48. dakikada Baker'ın attığı gol ile sahadan 1-3 yenik ayrıldık.
Son maçın ardından kalede değişikliğe gitmeyi düşünürken yedek kalecilerimizden Cronin'den şok haber geldi ve sahalardan 7 hafta uzak kalacağı raporu iletildi.
1. Tur - Federasyon Kupası (FA Cup) - Farnborough (E)
İrvine ve McEwan'ın gol kaçırma geleneklerini sürdürdüğü maçta rakibmizi 90+2'de attığımız gol ile eledik. 6. dakikada 0-1 geriye düştüğümüz maçta 38. dakikada McEwan, ve son dakikada Walker'ın golü ile sahadan 2-1 galip ayrıldık. Takımın performansı hiç hoşuma gitmiyordu. Bir an önce toparlanmazsak sonumuz kötü olacaktı.
Spoiler: Maç İstatistikleri
17. Maç - Skrill Premier - Dover (E)
Ligde zor günler geçiren iki takımın mücadelesi olacaktı bu maç. Dover ligin dibinden kurtulma çabasında biz ise son dönemdeki kötü formumuza son verme çabasındaydık. Büyük bir savaş bizi bekliyordu. Bu savaştan ise galip gelen 25 ve 34. dakikalarda golü bulan takımımız oluyordu. Humphreys ve Stokes'un attığı goller ile sahadan 2-0 galip ayrılıyorduk.
Eyvallah dostum emeğineElimden geldiğince güzel okunabilir bir hikaye yaratmaya çalışıyorum.
Hep başarı olacak değil ya.Ligden düşmek o kadar koymadı da kovulmak daha fazla acı verici oldu
Alt liglerden bir takımı yükseltmeyi ya da alt liglerde başarılı olup üst liglerdeki bir takımdan teklifler almayı seviyorum. Üst liglerdeki bir kaç takımın hegamonyasını gerçekten sevmiyorum çünkü. İngilterede ManU, City, Arsenal, Chelsea, Pool; Almanyada Bayern, Dortmund; İspanyada Barca, Real; İtalya Juve, Milan. Bu tarz takımlara uluslararası kupa almadan hiç bir şekilde gitmiyorum
Önceki oyunlarda Türkiye ligini 8 seviye yapıp en alt ligden oyuncusu olmayan bir takım alıp/oluşturup sonunda Dünya Kulüpler Şampiyonası kazandığım oldu. Tabiki herkesin eğlencesi farklıdır ama bana çok daha eğlenceli geliyor bu tarz bir serüven.
Umarım bunuda sıkmadan anlatabiliyor ve aktarabiliyorumdur.
Seninde aracılığınla ilgilenen, okuyan, takip eden,bir arkadaşa bakıp çıkıcam, kazara girdim diyen arkadaşlara da teşekkür ederim![]()
10.ile 1. arasında pek fark yok , o derenin altından çok su akar
Daha önceden de normalde takip edermişim de görünce 6-7 sezon ilerlediğini kaçırdım diyorsun hiç bakmıyorsun
Meraktan bakınca ilgimi çekti hikayeler , videolar falan .
Ayrıca bende senin gibi büyük takımlarla oynamayı sevmiyorum illa küme düşmeye falan oynayacak yada elinde bütçesi falan olmayacak yani bir zorluk olacak mutlaka .
Benim tek sıkıntım devamlılığım yok pek senin yerinde olsam çoktan bırakmıştım 5 . sezonda kariyeri ama işte asıl zevk ve gerçekçilik orada
Benimde kendi kariyerimde işler iyi gitmiyor ama seninkini okuyunca neler yaşadığını falan daha bir oynama zevkim geldi valla![]()
Bir seri galibiyetle şampiyonluk gelecektir.
Bakalım Irvine'in dönüşü nasıl olacak, ek olarak o otobüs konuşmasından hemen sonra işini yapmayanlara sözünü tutmalısın![]()