1 ile 30 arası toplam 49 sonuç

Konu: Caner Erkin

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Caner'in savunmada verdiği boşlukların aynısını Gökhan Gönül de veriyor, sonuçta adama sürekli ileri çık talimatı verilmiş. Top kapma konusunda kesinlikle haklısınız ama Caner resmen o kanadı tek başına savunuyor. O tarafa ne Sow ne de bir orta saha yeterli desteği vermiyor. Hatta bu durumlarda Kuyt o kanada geçiyor. Hatta ben Topal'ın sağ tarafa sol taraftan daha fazla destek verdiğini düşünüyorum, sola destek vermesi gereken adam da yeterli desteği vermeyince Caner pozisyon hatası yapıyormuş gibi görünüyor.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by himone View Post
    Caner'in savunmada verdiği boşlukların aynısını Gökhan Gönül de veriyor, sonuçta adama sürekli ileri çık talimatı verilmiş. Top kapma konusunda kesinlikle haklısınız ama Caner resmen o kanadı tek başına savunuyor. O tarafa ne Sow ne de bir orta saha yeterli desteği vermiyor. Hatta bu durumlarda Kuyt o kanada geçiyor. Hatta ben Topal'ın sağ tarafa sol taraftan daha fazla destek verdiğini düşünüyorum, sola destek vermesi gereken adam da yeterli desteği vermeyince Caner pozisyon hatası yapıyormuş gibi görünüyor.
    Caner pozisyon almiyor ki pozisyon hatasi yapiyor gibi gorunsun. Rakibe hemen basip ya faul yapiyor, ya topu kapiyor. Yani pozisyon alip rakibin rakip kaleye gitmesini engellemek, takim arkadasi yardima gelsin diyerakibi oyalamak gibi bir amaci yok. Nadiren rakibi bu sekilde oyalamaya calistiginda da genelde calim yiyor.

Gokhan Gonul'un savunma becerisiyle Caner'in becerisi arasinda daglar kadar fark var bence. Sonucta Gokhan da hata yapiyor ama en azindan mevkiyi son 5 sezonda cok daha fazla benimsedi ve ogrendi.

Mesaj Yetkileri