Rica ederim, yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
Aynen bende böyle düşünüyorum, geçen sezonu bayağı bir puan farkla 1. bitirmişiz, şampiyonlar liginde Sırbistan devi Partizanı 6-1, Bosna-Hersek devi Zeljeznicar'ı 8-1 ile geçmişiz, Yunan devi Olimpiakos ile evimizde tüm oyunun kontrolü bizde olmasına rağmen şansız bir şekilde 1-1 ile ayrılmışız, Avrupa Liginde gruplara kalmışız. (Bu takımlar bizden göre 2, 3 itibar daha fazla.) Belli ki geleceğe yönelik iyi transferler yapmışız ki bu takım oynuyor, alacağım oyuncunun benim takıma göre potansiyeli 3,5 yıldız yani en iyi oyuncularım arasında yedek olur ancak, zaten kiralık istememin nedenide o, bide tabi avrupa için yerli oyuncu istediği için. Yıldızımız 1 olabilir ama takımdaki oyuncular o kadar kötü değiller. Potansiyel olarak bana bile 3,5 yıldız veren oyuncu daha iyi bir takıma 1 yıldız anca verir. Lazio ne bekliyor, oyuncusunu Barcelona'nın falan kiralamasını mı? Bir ayar yapılmış, onuda tam yapamamışlar... Ayrıca teklifi engellemenin manası yok, biz teklifi yaparız, Lazio daha iyi oyuncularla oynatmak istiyorum diye reddeder, teklif gönderememek nedir yahu...
![]()