Cidden çok fazla çelişki var ama belkide çelişkileri taktiğin asıl verim alınan kısmıdır
Oyun çözemiyordur taktiği belki ^^
Yinede eline sağlık![]()
Cidden çok fazla çelişki var ama belkide çelişkileri taktiğin asıl verim alınan kısmıdır
Oyun çözemiyordur taktiği belki ^^
Yinede eline sağlık![]()
Teşekkür ederim...![]()
Taktikteki çelişkilere gelince; evet çelişkili olduğu doğru... Ancak buradaki amacımda, oyun motorunun standart olarak gelişen işlevlerine karşı onu taktiğin çözülmesini zorlaştırmak. Bunun içinde genel olmayan yöntemler seçmeye çalıştım. Kaldı ki taktik konusunda hiç başarılı değilimdir. Yani şunu şöyle yapayım, bunu buraya koyayım, şöyle şuradan keseyim gibi düşünmem... Kendime göre birşeyler yapmaya çalışırım. Bunda da başarılı oldum galiba, çünkü takımın ne yapacağını ben bile kestiremezken sorunlu oyun motoru kestirememesi normalAma geliştirilebilir diye düşünüyorum. En azından deneyen ve bu taktik işinden anlayan birileri yardımcı olursa belki birşeyler çıkabilir.
Ayrıca bu oyunda iki forvetli kombinasyonların kesinlikle başarılı olamadığını gördümYa tek forvet çıkacaksın, yada 2007 Roma'sının 4-6-0 taktiğiyle oynayacaksın. O bile sonuç veriyor ama çift forvette verim almak cidden zor. Yada ben beceremedim
![]()