Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
Bir önceki seride çekiyordum.Hatta kalecimi forvete koyup forvetimi kaleye koyup 7-6 lık mı ne bir maçım vardı buraya da koymuştum zaten.Fakat bu güncellemelerde çekmiyorum sıkıntı.Hadi diyelim ki çektim dediğim gibi sezon 2-3 maç oluyor buda maximum rakam.Dikkat ederseniz oyunu da savunmuyorum savunmam da zaten hiç bir zaman kimsenin isteyeceği en iyi verimlilikde bi oyun olamayacağı aşikar istersen 10000 tane rakibi olsun ama ben sizlerin yaşadığı problemleri en aza indirgenmiş şekilde yaşıyorum bu da bendeki şans belkide.
İnanırmısın seninle konuşmaya başladığımdan beridir bir Ajax kariyeri yapıyorum ve sanki senin de dediğin gibi bazı sorunları daha az yaşamaya başladım. Belki de her ligin, her takımın farklı olayları var oyun yapısı anlamında. Yoksa tabi ki her taktik , her takımda tutacak diye bir şey yok ama nazar değmesin şu anda 13 maç (Şamp. Ligi elemeleri ve lig süper kupası dahil) bir tek mağlubiyetim olmadığı gibi beraberlik sayımda 1. İlginç bir oyun gerçekten bu seriyi sadece Ajax ile oynayıp bırakıcam sanırım. Umarım yanlış anlamamışsındır söylediklerimi. Serzenişim sana değil aslında tamamen oyuna.