1 ile 30 arası toplam 236 sonuç

Konu: Fenerbahçe İncelemesi | FM 14

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by himone View Post
    Emre Belözoğlu da Salih için iyi bir mentor olabilir. Ama Emre'nin risksiz oyunu tercih eder PPM'sinden dolayı tutor seçeneklerinde 2. şıkkı tercih etmenizi tavsiye ederim. Meireles ise bir işe yaramıyor her seferinde kavga edip eğitimi yarıda bırakıyorlar. Ve 2 yıl sonra Alper Potuk harika bir eğitmen haline geliyor, Alper'le kime eğitim verdiysem muazzam bir gelişim gösterdi.

yani oyun başında, o kadar parayı bulabiliyor musunuz?
    takımı sattım almak için (3-4 tane çöp adamı gönderdim bir ordan 2 burdan diye diye 17 milyonluk bütçe ele geçiyor maaş+transfer bütçesi) ve taksite bağladım değermi 20 yaşındaki adam için değer üstelik yıllık 2.9 alıyor
    bu arada 25 milyona anlaşmıştım para yetmeyince taksitle biraz şişti fiyat 35 e geldi

@Moonguard kaç tane taktik kullanıyorsun? eğer 1 den fazla taktiğin varsa bunun alışık durumda kalabilmesi için daha fazla maç antremanı yaptırıyorsundur ve oyuncu antreman yükü artar.

Mesela ben taktik kullanıyorum, ( maç içinde ufak değişikliklerle idare ediyorum) geri kalan antreman yükünü oyuncu gelişimine harcıyorum.
    Last edited by Önder HOCA : 04.Ocak.2014 at 23:58

Mesaj Yetkileri