Avrupa Şokta ! Altın Ayakkabı Emmanuel Emenike'nin !
Avrupa Şokta ! Altın Ayakkabı Emmanuel Emenike'nin !
TariboWest
Fenerbahçe'de Mali Kriz !
Sezonu muhteşem bir şekilde 3 kupa ile kapatan Fenerbahçe Avrupa'dan yoksun kalması nedeniyle zor günler yaşıyor. Yeni sezonda maaş bütçesinin düşürülmesiyle elindeki yüksek maaş alan oyuncularla yollarla ayırma tehlikesi ile karşı karşıya olan Fenerbahçe'nin Ümit Boğa ile sözleşme imzalayamasının da nedeninin bu olduğu konuşuluyor. 10 gün sonra sözleşmesi sona erecek Ümit Boğa'nın hala bir anlaşma yapmaması taraftarı tedirgin ediyor...
TariboWest
Ve Sonunda İmzaladık !
TariboWest
Rahat gecmis sezon.. gol rekorunu seneye kirarsin artik. Bu sene ayni takimla yine idare edersin ligi bir sonraki sezon Avrupa icin yaparsin transferleri![]()
Yönetimin maaş bütçesinden rahatsız olmasından dolayı yüksek maaş alan oyuncularla yollarımızı ayırdık. Fakat takımdan ayrılan oyuncuların geneli geçen sezon takımda olmayan ve yüksek maaş alan oyuncular oldu.
Jem Karacan - 2.8 m €
Adili Endoğan - 6.5 m €
Sezer Özmen - 3 m €
Koray Günter - Bedelsiz
Robin Yalçın - Bedelsiz
Transfer Özeti
Geçen sezon takımda yer alan 7 oyuncu ile yollarımızı ayırdık. Bunlardan en dikkat çekeni şüphesiz Volkan Demirel. Hem Mert ve Ertuğrul'a şans vermek hem bu yaşta bir futbolcudan bonsevis bedeli kazanmak hem de Volkan'ın Avrupa kariyeri olması için bu kararı verdim. Emre ile sözleşmeyi karşılıklı olarak fesh ettik. Egemen'i yaşından dolayı, Bekir İrtegün, Bekir Yılmaz ,Serdar ve Webo'yu da gereksiz gördüğüm için yolladım.
TariboWest
Bu Olmadı Hiç Olmadı !
Ve Emenike 1.5 Ay Yok !
TariboWest
Fenerbahçe'de Yeni Kaptanlar Belli Oldu !
Emre Belözoğlu'nun yerine Dirk Kuyt kaptan olurken, Volkan Demirel'in 2. kaptanlık pazubandını Bruno Alves aldı.
TariboWest
Süper Kupa Fenerbahçe'nin !
Şimdilik bu kadar. Dışarı çıkacağım için gece 22:00 - 22:30 civarı güncelleme gelecek. Herkese iyi akşamlar.
TariboWest
Transferler ligi almak icin yeterli bence.. Emenike'nin sakatlanmasi kotu olmus, Sow Super Kupayi getirmis![]()
nijeryalılar damga vurmuş gol krallığına adil ve koray gelecek vaad eden oyuncular güzel transferler olmuş sezer ise biraz hızlanmalı![]()
Volkan iyi kaleci ama yaşından dolayı okutmak iyi olmuş.Yinede yeterli olacağına inanıyor musun abi Mert'in?
Sinan, Cenk falan o sıralarda ucuza alınabiliyorlardı sanırsam?
Emenike geçen sezon da aynısını yapmıştı ama muhteşem dönmüştü. Bu sezon da aynısını bekliyorum kendisinden.
Sezer ve Koray'a hızlandırma Adili, Salih, Recep ve Robin'e de güç çalıştırıyorum. Umarım gelecek sezonda bu oyuncular daha da iyi olacak.
Mert'i geçen Eskişehir kariyerimde deneme fırsatı buldum, iyiydi ve gelişimine devam ediyordu. En azından bu sezon performansını izleyip sezon sonunda duruma göre takviye planlıyorum.
TariboWest
Geçen sezon olduğu gibi bu sezon da aynı sistemle yola devam edeceğiz. Kafamdaki ilk 11 ise şöyle:
TariboWest
kadronun türk ağırlıklı olması güzel mille takımın iskeletini oluşturmak çok iyi olur
TariboWest
Puan Durumu
Sezona sıkıntılı başladık. Genç oyuncuların hepsine birden forma şansı vermek takımı olumsuz etkilemiş gibi görünüyor. Çoğu maç yorumunda da diğer teknik direktörler genç oyunculara şans vermem hakkında yorumlarda bulunuyorlar. Şampiyonluk yarışından kopmama adına elmizdeki en iyi kadroyu kullanıp zirveye çıktıktan sonra yeniden gençlere şans vermeyi planlıyorum.
TariboWest
Bu sezon iyi başlayamamışız , bu sene bitince Avrupaya gidemiyoruz değil mi 1 sezon daha var
adil şova başlamış![]()
Birkac gereksiz puan kayiplari olmus ama daha 24 mac var. Liderligi alip sampiyon oluruz![]()
Geçen sezon gitmemiştik. Bu sezon da gitmiyoruz. Önümüzdeki sezon gidiyoruz.
Maşallahı var Adil'in.Emenike'nin yerine o takımı sırtlıyor.
Rakiplerin puan kaybetmemesi ve geçen sezon muhteşem bir başlangıç yapmamızdan dolayı bu sezon başarısız gibi görünüyoruz. Ama ikinci yarı var daha dediğin gibi.![]()
TariboWest
ZTK 4. Tur
ZTK 5. Tur
En Farklı Galibiyet Rekoru !
ZTK Gruplar
11. Hafta
12. Hafta
13. Hafta
14. Hafta
15. Hafta
16. Hafta
İlk Yarı Sonunda Oluşan Puan Durumu
İlk yarı bitti ve devre arası transfer dönemi açıldı...
TariboWest
Ve Kaptan Geri Döndü !
Altyapı Ordinaryüs Profesör Doktor Alex'e Emanet !
Everton ve Botafogo'dan gelen görüşme teklifini reddettik...
TariboWest
Gruptan çıkmayı başardık fakat gelecek seneden itibaren kupadan elenmek için çaba sarfedeceğim. Her gün maç oynamaktan ligde kayıplar veriyorum ve oyuncu kondisyonları yerlerde sürünüyor. Ciddi anlamda kupadan elenmek için çaba sarfedeceğim.
TariboWest
Turkiye Kupasinda sadece yedek ve altyapidaki oyunculari da oynatabilirsin.
18. Hafta
19. Hafta
20. Hafta
21. Hafta
22. Hafta
Puan Durumu
Genel Değerlendirme
Açıkçası bu sezon ters giden bazı şeyler var. Takım kimyası tutmadı da diyebiliriz. Fazla genç ve tecrübesiz bir kadro ile mücadele ediyoruz da diyebiliriz. Fakat en önemli sorun Emenike'nin geçen sezonki etkiyi verememesi. O yüzden gol yollarında sıkıntı çektik. Afrika Uluslar Kupası'nda sakatlanan Sow'un 1 aydır olmayışı da bizi kötü etkiledi. Son maçta Caner'i de 4 ay kaybettik. Umarım sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüslemeyi başarabiliriz.
TariboWest
Yaptığımız seri sonucunda puan farkını arttırmayı başardık ve yine zirvede yalnız kalmayı başardık. Önümüzdeki hafta Trabzonspor deplasmanında galibiyet alırsak şampiyonluğumuzu garantileyeceğiz.
Puan Durumu
ZTK Final
ŞAMPİYON FENERBAHÇE !
Yakın zamanda büyük bir bomba var. Hazır olun !
TariboWest
Süper lig baya kolay gelmiş bu kadroya her sene 3-4 hafta kala şampiyonluk geliyor![]()
Trabzon deplasmanında 3 puana ulaşmayı başardık ve şampiyonluğu kazandık.
ŞAMPİYON FENERBAHÇE !
TariboWest