Türkiye ve diğer klüp itibarları arasında aşırı dengesizlik var.mesela benfica, porto ve paris son yıllarda ne yaptıda dünya çapı klüp oldular.Bu klüpler dünya çapındaysa gs ve fb en aızndan uluslararası kalmalıydı.Yanlış biliyorsam kusura bakmayın
Türkiye ve diğer klüp itibarları arasında aşırı dengesizlik var.mesela benfica, porto ve paris son yıllarda ne yaptıda dünya çapı klüp oldular.Bu klüpler dünya çapındaysa gs ve fb en aızndan uluslararası kalmalıydı.Yanlış biliyorsam kusura bakmayın
Bu kulüplerin değerleri oynadığı liglerden geliyor, ama abartı olduğuna kesinlikle katılıyorum, ve hala GS ile FB'nin en azından 4 yıldız olmaları gerektiğine inanıyorum ben, çünkü diğer liglerdeki takımların hepsi 4 4,5 seviyelerine çekilmiş ve bir süre sonra Gs, ile Fb avrupada çeyrek final bile göremiyor, lütfen elinizi kalbinize koyun ve düşünün şimdi Gs ile Fener Avrupa Liginde en az yarı finali görebilecek takımlar değil mi? Geçen senede bu kadar iyi takım olduklarını göstermediler mi? Bence gösterdiler, hatta Fener kupaya son anda veda etti, bence 4 yıldızı hakediyorlar.
Ek olarak beşiktaş konusunda hala kararımı değişmedim, lig kaç senelikse şampiyon sayısı o kadar olur, 1 senelik ligin 3 şampiyonu olmaz, ek olarak Beşiktaşın o 2 şampiyonluğu zaten oyunda var, ama süper ligde değil.