Takımı baştan kurmuşsun gidişat güzel. Başarılar.![]()
Takımı baştan kurmuşsun gidişat güzel. Başarılar.![]()
Kullandığım tema benim çözünürlükte birkaç sıkıntısı var. 1900 e göre ayarlanmış benim ekran farklı çözünürlük temayı değiştirip sonlandırmak durumunda kaldım bağlantıları. Oyuncu profillerinde de paylaşırken yaratıcılık özelliği gözükmüyor. Anca profiline girp bakamak laızm herneyse konumuza dönelim. Bütün kardeş bağlantıları iptal ettik ve lige startı verdik
1.Hafta
Spoiler: İSTATİSTİK
kardeş klübümüz anlaşma gereği maçımız varmış iptal de edemedik lig maçından sorna boş beleş bir karşılaşma yedeklerle çıktık.
takım güzel ilk maçı ii litmanen ne yapmıs be o yaşa ragmen
morukları toplamışsınyalnız pape diop gomes ve arjantinli forvet baya iyiler bu sene dayanabilirlerse seni üst lige taşırlar
![]()
Sezon sonunu çok merak ediyorum![]()
Lige iyi başlamışız hayırlısı![]()
İyi başlamışız.Bu arada FMC temasımı kullanıyorsun yoksa FMC modundamı oynuyorsun?
Baslangic guzel, takim tamamen yeniden kurulmus![]()
İhtiyarlar heyetini toplamışsın![]()
Lige başlangıç güzel , umarım devamı da böyle olur..![]()
Litmanen'in kalbi kolestrolü birşeyi vardır aman dikkat edelim Juan![]()
Tek maçlık bir resital herifin kalbi kaldırmıyor yedekte artık (:
Üst lig garanti gibi artık
Lig bizim için bitti diyebilirim
FMC teması henüz tam oturtulamadı flut skin teması kullanıyorum ancak dediğim gibi 1900lüğ çözünürlüğe ayarlanmış mevcut 1280lik benimki dolayısıyla bazen sıkntı oluyor dark temaya geçip halledip tekrar dönüyorum yukarda oldugu gibi ama fena değil sorunu yok temanın
beyler dürüst olmalıyım ki lig bittibiraz ilerledim daha doğrusu takım rakipsiz hale geldi puan farkını epeyce açmış bulunuyoruz. kupalara ağırlık veriyoruz
Hocam yeni sezon için baştan kadro kurmak zor olmayacak mı? Veteranlar ordusu değil de ''Dedelerle Premier'e'' daha uygun başlık olurmuş sanki![]()
2.Hafta
3.Hafta
4.Hafta
5.Hafta
6.Hafta
7.Hafta
Son maçlardaki sonuçların esas sebebi aşağıdaki haberde mevcut. AMC mevkii iflas etmiş durumda Litmanen çalışmıyor Fabbiani ve Gomes kitleniyor. Nuno Gomesi bu maçtan sorna Amcye çektim Litmanen artık yedek kaldı.
İyi başlayıp son maçlarda düşüşe geçmişiz .
Takımı sıfırdan kurma fikri, ilk başlarda her ne kadar çılgınlık gibi görünse de; neticesinde ortaya iyi bir takım çıkarmışsın. Ligde de gidişat güzel. Takım uyumu arttıkça lige de belirli bir çıta koyarsınız diye düşünüyorum. Ama şuan beklentilerin üstünde bir başlangıç olmuş![]()
8.Hafta
9.Hafta
10.Hafta
Lig Kupası 2.Tur 1.Ayak
Bir diğer kupa olan Taça de Portugalda da üst turdayız
Biraz hızlı ilerliyorum. Ancak maçları artık gözü kapalı izler hale geldim. Takım beklemediğim şekilde birbirine ve taktiğe uyumu tam oturmasa bile oynuyor. Sanırım veteranlar yıllardır top oynamaya aç (: Şaka bir yana hızlı ilerleme sebebim bu inanılmaz iyi oynuyoruz maçlarda pek bişi yapmıyorum maç başı rakip takımlara talimatlarımız aynı inanılmaz bir pres ve baskı yapıyoruz. İstatistiklerden de göreceğiniz üzere kimseye göz açtırmıyor bizim dedeler. Sanırım bu ligi epey hızlı geçeceğiz. Sadece kupa maçlarına önem verir hale geldim. ve puan farkını açarsak iyice kupalara önem veririz. bu arada lig kupasında geçen yılın şampiyonu Premier lig ekiplerinden Belenensesi resmen dövdük
Hepsi dede değil ya bebelerde var (:
AMC pozisyonumun iflas etmesinden ötürü. Litmanen fiziksel olarak yok gibi bişi sahada bastonla gezince hücum olarak kitlenmiştik. Şimdi Nuno Gomes oynuyor vites artırdık
Beklenti falan kalmadı kardeşim. Maçlardan birini bi izleseniz rakibi dövüyoruz resmen dedeler inanılmaz pres yapıyor. İstatistiklere bakarsan kondisyonlar maç sonu hep azalıyor (:
şike şike şike şike
Diaz aldığın dedeler öyle boş dedeler değil. Adam gelmiyor diyon Nuno Gomes'i getiriyon ayıptır yabu arada başarılar geçte olsa. en kötü 2 sezona maddi refaha kavuşursun
sonra gelsin avrupa başarıları
![]()
11.Hafta
12.Hafta
13.Hafta
14.Hafta
15.Hafta
Taça de Portugalda zayıf rakip karşısında kazanıp üst tura adımızı yazdırdık.
Vicdansız ya (:
Getirdiğim oyunculara verdiğim bonusları görmen lazım ama (: Klübün tapusu üzerine yapıyorum maalesef. Film çoktan koptu ligde. Sanırım en rahat üst lige çıkışım Moreirense ile olacak. Dedeler tam canavar. Premier ligde olsak avrupayı zorlarız ellam![]()
Dedeler dağıtmış ortalığı![]()
Yok artık ne Avrupa'sı o kadar da değil, bu dedeler seneye ne olacak merak ediyorum![]()
Anca şike yaparsın .
Gençler açıkcası ligin cılkı çıktı burayı laf kalabalığı ile doldurmak istemiyorum. Biran nce şu sezon bitse fena olmaz sanki ? Sizleri de sıkmama adına fikstür olarak paylaşmayı düşünüyorum. Sadece önemli kupa maçlarında artık nereye kadar gidebilirsek onları paylaşayım lig maçlarını fikstür olarak koyayım diyorum. Tabi sizce de bi mahsuru yoksa. Zira dediğim gibi epey tadsız tuzsuz hal aldı biran önce zorluk derecesi artsın ne dersiniz ?