Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
takımı sattım almak için (3-4 tane çöp adamı gönderdim bir ordan 2 burdan diye diye 17 milyonluk bütçe ele geçiyor maaş+transfer bütçesi) ve taksite bağladım değermi 20 yaşındaki adam için değer üstelik yıllık 2.9 alıyor
bu arada 25 milyona anlaşmıştım para yetmeyince taksitle biraz şişti fiyat 35 e geldi

@Moonguard kaç tane taktik kullanıyorsun? eğer 1 den fazla taktiğin varsa bunun alışık durumda kalabilmesi için daha fazla maç antremanı yaptırıyorsundur ve oyuncu antreman yükü artar.

Mesela ben taktik kullanıyorum, ( maç içinde ufak değişikliklerle idare ediyorum) geri kalan antreman yükünü oyuncu gelişimine harcıyorum.
Bir kaç taktiğim var hocam fakat 2 tane taktik seçili durumda. Aksine, en sondan 1 önce ye getirdim maç antrenmanını yani tamamiylen antrenman veriyorum. Buna rağmen full taktiklerim ve takım oyunu falan çalıştırıyorum.

Bu arada olayı çözdüm ben arkadaş. Salih in profilinden en sevdiği kişinin benden sonra Sow olduğunu gördüm ve riske girerek onla çalışmasını söyledim. Şu anda felaket şekilde gelişiyor ve çok daha iyi oynamaya başladı.

Kısacası, oyuncunun sevdiği kişi varsa farklı mevkide olsa dahi onunla çalışmasını söyleyin, karakterleri de benzer veya antrenman veren oyuncunun daha iyiyse çok iyi sonuçlar ortaya çıkıyor.