1 ile 30 arası toplam 448 sonuç

Konu: UFUK E. - El Mi Yaman Bey mi Yaman, Hodri Meydan! - Kocaelispor ( 5. Sezon )

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by walcott07 View Post
    Ahahah
    İyi bir oyuncu değil bence 20 yaş üstü hakkında boşu boşuna yer kaplayacak
    Direk tipine bakarak aldım tipi yeter reisin

Quote Originally Posted by trinitrotloen View Post
    Enis'i sevdim. Adamların üstüne saldınmı topu bırakır kaçarlar o değilde stada girerken polis sıkıntı yaratmasın

Başarılar. Sakarya ve Kocaeli renkdaş ve ezeli rakipler. Türk futboluna çok emeği geçen takımlar. Ne yazıkki vefasız insanlarmış Türk futboluna kazandırdığı spor adamları. Umarım iki güzeide takımımızda çok daha iyi yerlerde olurlar.
    İyi hatırlattın hocam, sonra çocuğa mülteci muamelesi yaparlar stada girerken

Bende öyle düşünüyorum. İki takımıda severim, aralarındaki husumetle ilgili pek bilgi sahibide değilim. Uzaktan sevmek en iyisi.

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Kocaelispor'la kariyer yaptıktan sonra Sakarya'dan içeriye almayız seni

Şaka bir yana başarılar. Ama yazamadan edemeyeceğim. Forumda Kocaeli'li varsa kusura bakmasın. Şu anı canlı gözlerle izlediğim için çok şanslıyım. Teşekkürler Kocaelispor.
    Hayat bu ne olacağı belli olmaz.

Gerçek hayatta Kocaelispor'un hali içler acısı, bu sene muhtemelen Amatör Kümeye düşecekler. Keza Sakaryaspor'un durumuda iyi değil şuan üçüncü ligdeler, mali sorunları var. PTT Birinci Lig'e çıktığında ümitlenmiştim fakat sonu gelmedi.

Umarım bir gün her iki takımıda Süper Lig'de görebiliriz. Taraftarı olan takımlara alt sıralar yakışmıyor.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post

Hayat bu ne olacağı belli olmaz.

Gerçek hayatta Kocaelispor'un hali içler acısı, bu sene muhtemelen Amatör Kümeye düşecekler. Keza Sakaryaspor'un durumuda iyi değil şuan üçüncü ligdeler, mali sorunları var. PTT Birinci Lig'e çıktığında ümitlenmiştim fakat sonu gelmedi.

Umarım bir gün her iki takımıda Süper Lig'de görebiliriz. Taraftarı olan takımlara alt sıralar yakışmıyor.
    Kocaeli transferi açacak gibiydi, eğer açarlarsa düşmezler, bizim de ne olacağımız belli değil. 5-6 yıldır transfer yapamıyoruz şuan ki kadromuz 17-18 yaşında. Düşmeyiz ama transferi açamazsak hep böyle gider.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Kocaeli transferi açacak gibiydi, eğer açarlarsa düşmezler, bizim de ne olacağımız belli değil. 5-6 yıldır transfer yapamıyoruz şuan ki kadromuz 17-18 yaşında. Düşmeyiz ama transferi açamazsak hep böyle gider.
    Sakarya, PTT'ye çıktığında transferi açması lazımdı aslında. Bir kaç transferle o sene lige tutunabilirdi. Transfer olmayınca takımı bir kaç oyuncunun performansı taşıdı. Özellikle o sezon Salih parlamıştı 9 golle.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Sakarya, PTT'ye çıktığında transferi açması lazımdı aslında. Bir kaç transferle o sene lige tutunabilirdi. Transfer olmayınca takımı bir kaç oyuncunun performansı taşıdı. Özellikle o sezon Salih parlamıştı 9 golle.
    Birkaç transfer değil, düzgün bir tane golcümüz olsa çok rahat ligte kalırdık. O kadar çaresizdik ki o bölgede Salih ön libero oynarken bile takımın en golcüsüydü. Gerçi sonra santrafor oynadığı zamanlarda oldu

Neyse konuyu çok dağıtmayalım. Başarılar dileyip konuyu kapatalım.

Mesaj Yetkileri