1 ile 30 arası toplam 215 sonuç

Konu: O Artık Mert..!

Hybrid View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by nart_susruko
    demek bu işler bu kadar kolay he..
    Bir cok gelismis ukle ile karsilastirildiginda, Turk vatandasi olmak kolay. Bu kolaylik nedeniyle vatandas olduktan sonra 5 seneyi doldurma zorunlulugu getirilmisti zaten.

Yukarida da yazdim bu is olur diye cunku sonucta Nobre Turkiye liglerindeki en iyi 10% a girecek kaliete bir oyuncu.

Simdi Mondragon'un dedelerinden kalma Osmanli vatandasligi belgelerini ortaya cikartmasini bekliyorum ben. Onu da Turk yapariz sip sak...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

gelde sen bu federasyona ... lı bişeyler söleme madem izin vercen niye kaldırmıyon sınırı ben ilhan cavcav ın yerinde olsam getiririm 6 tane afrikadan ilk devreye kadar onları türk yapar 2 devre 6 tane daha alırım böle işmi olur ya izin ver ya verme bizde luciano yu yapalım o zaman

Dediğim gibi herşey gibi bunun da suyu çıkçak...Zamanında eet kaan dobra,boliç,baliç Türk oldu... ama Türk olmak bu kadar kolay olmas denilip 5 senelik oynama süresi konuldu...o tanıtım meselesi ise şu an atletizm de yarışan sporcular içindi... ama işte yine çektiler bi taraflara... ben yine diyorum... en yakın zaman da bisürü yabancı Türk vatandaşı olcak ki Jaba için Yattara için işlemler başlatılmış bile... Çok mu zor yabancı sınırının kaldırılması... Türk lüğümüzle böyle oynanmasın bari... her gelen Türk olcaksa...

Mesaj Yetkileri