Ben Emenike'ye benzettim
Ben Emenike'ye benzettim
Ünal başkanın açıklamalarını dinledim.Planlanan şey takımı gençlerştirmek.Bunu yaparken kadroda Sneijder,Melo,Drogba,Muslera , Selçuk gibi tecrübeli isimleri karoda tutarak gençlere örnek teşkil etmeleri sağlanacak sanırım. Bruma'dan sonra Telles ve Hajroviç transferleri bence 10 numara! Artık biz de Avrupa'nın üst düzey oyuncusu olma potansiyeli olan gençleri almaya başladık. Bu 3 oyuncudan 1 tanesi bile parlasa en az 30 milyon €'ya satılır ki bu parayla bu tarz yeni oyuncular alınabilir. Ben eğer kadroya kazandırılabilirse Telles ve Hajroviçten umutluyum.Semih,Emre,Telles,Bruma ve Hajroviç'le beraber 5 genç oyuncumuz olacak...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
bence lebron jamese daha cok benziyor, hik demis burnundan dusmus
saka maka messi klose karisimi birsey, ikisine de benzemiyor degil yani.
yalniz unal basgan yerli futbolculara yonelecegiz dedi, hala yabanci almaya devam ediyor. zararina satislar baslar yakinda.
Belki de sene sonu AB statüsünün kabul edilme şansı yüksek olduğundan dolayı alıyorlar Ünal başkan ,
en kötü diğerleriyle yollarını ayırırlar .
gelecek sezon başvuru yapılacakmış.bu sezon 2. devre maçlarında ara sıra forma giyer.kupa maçlarında oynar
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Gs muhabiri ali naci kucuk ;
1-Galatasaray Kulübü, birçok Türk akrabası bulunan Izet Hajrovic'in TC vatandaşı olması adına gerekli başvuruları yapacak
2-Ailesinde birçok Türk'ün yerl alması nedeni ile Hajrovic'in başvurusunun kabul edilmesi bekleniyor
3-Burada kulübün kafasındaki tek çekince Bosna ve İsviçre olmak üzere çift pasaportu bulunan Hajrovic'e 3.pasaportun verilip verilmeyeceği.
4-Ancak Galatasaray bu olumsuz ihtimal halinde Hajrovic'in TC varandaşı olması adına İsviçre pasaportundan vazgeçmesini isteyecek...
5-Hajrovic'in TC vatandaşı olması adına kulüpte bir çalışma var. Fakat bugün belirtilen kulüp bu konuda aceleci değil
6- Çünkü Hajrovic'in TFF'nin talimatnamesi gereği bu sezon yerli statüsünde oynaması mümkün değil
7-Çünkü TFF'nin talimatnamesine göre bir futbolcu TC vatandaşlığına kabul edildikten ancak 5 yıl sonra yerli statüsünde forma giyebiliyor
8-Kısaca Galatasaray kulübü temsilcileri Hajrovic'in kısa vadede Türk statüsünde oynaması gibi bir plan içinde girmediklerini belirtiyorlar.
9-Sorular elbette olacaktır. Hemen belirteyim...Bende aynı şekilde "Peki ya Baliç ve Boliç " dedim...
10-Ancak O dönemdeki talimatnamenin farklı olduğu belirtildi...Kısa vadede kulübünde planlarında Hajrovic'in Türk statüsünde oynaması yok
malki farkli onun annesi turk vatandasiymis.
Amrabat Antalya'ya kiralanıyormuş herhalde.
alex telles dün 21.30 civarı istanbul'da olacak deniyordu ama gelmedi sanırım. bugün 21.30'da istanbul'da olacak deniyor.
Hajrovic: "Ufakken Galatasaray hakkinda cok sey biliyordum. Simdi formasini giyecegim. Taraftari cok deli."
Adam deli dedi ya la bize![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Harbi,buradan geri dönerse fena geyik döner
Tabi geri dönmez de olursa hani diyorum.
alex telles yarin 18.45 de istanbula geliyor + salih icin 1m + ceyhunu vermisiz . + umut gundogan icinde 500 bin euro + serdar eylik.
+ Veysel sari hayirli olsun galatasarayda.![]()
Veysel müthiş olur.
Eskişehir 2. başkanı Ahmet Yalçın yalanlamış.Ulaşan teklif yokmuş kendilerine.
eskişehirspor başkanı dün ntvspor'da konuştu, veysel'in kasımpaşa'ya gideceğini düşünüyoruz demişti.
beyler veysel ile sezon sonu için anlaşıldı ligin ikinci devresi için eskişehir ile bir temas kurulmadı .
Sezon sonu gelecekse hiç gelmesin.6 ay oynamayacak adamın yararı dokunmaz.
Tarık sanırım Beşiktaş'a gitti gidecek.Onu kaptırdık gibi.Veysel'i alıp sağ bekte Sabri ile kullanılabilir.Piyasada zaten yerli bek yok olanıda alıcaksın.
Defansımız çok yabancı.Eboue'ye sezon sonu teşekkür edilip gönderilmeli.Zaten git gide düşen bir formu var.Sağ beki yerlilere çevirip diğer pozisyonlara yabancı eklemek bizi rahatlatır.Bu yüzden Veysel Sarı olumlu bir transfer olabilir.Ayrıca son zamanlarda Sabri gayet iyi oynuyor.Futbolunu olgunlaştırmış.Sabri bile artık ilk tercih olabilir sağ bekte.
Hajrovic'in hala açıklanmama sebebi über-süper-megasüper topçularımız Dany,Riera ve Amrabat'ın hala gitmemek için diretmesiymiş.
#direnDAR !
Eskişehirspor Basın Sözcüsü Saraç: Veysel için G.Saray ile görüşmedik. Eğer Veysel imzayı attıysa ayıp edilmiştir. (Radyospor)
Adamı kadro dışı bırakmışsınız birde ayıp mayıp falan,komik şeyler bunlar.Tabi inşallah doğru değildir.Oynamayan topçudan hayır gelmez.Zaten sezon sonu değil şimdi lazım böyle bir yerli.
Ben artık yetişemiyorum haberlere. Kaç kişiyi birden alıyoruz![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ne kadar saçma bi ülkede yaşıyoruz yahu. Ayıp etmiştiri sen önce sözleşme imzalamadan önce düşün. Bosman diye bi kural var. Lewandowski diye son günlerde nüyük bi örnek var. Yazık gerçekten yazık.
Veysel'i Beşiktaş'a, Tarık'ı da G.Saray'a gidecek diye bekliyorduk transfer döneminin başlarında; ancak görüntü tam tersi yönde şu an.