Sayfa 1084 / 1204 İlkİlk ... 845849841034107410821083108410851086109411341184 ... SonSon
32,491 ile 32,520 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Ben Emenike'ye benzettim

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Ünal başkanın açıklamalarını dinledim.Planlanan şey takımı gençlerştirmek.Bunu yaparken kadroda Sneijder,Melo,Drogba,Muslera , Selçuk gibi tecrübeli isimleri karoda tutarak gençlere örnek teşkil etmeleri sağlanacak sanırım. Bruma'dan sonra Telles ve Hajroviç transferleri bence 10 numara! Artık biz de Avrupa'nın üst düzey oyuncusu olma potansiyeli olan gençleri almaya başladık. Bu 3 oyuncudan 1 tanesi bile parlasa en az 30 milyon €'ya satılır ki bu parayla bu tarz yeni oyuncular alınabilir. Ben eğer kadroya kazandırılabilirse Telles ve Hajroviçten umutluyum.Semih,Emre,Telles,Bruma ve Hajroviç'le beraber 5 genç oyuncumuz olacak...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

bence lebron jamese daha cok benziyor, hik demis burnundan dusmus
    saka maka messi klose karisimi birsey, ikisine de benzemiyor degil yani.

yalniz unal basgan yerli futbolculara yonelecegiz dedi, hala yabanci almaya devam ediyor. zararina satislar baslar yakinda.

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Belki de sene sonu AB statüsünün kabul edilme şansı yüksek olduğundan dolayı alıyorlar Ünal başkan ,
    en kötü diğerleriyle yollarını ayırırlar .

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

gelecek sezon başvuru yapılacakmış.bu sezon 2. devre maçlarında ara sıra forma giyer.kupa maçlarında oynar
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Gs muhabiri ali naci kucuk ;

1-Galatasaray Kulübü, birçok Türk akrabası bulunan Izet Hajrovic'in TC vatandaşı olması adına gerekli başvuruları yapacak

2-Ailesinde birçok Türk'ün yerl alması nedeni ile Hajrovic'in başvurusunun kabul edilmesi bekleniyor

3-Burada kulübün kafasındaki tek çekince Bosna ve İsviçre olmak üzere çift pasaportu bulunan Hajrovic'e 3.pasaportun verilip verilmeyeceği.

4-Ancak Galatasaray bu olumsuz ihtimal halinde Hajrovic'in TC varandaşı olması adına İsviçre pasaportundan vazgeçmesini isteyecek...

5-Hajrovic'in TC vatandaşı olması adına kulüpte bir çalışma var. Fakat bugün belirtilen kulüp bu konuda aceleci değil

6- Çünkü Hajrovic'in TFF'nin talimatnamesi gereği bu sezon yerli statüsünde oynaması mümkün değil

7-Çünkü TFF'nin talimatnamesine göre bir futbolcu TC vatandaşlığına kabul edildikten ancak 5 yıl sonra yerli statüsünde forma giyebiliyor

8-Kısaca Galatasaray kulübü temsilcileri Hajrovic'in kısa vadede Türk statüsünde oynaması gibi bir plan içinde girmediklerini belirtiyorlar.

9-Sorular elbette olacaktır. Hemen belirteyim...Bende aynı şekilde "Peki ya Baliç ve Boliç " dedim...

10-Ancak O dönemdeki talimatnamenin farklı olduğu belirtildi...Kısa vadede kulübünde planlarında Hajrovic'in Türk statüsünde oynaması yok

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Gs muhabiri ali naci kucuk ;

1-Galatasaray Kulübü, birçok Türk akrabası bulunan Izet Hajrovic'in TC vatandaşı olması adına gerekli başvuruları yapacak

2-Ailesinde birçok Türk'ün yerl alması nedeni ile Hajrovic'in başvurusunun kabul edilmesi bekleniyor

3-Burada kulübün kafasındaki tek çekince Bosna ve İsviçre olmak üzere çift pasaportu bulunan Hajrovic'e 3.pasaportun verilip verilmeyeceği.

4-Ancak Galatasaray bu olumsuz ihtimal halinde Hajrovic'in TC varandaşı olması adına İsviçre pasaportundan vazgeçmesini isteyecek...

5-Hajrovic'in TC vatandaşı olması adına kulüpte bir çalışma var. Fakat bugün belirtilen kulüp bu konuda aceleci değil

6- Çünkü Hajrovic'in TFF'nin talimatnamesi gereği bu sezon yerli statüsünde oynaması mümkün değil

7-Çünkü TFF'nin talimatnamesine göre bir futbolcu TC vatandaşlığına kabul edildikten ancak 5 yıl sonra yerli statüsünde forma giyebiliyor

8-Kısaca Galatasaray kulübü temsilcileri Hajrovic'in kısa vadede Türk statüsünde oynaması gibi bir plan içinde girmediklerini belirtiyorlar.

9-Sorular elbette olacaktır. Hemen belirteyim...Bende aynı şekilde "Peki ya Baliç ve Boliç " dedim...

10-Ancak O dönemdeki talimatnamenin farklı olduğu belirtildi...Kısa vadede kulübünde planlarında Hajrovic'in Türk statüsünde oynaması yok
    Bunları biz de biliyoruz bize bilmediğimiz şeyleri söyle Ali Naci Küçük.
    Bu adamın anası babası yedi sülalesi türk olsa da tff talimatnamesi gereği türk statüsünde oynayamaz mı?
    Malki nasıl 5 sene geçmeden türk statüsünde o zaman?

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

malki farkli onun annesi turk vatandasiymis.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Amrabat Antalya'ya kiralanıyormuş herhalde.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

alex telles dün 21.30 civarı istanbul'da olacak deniyordu ama gelmedi sanırım. bugün 21.30'da istanbul'da olacak deniyor.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hajrovic: "Ufakken Galatasaray hakkinda cok sey biliyordum. Simdi formasini giyecegim. Taraftari cok deli."

Adam deli dedi ya la bize
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Hajrovic: "Ufakken Galatasaray hakkinda cok sey biliyordum. Simdi formasini giyecegim. Taraftari cok deli."

Adam deli dedi ya la bize
    we have good supporters nasıl bize deli olan taraftarımız var diye çevirdiler ben onu anlamadım

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Facx View Post
    we have good supporters nasıl bize deli olan taraftarımız var diye çevirdiler ben onu anlamadım
    Çevirmen zaten garip garip konuşuyordu demek ki yanlış çevirmiş

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Çevirmen zaten garip garip konuşuyordu demek ki yanlış çevirmiş
    fazla yorum katmış yalnız adama forma giydirdik röportaj verdirdik sağlık kontrolünden geçirdik hatta neredeyse antrenmana çıkarcaz resmi siteden tık yok

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Harbi,buradan geri dönerse fena geyik döner

Tabi geri dönmez de olursa hani diyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Harbi,buradan geri dönerse fena geyik döner

Tabi geri dönmez de olursa hani diyorum.
    Dönerse bizimdir, dönmezse hiç bizim olmamıştır zaten

Yabancı mı yerli mi olacağı hala belli değil Hajro'nun, hala açıklama yapılmamasının muhtemel sebebi bu bence.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

alex telles yarin 18.45 de istanbula geliyor + salih icin 1m + ceyhunu vermisiz . + umut gundogan icinde 500 bin euro + serdar eylik.

+ Veysel sari hayirli olsun galatasarayda.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Veysel müthiş olur.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Eskişehir 2. başkanı Ahmet Yalçın yalanlamış.Ulaşan teklif yokmuş kendilerine.

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Eskişehir 2. başkanı Ahmet Yalçın yalanlamış.Ulaşan teklif yokmuş kendilerine.
    Ulaşmış işte

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

eskişehirspor başkanı dün ntvspor'da konuştu, veysel'in kasımpaşa'ya gideceğini düşünüyoruz demişti.

beyler veysel ile sezon sonu için anlaşıldı ligin ikinci devresi için eskişehir ile bir temas kurulmadı .

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sezon sonu gelecekse hiç gelmesin.6 ay oynamayacak adamın yararı dokunmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tarık sanırım Beşiktaş'a gitti gidecek.Onu kaptırdık gibi.Veysel'i alıp sağ bekte Sabri ile kullanılabilir.Piyasada zaten yerli bek yok olanıda alıcaksın.
    Defansımız çok yabancı.Eboue'ye sezon sonu teşekkür edilip gönderilmeli.Zaten git gide düşen bir formu var.Sağ beki yerlilere çevirip diğer pozisyonlara yabancı eklemek bizi rahatlatır.Bu yüzden Veysel Sarı olumlu bir transfer olabilir.Ayrıca son zamanlarda Sabri gayet iyi oynuyor.Futbolunu olgunlaştırmış.Sabri bile artık ilk tercih olabilir sağ bekte.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hajrovic'in hala açıklanmama sebebi über-süper-megasüper topçularımız Dany,Riera ve Amrabat'ın hala gitmemek için diretmesiymiş.

#direnDAR !

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    eskişehirspor başkanı dün ntvspor'da konuştu, veysel'in kasımpaşa'ya gideceğini düşünüyoruz demişti.
    o baskan cok tutarsiz bir adam. hem futbolcular klubun kolesi degil diyor hem de kontrati bitecek oyuncuya "bizde yetistin, karsiligini ver" diye baski yapiyor. ayni cumlede kendisiyle celisen bir adam, turk futbolu kimlere emanet goruyoruz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Saraç: Veysel için G.Saray ile görüşmedik. Eğer Veysel imzayı attıysa ayıp edilmiştir. (Radyospor)

Adamı kadro dışı bırakmışsınız birde ayıp mayıp falan,komik şeyler bunlar.Tabi inşallah doğru değildir.Oynamayan topçudan hayır gelmez.Zaten sezon sonu değil şimdi lazım böyle bir yerli.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ben artık yetişemiyorum haberlere. Kaç kişiyi birden alıyoruz
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Ne kadar saçma bi ülkede yaşıyoruz yahu. Ayıp etmiştiri sen önce sözleşme imzalamadan önce düşün. Bosman diye bi kural var. Lewandowski diye son günlerde nüyük bi örnek var. Yazık gerçekten yazık.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Veysel'i Beşiktaş'a, Tarık'ı da G.Saray'a gidecek diye bekliyorduk transfer döneminin başlarında; ancak görüntü tam tersi yönde şu an.

Mesaj Yetkileri