1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: Forma Numaraları

Default Forma Numaraları

Kariyere başlayalı 2 sezon oldu yeni dikkat ettim oyun hiç bana forma numaralarıyla ilgili bir uyarı vermiyor, forma numarası verecek ekrana da ulaşamadım bi türlü. Her maça kafasına göre 1'den 11'e doğru kendi sıralıyor forma numaralarını galiba.

sakary Ali Misafir

Hangi ligtesin. Bazı liglerin öyle bir kuralı olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    London

Bazı lig veya organizasyonlarda oynayan oyunculara numaralar otomatik verilir, yani senin seçme şansın yoktur

Spor Toto Süper Lig

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

hazırlık maçı oynuyorsan verme ihtimali var ancak lig maçında yaşıyorsan aynı sıkıntıyı oyunun içindeki hatadan kaynaklı

Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    hazırlık maçı oynuyorsan verme ihtimali var ancak lig maçında yaşıyorsan aynı sıkıntıyı oyunun içindeki hatadan kaynaklı
    Lig, CL, kupa hepsinde kendi veriyor forma numaralarını.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by bearyn View Post
    Lig, CL, kupa hepsinde kendi veriyor forma numaralarını.
    Hata Bildirim Diye Bir Yer Var Oradan Hatanın Durumunu Gösterebilir En Azından Gelecek Yamaya Düzeltilmesi İçin Ricada Bulunabilirsin...

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

FMC mod mu oynuyorsunuz yok normali mi? FMC'de forma numarası seçilmiyor.

Nerede acaba hata bildirim kısmı? Bir de benden başkasında olmadı mu bu sorun? Sezon öncesi takım sayfasında forma numaraları kısmı gözüküyor ama tıkladığımda "forma numarası gerektiren bir ligde/turnuvada bulunmuyorsunuz" diyor.

Nesil
    2006
    Yer
    London

yama mı yükledin?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ben de başka birşey soracağım;
    Sezon başında ya da yeni transfer yaptığında forma numarası verirken bazı oyuncuların "tercih ettiği numara" lar var bildiğiniz gibi.

Oyuncunun tercih ettiği numarayı vermek ya da istediği numarayı ondan alıp başkasına vermek morale ya da başka birşeye olumlu/olumsuz etki ediyor mu?

Quote Originally Posted by xwerswoodx View Post
    yama mı yükledin?
    Forumdaki yabancı sınırıyla ilgili olan yama var bi tek. O yüzden midir?

Nesil
    2006
    Yer
    London

sanmıyorum onda veritabanı değişikliği yapılmıyor, muhtemelen oyun hatasıdır düzeltilir.

Favori numarası değilse numarasını alman bir şey ifade etmez yani bana etmedi hiç 14 de bilmiyorum daha denemedim hiç

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bearyn View Post
    Forumdaki yabancı sınırıyla ilgili olan yama var bi tek. O yüzden midir?
    Quote Originally Posted by xwerswoodx View Post
    sanmıyorum onda veritabanı değişikliği yapılmıyor, muhtemelen oyun hatasıdır düzeltilir.

Favori numarası değilse numarasını alman bir şey ifade etmez yani bana etmedi hiç 14 de bilmiyorum daha denemedim hiç
    Bende o yamayı yükledim bende de bu sorun var sorun yamadan kaynaklı.

Nesil
    2006
    Yer
    London

Yamada forma değişimi ile alakalı bir düzenleme yapılmamıştı ama isterseniz bir yapımcısına yazın baksın

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ben Galatasaray ile oynarken AB yaması kullandım ve forma numaralarını ben ayarladım hep.Böyle bir sorun olmadı.

Nesil
    2006
    Yer
    London

Bende bir sorun olacağını sanmıyorum yama ile ilgili zaten, ben San Marino liginde forma ayarlıyamıyorum ancak yamayı ben yapmadığım için ayarıda öyle olabilir ama ben hala oyunla alakalı olduğunu düşünüyorum

Bendede AB yamasını kurunca forma numarası seçilmedi, yamadan kaynaklı büyük ihtimalle.

Peki AB yamasına alternatif bir çözüm var mı? Geçen sene kendim yapmıştım editörden Türkiye'yi AB ülkesi yaparak bu sene bulamadım niyeyse editörde.

Mesaj Yetkileri