1 ile 30 arası toplam 363 sonuç

Konu: Da Vinci | Floransa'yı Yaktı Şimdi Boşta (5. Sezon)

Hybrid View

Nesil
    2012

Mutlak gol şansın çok daha fazlaymış fakat Benfica deplasmanı 1 puan iyidir

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Mutlak gol şansın çok daha fazlaymış fakat Benfica deplasmanı 1 puan iyidir
    Bir puan tatmin etti, Benfica yenseydi zor grupta işlerimiz daha da zorlaşacaktı. Ki zaten çok güçlü bir takım olduklarını biliyoruz

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Benfica 4-1-3-2 oynuyolar kanatlardan yüklenirsem rahat ederim deme orta sahadaki 3 lü kanatlara yardım ediyor zira hücumda da bu geçerliben kanatsız oynadığımdan orta saha savaşı oluyor bizim maçlar portekiz takımlarını bana sor
    Aslına bakarsan öyle demiştim Kanatlı, bekli kenar akınlarımızdan en az 1 gol buluruz diye umuyordum, biz bulamadık ama onlar kanatsız oynamalarına rağmen gollerini kanat organizasyonundan attılar.

Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    O'brien biraz abes kaçmış. Mağlum italya, ispanya gibi liglerde britanyalı oyuncu sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Uyum sorunu yaşamazsa iyi transfer fakat, oyunda uyum olayı hiç de hafife alınabilecek birşey değil. Onun haricinde transferler gayet iyi. Süper kupayla başlamak da fena olmazdı ama elden kaçmış Juve yine. Yeni sezonda başarılar
    O'Brien ucuz bir transferdi, uyum sorununu aşamazsa da elden çıkarmak zor olmaz diye düşünüyorum. Onun dışında dediğin gibi potansiyeli yüksek bir oyuncu.

Bu arada ayrı ayrı yorumlarınız için teşekkür ediyorum

Mesaj Yetkileri