Originally Posted by
19karabulut07
Mutlak gol şansın çok daha fazlaymış fakat Benfica deplasmanı 1 puan iyidir
Bir puan tatmin etti, Benfica yenseydi zor grupta işlerimiz daha da zorlaşacaktı. Ki zaten çok güçlü bir takım olduklarını biliyoruz

Originally Posted by
Juan Diaz
Benfica 4-1-3-2 oynuyolar kanatlardan yüklenirsem rahat ederim deme orta sahadaki 3 lü kanatlara yardım ediyor zira hücumda da bu geçerliben kanatsız oynadığımdan orta saha savaşı oluyor bizim maçlar portekiz takımlarını bana sor 
Aslına bakarsan öyle demiştim

Kanatlı, bekli kenar akınlarımızdan en az 1 gol buluruz diye umuyordum, biz bulamadık ama onlar kanatsız oynamalarına rağmen gollerini kanat organizasyonundan attılar.

Originally Posted by
dAleksic
O'brien biraz abes kaçmış. Mağlum italya, ispanya gibi liglerde britanyalı oyuncu sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Uyum sorunu yaşamazsa iyi transfer fakat, oyunda uyum olayı hiç de hafife alınabilecek birşey değil. Onun haricinde transferler gayet iyi. Süper kupayla başlamak da fena olmazdı ama elden kaçmış Juve yine. Yeni sezonda başarılar

O'Brien ucuz bir transferdi, uyum sorununu aşamazsa da elden çıkarmak zor olmaz diye düşünüyorum. Onun dışında dediğin gibi potansiyeli yüksek bir oyuncu.
Bu arada ayrı ayrı yorumlarınız için teşekkür ediyorum