1 ile 30 arası toplam 1013 sonuç

Konu: En Büyük Kupa Müzemizde ! '' Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu '' | 10 Sezon - 16 Kupa |

Hybrid View

Ligde iyi toparlanmışsın yusuf durgun herhalde bu sıralar liderliği ele almak güzel kolay takımlara karşı puan kaybı yaşamassan şampiyonluk rahat gelir gibi.Maçlara 11 kişi çıkmak riskli değil mi sakatlık olmadı mı hiç entresan.Altta sakatlıklar var ama herhalde kupa maçlarından değil.Psg maçlarını merakla bekliyorum turu geçersin diye ümit ediyorum yanılmam umarım.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by xymnz12xnymz View Post
    Ligde iyi toparlanmışsın yusuf durgun herhalde bu sıralar liderliği ele almak güzel kolay takımlara karşı puan kaybı yaşamassan şampiyonluk rahat gelir gibi.Maçlara 11 kişi çıkmak riskli değil mi sakatlık olmadı mı hiç entresan.Altta sakatlıklar var ama herhalde kupa maçlarından değil.Psg maçlarını merakla bekliyorum turu geçersin diye ümit ediyorum yanılmam umarım.
    Liderliği aldık da yine kaybettik 5 maç daha yapma fırsatım oldu puanlar aynı olsa da Beşiktaş lider durumda.Sakatlıklar antrenman sakatlıkları kupa maçlarında asla 11 oyuncularımı oynatmıyorum yedeklerimiz de kupayı alacak kalite de Psg yi de geçtik.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Mesaj Yetkileri