1 ile 30 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Bana biri bu durumu aciklasin Allah askina cildiricam , hazirlik maclari ile taktigi oturttum lige firtina gibi girdim taktik mukemmel isliyordu , bir anda ne olduysa ayni taktik ayni oyuncular ile su sonuclari almaya basladim , oyun olarak degisen bir sey yok yine mukkemmel oynuyoruz fakat bu sefer her macda rakipin her vurdugu gol olmaya basladi , aklima su geliyor sirf oyun zor olsun diye yazilmis bir senaryomu bu ? yani ne yaparsan yap mac motorunun seni yenmesimi oluyor bu nedir ?

Last edited by xwerswoodx : 14.Ocak.2014 at 17:10

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    Bana biri bu durumu aciklasin Allah askina cildiricam , hazirlik maclari ile taktigi oturttum lige firtina gibi girdim taktik mukemmel isliyordu , bir anda ne olduysa ayni taktik ayni oyuncular ile su sonuclari almaya basladim , oyun olarak degisen bir sey yok yine mukkemmel oynuyoruz fakat bu sefer her macda rakipin her vurdugu gol olmaya basladi , aklima su geliyor sirf oyun zor olsun diye yazilmis bir senaryomu bu ? yani ne yaparsan yap mac motorunun seni yenmesimi oluyor bu nedir ?

Yokmu bana bunu aciklayabilicek bir babayigit ?

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

#izmer96 Bunun açıklaması yoktur. Ben anlamadım ligi ve avrupa maçlarını namağlup mu bitirmeyi mi planlıyorsunuz ?

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by lexoqe View Post
    #izmer96 Bunun açıklaması yoktur. Ben anlamadım ligi ve avrupa maçlarını namağlup mu bitirmeyi mi planlıyorsunuz ?
    Tabikide oyle bir beklentim yok ama hernedense boyle oldugu zaman ard arda 4-5 mac rakip oyuncularin icine messi kaciyor , mukemmel paslasmalar , her vurduklarinin girmesi ve ayni zamanda benim oyuncularimin aguero , lamela , hamsik , mitrovic gibi kaliteli ayaklarin her pozisyonu kacirmasi canimi sikiyor , sanki o maclarda senaryo yazilmis da benim puan kaybetmem ongorulmus gibi

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Tabikide oyle bir beklentim yok ama hernedense boyle oldugu zaman ard arda 4-5 mac rakip oyuncularin icine messi kaciyor , mukemmel paslasmalar , her vurduklarinin girmesi ve ayni zamanda benim oyuncularimin aguero , lamela , hamsik , mitrovic gibi kaliteli ayaklarin her pozisyonu kacirmasi canimi sikiyor , sanki o maclarda senaryo yazilmis da benim puan kaybetmem ongorulmus gibi
    Devam et bakalım neler olacak :)

Nesil
    2006
    Yer
    London

Bize de bu sık sık oluyor, aynı durumdan bende çok yakınıyorum ancak geçen seneye oranla daha az oluyor bu umarım son güncellemeye kadar düzelteceklerdir

Quote Originally Posted by arrogancee View Post
    Yok hocam onlar yazılmış hikayeler o tarz bir şeyden bahsetmiyorum. Normal bir şekilde başlarken zorluk seviyesinden bahsediyorum. Neyse ilk önce saçmalıkları düzeltsinler kafi zaten
    Fifa Menajer de denemişlerdi onu ancak oyuncuların pek hoşuna gitmedi, şahsen kolaya alınca Chelsea falan Adanaspor gibi oluyor yani neden olarak sanırım gerçekciliği kaybetmemek için yapılıyor olabilir, yada belkide Fifa Menajere benzetmemek içinde olabilir.
    Quote Originally Posted by Flammable View Post
    izmer96´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

Bu mevzu burada defalarca tartışılan bir konu.
    Kendi içimizde ulaştığmız sonuç ise kendimizi dahi tatmin etmiyor

Ben yine de sana aktarayım:

Oyunda tamamen oturttuğun, tıkır tıkır işleyen taktiğinin belli bir süre sonra Bödöööfff sesleri ile patlamasının nedeni ,yapay zekanın sana dur demesinden kaynaklanıyor.
    Yapay zeka bir süre sonra taktiğinin zayıf yönlerini aşırı kullanmaya başlıyor ve çökmesine neden oluyor.
    Oyun düz mantıkla "çüşş artık ,iyi bari herkese 3-5 atarak sezonu bitir,yok öyle yağma" diyor...

Bu nedenle bu acı tecrübelerden dolayı buradaki kimse tek bir taktikle tüm sezonu geçirmiyor ve en az iki farklı diziliş ile devamlı olarak yapay zekanın da kafasını karıştırmaya çalışıyor...

Bu olay mantıklı mı? Tabii ki HAYIR...
    İşe yarıyor mu? EVET...

Başta da açıklamanın tatminkar olmayacağını söylemiştim fakat ne acıdır ki durum bu...
    Tamamiyle katılıyorum, farklı taktikler bu soruna kesin olarak çözüm oluyor, bu nedenle en az 2 taktiği öneriyorum herkese

Mesaj Yetkileri