Quote Originally Posted by nuri80 View Post
söylediklerinize katılmıyorum. şunu da belirteyim oyunu 2013'de oynuyorum halen. şubat'ta son patchle beraber geçeceğim.

hangi takımla oynarsanız oynayın arigo sacchi 442 taktiği her takımda enfes tutuyor mesela.
ayesteran'a gelirsek her takıma onu alıyorum, her takımda aynısını yapıyor ki, bence oyunun bug'u.
iki oyun evvel grid sistem, geçen yıl sacchi taktiği mükemmel taktikler. oyunun kendi imkanlarıyla ve anlattıklarıyla böyle taktikler yapmak imkansız. ben oyunu disket versiyonlarından beridir oynarım. her zaman da orjinal oyun alıyorum.

antrenman sistemini çok iyi kullandığımı düşünüyorum. çevremdekilerde dahil bence oyunun kendisi mesela guardiola 4-3-3, mourinho 4-2-3-1 vs vermesi gerek. oynanabilirlik inanılmaz artar. ya da vermese bile taktik yapımını maç motorunu yapan biri anlatmalı oyun içinde. şu an liverpool'la oynuyorum kötü gidiyor. ne zaman sacchi'ye geçsem anında döner mi takım.
Sachi machi bilmem, anak 4-4-2 taktiği zaten gerçek hayatta da çok başarılı bir taktiktir. Eğer gittiğin takıma oynatacağın mevkilere göre transferler yaparsan başarılı olabilirsin, ben 2013 de hemen hemen her takımda farklı taktik kullanıyordum, ve hiç kovulduğum takım olmadı ama işler kötü gidip bekleneni veremeyeceğimi anladığımda yeni gelecek kişiyede takımı tanıması için şans vermek için erkenden takımdan ayrıldığımda oldu, ancak alınan skorlar sadece taktikde değildir, maç içinde yapılan her değişiklik etkilidir, ancak yinede büyük bir takımla sürekli maç kaybediyorsan taktiğini değiştirmelisin, hep dediğim gibi, takım taktiğe göre değil, taktik takıma göre yapılır. 4-2-2-2 benim favori taktiğim ve genelde hatta genelde demeyeyim %90 gittiğim her takımda bu taktiği uyguladığımda verim alabiliyorum, kanat oyunları tamamen kanat oyuncularına bağlıdır, kanat oyuncularının iyi olması değil, taktiğine uyması önemlidir. Golcü kanat vardır, golcü olmayanı vardır. Tabi kullandığın oyuncuları bilmiyorum ancak sadece 2 takımda verim alabiliyorsan taktiğini gözden geçirmeni tavsiye ederim. Resmini atarsan arkadaşlar daha iyi yardımcı olabilirler bu konuda