Quote Originally Posted by xwerswoodx View Post
Sachi machi bilmem, anak 4-4-2 taktiği zaten gerçek hayatta da çok başarılı bir taktiktir. Eğer gittiğin takıma oynatacağın mevkilere göre transferler yaparsan başarılı olabilirsin, ben 2013 de hemen hemen her takımda farklı taktik kullanıyordum, ve hiç kovulduğum takım olmadı ama işler kötü gidip bekleneni veremeyeceğimi anladığımda yeni gelecek kişiyede takımı tanıması için şans vermek için erkenden takımdan ayrıldığımda oldu, ancak alınan skorlar sadece taktikde değildir, maç içinde yapılan her değişiklik etkilidir, ancak yinede büyük bir takımla sürekli maç kaybediyorsan taktiğini değiştirmelisin, hep dediğim gibi, takım taktiğe göre değil, taktik takıma göre yapılır. 4-2-2-2 benim favori taktiğim ve genelde hatta genelde demeyeyim %90 gittiğim her takımda bu taktiği uyguladığımda verim alabiliyorum, kanat oyunları tamamen kanat oyuncularına bağlıdır, kanat oyuncularının iyi olması değil, taktiğine uyması önemlidir. Golcü kanat vardır, golcü olmayanı vardır. Tabi kullandığın oyuncuları bilmiyorum ancak sadece 2 takımda verim alabiliyorsan taktiğini gözden geçirmeni tavsiye ederim. Resmini atarsan arkadaşlar daha iyi yardımcı olabilirler bu konuda
Yahu bilader bana dünkü çocuk gibi sorumun olmayan cevaplarını verme. Elimizin altında genie scout var 15 yıllık da oyun tecrübemiz var. Ne mevkisi ne transferi. Buranın en fazla tıklanan taktiğini nasıl bilmezsin. Keza bilmiyorsan yorum yapma. 4-4-2'yle oynamak isteyen kim? Bana rakiplerin oynadığı dizilişlerden bahset. Oyunda kimsenin oynamadığı 4-4-1-1'le vs oynanmaz. 4-2-2-2 nedir ya? Brezilya takımlarının kullandığı taktiğin oyunda işi ne? Oyunun %80'i 4-2-3-1 le maça çıkıyor. Biliyorsanız bu taktik üzerine ahkam kesin. Yok ben şunu yanlış yapıyorum da...