1 ile 30 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Tırı vırı bir güncelleme.

Herhalde korsana inat yapıyorlar böyle sık sık güncellemeyi.
    1.4'ü gözüm tuttu ilerisini hiç güncellemedim sıkıntı yok.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Şubar ortasına gelmeden kapsamlı bir yama beklemiyorum ve o güne kadar oynamaya ara verdim. Şubat'ta hem transferleri içeren, hemde oyundaki ciddi hataları düzelten büyük çaplı bir yama kesinlikle çıkacaktır. FM serisi bunu her sene klasik haline getirdiği için ben duruma alıştım Ama genede kendimizi tutamayıp her yıl pre-order ile alıyoruz oyunu ve uzunca bir müddet oynamıyoruz. Halbuki biraz sabretsek yılbaşında yarı fiyatına alacağız

Nesil
    2006
    Yer
    London

Quote Originally Posted by gol olur View Post
    Şubar ortasına gelmeden kapsamlı bir yama beklemiyorum ve o güne kadar oynamaya ara verdim. Şubat'ta hem transferleri içeren, hemde oyundaki ciddi hataları düzelten büyük çaplı bir yama kesinlikle çıkacaktır. FM serisi bunu her sene klasik haline getirdiği için ben duruma alıştım Ama genede kendimizi tutamayıp her yıl pre-order ile alıyoruz oyunu ve uzunca bir müddet oynamıyoruz. Halbuki biraz sabretsek yılbaşında yarı fiyatına alacağız
    insan umutlanıyor işte hani görüyoruz bir önceki seride mükemmel sonra bir anda yere vuruyor sonra tekrardan yükselişe geçiyor, beklemedeyiz, sakatlık ve uçuk transfer ücreti/maaş istemelerini düzeltseler kalecilerin kendi kalesine gol atmasınada razıyım

Mesaj Yetkileri