Bazı kariyerlerde görüyorum destansı başarıları dedim ki ben mi hata yapıyorum. 2-3 gündür de taktik anlamında amma denemeler yaptım oyunda rehberler filan da okudum. Ve en önemlisi son 4-5 maçımı tam maç olarak yaptım. LÜTFEN SİZ DE DENEYİN BUNU.
Takımın taktiğe uyumu %90larda. Ama gel gelelim takım inanılmaz pas hataları yapıyor. Yüksek tempo-dikine pas oynuyorum. Pas hatası yapmaları normal. Ama dediğim gibi tam maç izlediğimden dolayı hataları görüyorum benTamamen önündeki adama pas veremeyen bi takım var. Diziliş de 4-1-2-2-1 yani bloklar arası boşluk fazla yok. Selçuk Sneijder nasıl oluyosa imkansız hatalar yapıyorlar. Ve şunu söylüyorum artık bana bile saçma geliyor ama pek de inanmıyorum oyunun istatistik kısmına. Selçuğun pas isabetine %88 diyor bir maçımda. İmkansız bu seviyede olması! Ve artık gönül rahatlığıyla söylüyorum sorun bende değil oyundaymış, başarı yakalayabilenlere de helal olsun!
Şunları da ekleyim.
-Kalecim hala topu saçma sapan yerlere atmaya devam ediyor defansa ver dememe rağmen.
-Ben hücum yaparken ve ya rakip gelirken fark etmez. %90 bekler bi müdahale yapıyor. Artık o kadar alıştım ki adam akıllı bi korner taktiğim olsa alcam Makienok ve ya Crouch'u. Onlar maç yapsın ben alt+tab facede dolancam o kadar fazla korner oluyor.
Yukarda söylediklerimi pek göremiyorum forumda ondan yazdım yoksa herkesin söylediği daha bi ton problem var daha.