1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    herkes olanlari gordu duydu ama malum kesimin pervasizliklari devam ediyor. hala piskin piskin dava ile alakali kim varsa gorev yerleri degisitiriliyor ya da gorevinden alikonuluyor. rezillik diz boyu yani. konuyla alakasi yok belki ama turkiye cumhuriyeti hukukunun bulundugu durum budur maalesef. aslinda bu konuyu da biraz ilgilendiriyor sanirim bu olanlar. kimin guveni kaldi ki yargiya, sor bir sokakta istersen.
    Tamam işte bunlar zaten biliniyor. Bugün bu karar açıklanmasa da mahkemeler hakkındaki, hakimler hakkındaki her şeyi herkes görüyordu, bugün bu karar açıklanınca yine görecek. Hatta 1 ay sonra yine görev yerlerinde değişiklik olacaktır vs. Bi etkisi olmuyor yani bugün Aziz Yıldırım'ın hapse girmesinin. Yarın da karar açıklanabilirdi 1 ay önce de.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Tamam işte bunlar zaten biliniyor. Bugün bu karar açıklanmasa da mahkemeler hakkındaki, hakimler hakkındaki her şeyi herkes görüyordu, bugün bu karar açıklanınca yine görecek. Hatta 1 ay sonra yine görev yerlerinde değişiklik olacaktır vs. Bi etkisi olmuyor yani bugün Aziz Yıldırım'ın hapse girmesinin. Yarın da karar açıklanabilirdi 1 ay önce de.
    ben kararin zamanlamasinda degilim, yanlis anladin sanirim. hukuka olan guvenin yerle bir oldugu bir ortamdan bahsettim. muhammet de yukarda guzel aciklamis durumu. komutanlari terorist diye hapse tikan savcilar pohpohlanirken simdi hukumete el atinca yerlerinden makamlarindan oldular. hangisi dogruydu, kimse bilmiyor. savciya mi guvenelim, yoksa bunlar komplo diyen hukumete mi. dun komplo degildi simdi mi komplo. yani bir suru tiri viri, bildigin muz cumhuriyeti olduk. benim veryansinim buna aslinda. yoksa fener sike yapmis yapmamis umrumda degil.

Mesaj Yetkileri