1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Cihan'ın yaptığı taraftarlık olmuş biraz

Tıpkı şuan Fenerbahçe taraftarının şike yapıldığını kabul etmemesi gibi , Cihan'da sevdiği , desteklediği , belki de taraftarı olduğu Juventus'un şike yaptığını kabul etmiyor.

Bu kadar basit zaten bu olay , Taraftarı isen kabul etmiyorsun tarafı değil isen şikeci lan bunlar diyerek geçip gidiyorsun
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Quote Originally Posted by kumbara View Post
    Peki neden küme düştü ? Nasıl bu kadar emin olabiliyorsun.

Burada bile çok tartışılan bir dava varken kesin ve net cevaplar verebiliyor insanlar. Okuduğum kadarıyla sende hem fikirsin, gel gelelim juve şike yapmadı diyebiliyosun.Hemde İtalya'da görülen bir dava hakkında kesin ve net bir şekilde fikrini söylüyorsun.

Bu dava bu kadar karmaşıkken insanların fenerbahçe hakkında net fikirler sunup, "yaptı-yapmadı" diyebiliyor. Şuan şike yapıldı diyende yapılmadı diyende, bu ülkede her takım şike yaptı ama bu dava fenerbahçe'ye patladı diyende kendinden emin değil. Bu davanın ve gelişen olayların hukuksal ve insan haklarına uygun bir şekilde gerçekleştiğini kimse bana anlatamaz. Bu dava benim için anlamsız.

12 yaşında kıza tecavüz edip, mahkemin "Ama kızda istemiştir" diyecek kadar midesizce bir hukuk yapısı var bu ülkede. Halbuki o daha ÇOCUK. Siz şimdi kalkıp bana bu davanın geçerliliğini mi anlatıcaksınız. Hadi ordan, 80'lerin türkiyesi değil artık burası. Fakat ne yazık ki insanlar böyleymiş gibi davranıyor..
    Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Abi ne kadar anlatsanda cok zor artık. O leke bir kere sürüldü yapışır kalır o takımın üzerinde.
    Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Cihan'ın yaptığı taraftarlık olmuş biraz

Tıpkı şuan Fenerbahçe taraftarının şike yapıldığını kabul etmemesi gibi , Cihan'da sevdiği , desteklediği , belki de taraftarı olduğu Juventus'un şike yaptığını kabul etmiyor.

Bu kadar basit zaten bu olay , Taraftarı isen kabul etmiyorsun tarafı değil isen şikeci lan bunlar diyerek geçip gidiyorsun
    Juventus bütün soruşturmalardan ve davalardan aklandı ve aklandıktan sonraki süreçte milyonlarca dolar tazminat aldı, açtığı karşı davaları bir bir kazanarak almaya da devam ediyor.

Taraftarlıkla ilgisi yok bu durumun. Objektif taraftarlarda vardır. Bazı şeyler gün gibi ortadadır. Gündem çok güzel değişti mesela, bunu kimse göremiyormu? Herşey çok güzel kullanılıyor bizim ülkemizde.
    Burak

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Taraftarlıkla ilgisi yok bu durumun. Objektif taraftarlarda vardır. Bazı şeyler gün gibi ortadadır. Gündem çok güzel değişti mesela, bunu kimse göremiyormu? Herşey çok güzel kullanılıyor bizim ülkemizde.
    Benim anlatmak istediğim bu zaten, bir davadan çok ötesi. Objektif bakarak yorum yapıyorum ama hala insanların anlamadığı bazı şeyler var.

İtalyan mahkemelerini yada federasyonu hakkında hiç bir bilgim yok. Bu ülkede adalet adı altında güvendiğim tek bir devlet kurumu yok, bu yüzden bu dava ve toplumu ilgilendiren diğer davaların hiç birine güvenmiyorum. Hatta bir fenerbahçe'li olsam şu saatten sonra hiç güvenmezdim.

Ne oldu yolsuzluk davalarına, ne oldu bilal'e ? İHH ne oldu, suriye'ye hala sevkiyat devam ediyor mu ? El-kaide ırakta devlet kurdu, sahi o ne oldu ya ? Üniversiteler polis kaynıyor, ülke şike davasını konuşuyor. "Acaba aziz yıldırım ne yapıcak, bakalım fenerbahçe'de neler olucak, ülke futbolu nereye gidiyor" gibi sorular aldı başını gidiyor sokakta, medyada ve her yerde. Evet artık uyanabilirsiniz, borsa sabah açıldığını kağıtlarınızı kontrol etmeyi unutmayın. Çünkü birileri çok güzel para kaldırmaya devam ediyor.

Mesaj Yetkileri