Sayfa 465 / 578 İlkİlk ... 365415455463464465466467475515565 ... SonSon
13,921 ile 13,950 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

[YOUTUBE="SOmPCNG2xxM"]Harry Kewell[/YOUTUBE]

Nerden aklıma geldi yahu
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Stadın zemini için yine çözüm arayışları başlamış, hibrit çim muhabbeti dönüyor şimdi de. Umarım uzun vadeli bir çözüm bulurlar, yoksa Şampiyonlar Ligi maçları sıkıntı yaratacak..

Çok iyi;

http://www.rerererarara.net/sozluk.php?id=1393278
    Last edited by uAburak89 : 18.Ocak.2014 at 16:40

Sinan Yilmaz'in yazisi gercekten cok guzel olmus, ozellikle Selcuk'un eksik kaldigi '' hiz'' konusunda..
    Uzun zamandir bende bu konu uzerinde duruyorum. Farkli birkac forumda bu konu uzerinde siklikca bahsediyorum.

Umut Gundogan'dan ben supriz bekliyorum acikcasi,eger iyi bir sekilde calisirsa beklemedigimizden fazla katki yapabilir..

Bazi kelimelerin karsiligi literaturumuzde eksik oldugundan yada benim Turkcem kit oldugundan ifade ederken zorluk yasiyorum fakat Selcuk icin bahsedilen ''hiz'' konusunun eksikligini gidermenin yolu, kucuklukten itibaren yani alt yapidaki oyunculara salon futbolunu tanitmak. Bu konu uzerinde keske Galatasaray klubu olarak uzerinde durabilsek..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    A'dan Z'ye katılıyorum.Muhteşem bir yazı olmuş.
    Daha hiç bir başarısı olmayan bir sistem için Fatih Terim'i eleştirerek, Mancini'yi öven bir yazının tamamına katılabilmek mümkün değil. Özellikle oyuncu yorumlamaları çok yanlış. Emre Çolak dendiğinde ilk akla gelen şey hızı veya çevikliği değil, tekniğidir. Yekta hayatında hiç bir zaman bahsedilen mevkide oynamamıştır. Oyun içindeki kaptanlık mevzusunda Hagi konularına değinmesini hiç anlam veremedim. Buralardan sonra da bu kadar yanlı bir yazıyı okuyamayacağıma kara verdim. Ben Fatih Terim ci değilim, yanlış anlaşılmasın. Galatasaraylı bile değilim. Ancak herkesin tarafsız yazabilmesi ve okuyucularını kelimelerle kandırmaması gerektiğini düşünüyorum.

Bu yazıyı da senin yorumun üzerine yazdım, yoksa düşüncelerimi her zaman paylaşmam
    Sentugo.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Daha hiç bir başarısı olmayan bir sistem için Fatih Terim'i eleştirerek, Mancini'yi öven bir yazının tamamına katılabilmek mümkün değil. Özellikle oyuncu yorumlamaları çok yanlış. Emre Çolak dendiğinde ilk akla gelen şey hızı veya çevikliği değil, tekniğidir. Yekta hayatında hiç bir zaman bahsedilen mevkide oynamamıştır. Oyun içindeki kaptanlık mevzusunda Hagi konularına değinmesini hiç anlam veremedim. Buralardan sonra da bu kadar yanlı bir yazıyı okuyamayacağıma kara verdim. Ben Fatih Terim ci değilim, yanlış anlaşılmasın. Galatasaraylı bile değilim. Ancak herkesin tarafsız yazabilmesi ve okuyucularını kelimelerle kandırmaması gerektiğini düşünüyorum.

Bu yazıyı da senin yorumun üzerine yazdım, yoksa düşüncelerimi her zaman paylaşmam
    Ben Fatih Terimciyim ama.Dibine kadar savunurum hocayı,ancak yanlış yaptığı hususlar var.Mesela herkesin bildiği gibi Fatih Terim pek taktiksel olarak çok başarılı bir teknik adam değil.Değil de şikayetçimiydim ? Hayır,çünkü adıyla her şeyiyle takımı ileriye taşıyabiliyor,başarıyı yakalayabiliyordu.Gönderildiği zaman forumda en büyük tepkiyi de belki ben vermişimdir.

Emre Çolak denince akla gelen şey tekniği diyorsunuz.Emre'nin teknik özelliklerine göre çevikliği değil çabukluğu yazmış.Emre tekniği ile kıyaslığında çabukluğu çok daha öne çıkan bir oyuncu bence.Emre'nin hızına değindiğini görmedim.

Yekta'ya gelince Ajax ve Celtic maçlarında söylediği şekilde oynadı.Gayette başarılıydı ben çok beğendim.O maçları izleyen çoğu kişide beğenmiştir.

Kaptanlık mevzusuna katıldığımı söyleyemeyeceğim aslında,o biraz içine taktiksel yorumdan çok sadece yorum katmış.Ben taktiksel anlamda A'dan Z'ye katılıyorum,keşke belirtseymişim.

Sistemin başarılı veya başarısız olduğunu görmek için değil 3-4 ay 1 yıl geçse zor anlaşılır.Klasik bir örnek olacak ancak Ferguson bile geldikten 3 yıl sonra ancak ilk kupasını alabilmişti.Barcelona tiki taka sistemini 90'larda oluşturmaya başlamış,geri dönüşünü 2004'ten sonra alabilmişti.Sistem konusunda oldu veya olmadı demek için çok erken.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yeni sezonda formalar, parçalı, beyaz ve maalesef mor olacakmış.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Mor renkte bir sakınca yok bence ancak,pavyoncu kıyafeti gibi cırtlak bir kumaş kullanılırsa hiç olmaz.Malum 09/10 sezonunda cırt cırt geziyordu bizim oyuncular sahada

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Nike'ın formaları öyle olmaz, çok net daha iyi Adidas'tan. Ama işte dediğin gibi o kötü anıları hatırlatacağı için bile mor olmasa keşke.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Nike'ın formaları öyle olmaz, çok net daha iyi Adidas'tan. Ama işte dediğin gibi o kötü anıları hatırlatacağı için bile mor olmasa keşke.
    Antrenman formalarının rengi,kumaşı olur aslında.

http://gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=25123

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Antrenman formalarının rengi,kumaşı olur aslında.

http://gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=25123

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Tamam olmaz abi,olmaz

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Şöyle bir tasarım var.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

09/10 sezonunda mor formayı çok beğenmiştim. Zevkler ve renkler tartışılmaz tabii ki fakat Nike adı altında bir mor formanın çıkmasını isterim.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Lan bi kurtulamadık şöyle renklerden ya, o mor forma çıktığından beri yapıştı üzerimize. Renk mi kalmadı dünyada gidiyoruz mor yaptırıyoruz. Turuncu formanın, sarı formanın satış başarısı ortadayken neyin inadı bu. Yeşil olur, turkuaz olur, haki olur, camgözü bile olur, bir şekilde kılıf da bulursun bu renklere de mor nedir.

Alın beğenin burdan ana renklerimiz dışında renk
    http://tr.wikipedia.org/wiki/Renkler_listesi
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Mor olmasın mor ya. Lütfen abiler. Çok kötü anılarımız var.
    Turuncu çok güzel bi forma çıkabilir. Yada bu sene Kufe'nin mükemmel bi forması var o renk.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kewell'ın topuktan güç almasının bir sebebi var mı?
    Öyle daha mı iyi yoksa biraz daha mı çaprazlaşmaya çalışıyor?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Turkuaz forma çok isterimde çok imkansız yani hayatta çıkmaz o yüzden mor iyidir

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

‘İdmandan sonra not tutuyorum’
    “Futbolu G.Saray’da bıraktıktan sonra hocalık yapmak istiyorum. Çok önemli ismlerle çalışma fırsatı yakaladım bugüne kadar. Hiddink, Fatih Terim, Ersun Yanal, Şenol Güneş, Roberto Mancini… Onlarla yaptığım çalışmaları, onların felsefelerini kafama kazıdım… Ayrıca her antrenman sonrasında da notlar tutuyorum.”
    http://amkspor.com/2014/01/19/burak-...uyordu-244944/
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    Kewell'ın topuktan güç almasının bir sebebi var mı?
    Öyle daha mı iyi yoksa biraz daha mı çaprazlaşmaya çalışıyor?
    Sağ ayağı sabitleyip bütün gücü sol ayağa veriyor,top daha dengeli ve hızlı gidiyor.Gol olduğu zamanda;

Keweöeöeöeöeeöell !!! Ne seksen dokuza ne doksan bire,doksana doksana !

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Şu duran toplar için artık antrenmanda bişeyler çalışsınlar yahu.O kadar duran top kazanıyoruz bırakın gol atmayı tehlikeli pozisyon bile yaratamıyoruz.Rakip takım bütün maç 2-3 duran top kazanıyor bir tanesini atıyor.Biz 10 taneden fazla kazanıyoruz saçma sapan kullanıyoruz.Dün kullandığımız kornerlerden birini gol yapabilsek kazanmıştık belkide maçı.Hala duran topların değerini anlamamamız ve sanki gereksiz bir şeymiş gibi lakayıt kulllanmamız gerçekten ilginç.Ön direk,arka direk,kısa paslaşma,ceza alanında oyuncuların sürekli yer değiştirmesi vs tarzında bir taktik geliştirmek gerek.

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Şu duran toplar için artık antrenmanda bişeyler çalışsınlar yahu.O kadar duran top kazanıyoruz bırakın gol atmayı tehlikeli pozisyon bile yaratamıyoruz.Rakip takım bütün maç 2-3 duran top kazanıyor bir tanesini atıyor.Biz 10 taneden fazla kazanıyoruz saçma sapan kullanıyoruz.Dün kullandığımız kornerlerden birini gol yapabilsek kazanmıştık belkide maçı.Hala duran topların değerini anlamamamız ve sanki gereksiz bir şeymiş gibi lakayıt kulllanmamız gerçekten ilginç.Ön direk,arka direk,kısa paslaşma,ceza alanında oyuncuların sürekli yer değiştirmesi vs tarzında bir taktik geliştirmek gerek.
    Haklısın...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Bizim takım bu sene 17 maçta da kornerden gol atamamış.Fenerbahçe 12 kere kornerden gol bulmuş.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Daha başvuru bile olmadan açıklama yapma gereği hisseden Mete Düren ya yanlış hatırlıyor, ya da kafası karıştı. Beşiktaş'ın bir değil iki tane kap bildirimi olması lazım. Delgado ile dondurduk, Fink'in sözleşmesini askıya aldı şeklinde. Kaldı ki en kötü ihtimal bir kulübe bedelsiz kiraya verip, maaşını da ödemeye devam ederek çözülebilir bu sorun. Niye bu kadar dert olmuş, ilginç. Maçlar hakkında günlerce karar veremezler, canları istedi mi sıcağı sıcağına veya daha başvuru yokken açıklama yaparlar. Bir kurum bir bütün olarak nasıl kötü olabilir, en güzel örneği mevcut TFF.
    Last edited by uAburak89 : 22.Ocak.2014 at 22:56 Reason: Eksik kelime.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

riera sozlesmemi fesh edin diye bagiriyor resmen sahada.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Aydın YILMAZ'ın Sol Ayak bileğinde bir kırığı var.
    Bir bağındada yırtığı ortaya çıktı.

Kulüp Doktorumuz:
    En büyük korkumuz bir dolaşım sorunu olabilirdi.
    Allah'tan o yoktu.
    Şu an için dizinde bir problem yok.

Kulüp Doktorumuz:
    Bir süre vermek doğru değil.
    Ameliyat olduktan sonra belli olacak.

Kulüp Doktorumuz:
    "Zemin hakikaten çok kötüydü.
    Biz de bunun başımıza geleceğinden dolayı korkuyorduk."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Serdar Özkan ile girdiği ikili mücadelede talihsiz bir sakatlık yaşayan Aydın Yılmaz'ın iki kezMR'ı çekildi. Yapılan kontrollerin ardından Yılmaz'ın bilek bağlarında yırtık, sol ayak bileğinde ise kırık tespit edildi. 25 yaşındaki oyuncunun dizinde sakatlık tespit edilmemesi ise gecenin tek tesellisi oldu. Aydın'ın iki kez MR'ının çekilmesinin nedeni ise doktorlar tarafından dizi ve bacaktaki sakatlık durumunı ayrı ayrı gözlemlemek olarak açıklandı.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bu sakatlıktan sonra herkesin aklına yine o isim geldi demi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu sakatlıktan sonra herkesin aklına yine o isim geldi demi