1 ile 21 arası toplam 21 sonuç

Konu: Hangi takımı aldıysam başaramadım

Hybrid View

1. Default

Rakip takıma göre taktik yapınca ben başarılı oluyorum. Ama şu oyunu oynatacağım diyip taktik yaptığımda ben de kovulmak üzere oluyorum. Bu şekilde başarılı olsam da oyundan pek zevk almıyorum.

Quote Originally Posted by canerozaskin View Post
    Rakip takıma göre taktik yapınca ben başarılı oluyorum. Ama şu oyunu oynatacağım diyip taktik yaptığımda ben de kovulmak üzere oluyorum. Bu şekilde başarılı olsam da oyundan pek zevk almıyorum.
    taktik aynı ama üzerinde mi oynuyosun rakibe göre ?

3. Default

Quote Originally Posted by jojova35 View Post
    taktik aynı ama üzerinde mi oynuyosun rakibe göre ?
    Taktiği sürekli değiştiriyorum ama ufak değişiklikler yapıyorum. Mesela rakip takım 4-2-3-1 dizilişi ile maça başlıyorsa ben 4-1-4-1 veya 4-1-3-1-1 gibi bir dizilişle maça başlıyorum. Ofansif orta saha kullandıkları için ben de o bölgeye defansif orta saha oyuncusu koyuyorum. Rakip ofansif kanat kullanıyorsa ben kanatları orta sahaya çekip duruma göre bazen hücum, bazen de destek görevi veriyorum. Oynattığım dizilişler 4-2-3-1, 4-4-1-1 gibi. 4 defans, 5 orta saha ve 1 forvet ama nerede oynayacakları maça göre değişiyor. Talimatlarda da genelde maç içi değişiklik yapıyorum ama belirli talimatlarım var. Talimatlarda da dizilişe göre oynamalar yapıyorum. Ama en çok maçta değişiklik yapıyorum. Daha önce bu şekilde Kayserispor ile ligin ilk yarısını 4. bitirmiştim, şimdiki kariyerimde de Rennais ile 18 haftada 34 puan topladım ve 3.yüm. Kayserispor ile bu kadar ayrıntılı kullanmamıştım. Şimdi biraz rehberlere de göz attım ve maçta üstün olmaya çalışıyorum.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=117856 - Şu rehber çok faydalı. Ama sadece taktik yapıp başarı gelmesini beklersen başarı yine gelmiyor. Benim adım sürekli taktik değiştiren menejere çıktı oyunda

Mesaj Yetkileri