1 ile 30 arası toplam 448 sonuç

Konu: UFUK E. - El Mi Yaman Bey mi Yaman, Hodri Meydan! - Kocaelispor ( 5. Sezon )

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Hoho süper lgie kadar çıkmız körfez ekibi (: kocaeli sakarya adana izmir erzurum gönül isterki reelde de en üst seviyede top oynasınlar :F

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by xthexserhat View Post
    Antrenörlerin kaliteliymiş. Tesislerin geliştirilmesi lazım ama tabi çok uzun yıllar alıyor en iyi tesislere sahip olmak o yüzden sabırla geliştirmeye devam et
    Tesisler için bir girişimimiz var fakat dediğin gibi yıllar sürecek tamamen iyileştirilmesi için.

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    Baya sağlamız kağıt üzerinde.Bakalım gerçekte nasıl bir şeyle karşılaşacağız
    Aslında diğer takımlarında bizden aşağı kalır yanları yok tam tersine bizden daha oturmuş kadroları var.

Quote Originally Posted by richard castle View Post
    Ümmet, Koray ve Umar patlama yapabilir. Süper lig için tebrik ediyorum, inşallah başarılarına devam edersin.
    Ümmet ve Umar'dan patlama bekliyorum bakalım.

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Hoho süper lgie kadar çıkmız körfez ekibi (: kocaeli sakarya adana izmir erzurum gönül isterki reelde de en üst seviyede top oynasınlar :F

Gerçekte bende çok isterdim farklı takımlar görmek oyunda bile zevk veriyor insana.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Mesaj Yetkileri