Originally Posted by
Vieri
19karabulut07, bu tip eleştiriler hayatta her zaman olağan şeyler değil mi? 10 kişi varsa 10 kişiyi de memnun etmeyi beklemeyin, lütfen turksportal diye google'da aratın ve insanların bizleri ne kadar eleştirdiğini okuyun. Eğer bu eleştiriler sebebiyle küsüp bu siteyi kapatsaydık sizlerin bu keyif veren kariyerlerinden mahrum kalmayacak mıydık?
Eleştirileri ayıklayabiliyorsak, eleştiren kişinin sözlerinde art niyeti algılıyorsak, uyarı mesajını kullanabilir ve bir yöneticinin gelip müdahale etmesini bekleyebiliriz. Ama buna cevabı ben verebilirim şeklinde bir hareket olayları uzatır ve işte o zaman art niyetin seni çekmek istediği tuzağa düşersin.
Bu gelişmeler hayatta tecrübe kazandırıyor, yerine göre bazen sessiz kalmak ve gammazlamak bağırıp hak aramaktan çok yararlı oluyor.
Ayrıca kişisel görüşüm, istersen korner taktiği ile 100 gol at, istersen özel veritabanı ile rüya takımını kur ve rakiplerini darmaduman et, oyun senin oyunun, yazılar senin hayal ürünün değil mi? Bırak oyunundan keyif al ve bunu keyifle okuyan insanları muhatap kılıp cevap hakkını kullan, eleştiren eleştirir, bunları bir geri bildirim olarak gör ve bunlardan ne kazanabilirimi düşün. Ben böyle yapıyorum. Sana da tavsiye ederim.