Ve sezon bitti. Beklediğim gibi rahat bir şekilde şampiyon olduk. 27. hafta şampiyonluğu garantiledik. Puan ve gol rekoru kırdık.
İkinci yarının fikstürü. Kırmızı ile ile dikdörtgen içine aldığım bölümü asistan oynadı. İyi idare etti.
Averaj rekoru da kırmış olabiliriz emin değilim
Lig istatistikleri gösteriyor ki biz bu ligin çok üzerindeyiz. Özellikle İbrahim Şahin.
Şampiyonluk için tebrikler,İbrahim Şahin"in profilini koyarmısın ?![]()
İbrahim Şahin tek başına çıkarmış lige resmen şimdi PTT 1.Lig daha zor orada başarılar![]()
Simoncini bedavaya yollarız![]()
PTT için kiralık ve bonservisi elindeki oyunculara yönel derim.Biraz zor çünkü transfer yapmak.Ben de İbrahim'den çokça yararlanmıştım.
Çok iyi bir kariyer. PTT de de aynı başarıyı sağlarsın inşallah![]()
San Marino ilk galibiyetini herkes kutlamalara![]()
Abi Bursanın gençlerine bak belki beleşe verirler kardeşsiniz sonuçta![]()
Ptt bizi kesmez,süper lig bizi beklerBu arada kullandığın taktiğide paylaşabilir misin?
Taktiği paylaşmayı düşünmüyorum ama tavsiye verebilirim. 3 tane taktik kullanıyorum. Deplasman için 4-1-4-1 , evdeki maçlar için de 4-5-1 ve 4-4-1-1 kullanıyorum. Hücum futbolu oynadığımız için AMRL kullanmıyorum. Daha dengeli oluyor böyle. Sanılanın aksine AMRL kullanmak hücum futbolu oynarken getirisinden çok götürüsü oluyor. Sana bunları tavsiye edebilirim sadece![]()
Anladım sistemlerin tek forvetli,forvete hangi rolü önerirsin?
Namzet
Orta sahaya göre değişir ama kanatların iyiyse BEN komple forvet destek öneririm
2.SEZON BAŞLIYOR..
Yönetime orta sıralarda bitireceğiz dedim. Siz oranlara bakmayın. İlk 10 da bitiririz ama play-off biraz hayal gibi bu sene
Pek verimli geçmedi.Kadroyu istediğim gibi güçlendiremedik. Ekonomik sorunlar çok fazla. Sadece artık yedek kulübemiz daha güçlü
Yeni forvetimiz İbrahim'in peşinde gidiyor maaşallah
Transferler fena sayılmaz
Fetai'nin profilini atabilirmisin Uğur Boral ve Veli transferlerini beğendim![]()
Başarılar.
1.Hafta
Bu sonucun nasıl olduğuyla alakalı hiçbir fikrim yokBizim bebeler resmen abaza gibi saldırdılar. İnanamadım ama müthiş başlangıç.
2.Hafta
Tamamen üstün götürdüğümüz bir maç. Yeni Regenimiz de gol atınca çok daha güzel oldu
3.Hafta
Deplasmanda zor bela olsa da kazandık. Söylemem gereken bişey var. Uğur Boral böyle Caner Erkin gibi Bale gibi oynuyor 3 maçtır. Bu sene en iyi yaptığımız şey onu transfer etmek oldu.
4.Hafta
Bu maçtan sonra zirveyle ilgili umutlarım arttı. Bu sene yükselme hiçte hayal değil gibi
İlk 11 oyuncularımızın sakatlığı kötü gidişin habercisi