Burak çıktıktan sonra yine birisinin üstüne gidiyordu kim bilir ne dedi.Hakem skandaldı valla zaten böyle hakemleri bizim maçlara vermeyi seviyorlar geçenki hakemde öyleydi bu da.
Burak çıktıktan sonra yine birisinin üstüne gidiyordu kim bilir ne dedi.Hakem skandaldı valla zaten böyle hakemleri bizim maçlara vermeyi seviyorlar geçenki hakemde öyleydi bu da.
Ağzından sinirle yasak bir kelime kaçırmış olabilir. Başka bir sebep öngöremiyorum.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Yan hakeme gitti bir şeyler söyledi galiba sonra orta hakem çağırıp direk kırmızı gösterdi.Melo yaktı burağı![]()
Hakem berbattı tamam da bizim takım da top oynamaya gelmemişti.Kaleyi bulan şutumuz yok maçta arkadaş.Mancini çok deneme yapıyor bir yerde patlayacağı belliydi kupa'da işimizi zora sokuyoruz boşuna.Umut fena değildi ama Salih'in çok çalışması lazım baya heyecanlı göründü.
Burak'ın atılması kötü olmuş lig maçında yok.
Bu arada ülkede futbol net seviliyor, bu maça bu ilgi, maşallah.
Zemin kötü, oyun kötü, sakatlık kötü, kırmızı kötü, sonuç kötü.
Bizim için iyi olan bir şey yoktu bu akşam.
bildiğim kadarıyla etkilemiyor öyle çoksaçma bir kural vardı önceki sene bir fenerbahçe maçından sonra konuşulmuştu filan
Salih güzel görüntü çizdi bence ilk maç için. Etkili bindirmeleri oldu. İçe de kat etmeyi başarıyor, çizgiye de iniyor. 3-5-2'nin sağındaki adamın oynaması gerektiği gibi orta saha civarlarında karşılıyor rakibi. Kumaşı kaliteli.
Umut'ta Emre Çolak'ın biraz daha hızlısı gibi geldi gözüme. Onun da kumaşı iyi. Dikine güzel oynadı fakat daha çok tek pas yaparsa daha etkili olacaktır. Yekta'ya benziyor tarzı.
Drogba ve Riera çok etkisizlerdi. Özellikle Drogba resmen takımı bir kişi eksik oynatıyor. Ne koşuyor, ne etkili bir hareketi var. Mümkünse yalnızca 45 dakika oynasın. Sahada yürüyen takım savunmasına yardımcı olmayan birini görmeye ben tahammül edemiyorum. Misal bugün Bursaspor maçında Fernandao denen adam öyle akıllı savunma yaptı ki. Top rakipteyken pas yollarını hep kapattı stoperlerin. Sadece vücudunun şekli ve bir kaç akıllı koşu ile. Drogba'da ilk geldiginde yapıyordu bunları fakat şımarmış gibi bir hali var. Koyvermiş durumda. Takılıyor sahada ki bu gayrı ciddi tutumu rahatsız edici.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Antalyaspor 4-0 Tokatspor ilk yarı sonucu.
Harika oynuyor Antalya ama Tokat'ta oynattırıyor çok nadir pres yapıyorlar Antalya bir ara 40 üstü pas yaptı böyle giderse fark acılır.Semih çok yararlı olacağa benziyor takımı hücumda harika yönlendiriyor.
Alt yapıdan çıkan oyuncularla çıksak keşke diyeceğim de onlar da sakatlanır üzülürürüz.öyle saçma bir kupa işte
Zamanında Buca - Beşiktaş maçından sonra yazmıştım
http://forum.turksportal.net/vb/show...&postcount=263
mancini dalga geçiyor galiba kadroya bak..
Ufuk Salih Dany Balta Sabri Eboue Yekta Ceyhun Riera Umut Drogba ilginç
İnsan gerçekten hayret ediyor.
Screw you guys, I'm goin' home
Riera son bir kez oynamak istedi herhalde.İlk 11'de aşırı bir gariplik yok bence,Mancini denemeye devam ediyor ancak kötü bir 11 olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
İnşallah bir şekilde kazanırız.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Riera ve Dany'nin galatasarayda ki jübile maçı![]()
Bu 11 doğruysa, sonuç ne olacak olursa olsun kesinlikle skandaldır bana göre. Denedi yeterince, şu maçı kaybedersen çıkma şansın yok gibi bir şey. En azından omurganın belirlenmesi lazım.
Antalyaspor, Tokatspor'u 2-0 yenmiş. Gruptan çıkmak istiyorsak bu maçı kazanmamız lazım.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Mancini ne yapıyon sen reis ya.![]()
Sabri ve Eboue'nin aynı anda sahada olması gerçekten üzücü arkadaşlar.
SPORX.COM @sporx 35 sn.
Galatasaray'ın Elazığspor 11'i: Ufuk, Salih, Dany, Hakan, Eboue, Yekta, Ceyhun, Emre, Sabri, Umut, Drogba
Arif'in yazdığından farklı olarak Riera yerine Emre yazmış Sporx
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Gidecek denilen Dany niye oynar ki, ciddi bir sakatlık geçirse ne olacak?
Neden alsın ki? Almaz Gaziantep sakat Dany'i.
Türkiye Kupası'nda tur atlamaları aslında iyi olmadı. 3 maç devre arası, 3 maç sezon içi. Takvimin son haline bakmadım ama hatırladığım kadarı ile grubun son maçı ŞL maçından önceki hafta içinde oynanacak. Bu da demek ki 5 maçı üstüste 3 günde 1 oynamak zorundalar. Yorulmuş bir takımın ŞL oynamasını Mancini de istemez. Elenseydik keşke diye içinden geçiriyordur muhtemelen. Lig içinde olunca rotasyon yapmak sureti ile Dany'i oynatmak zorunda hissetti kendisini. Sakatlanıp uzun süre oynayamayacak olursa transfer de yatar.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
sahaya cikan 11in 7si defansif, kaleciyi de koy 8 kisi. nasil gol atmayi dusunuyor GS.
attik ceyhunla![]()
Drogba maçın basından beri sekiyor neden Türkiye Kupası maçı icin bu kadar zorluyorlar anlamadım.
Drogbam 2 yapti
golu emre çolaga yazalim
http://s14.directupload.net/images/140129/yjzruq67.swf