Uğur Uçar ?![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Kulüpte o kadar çok uzun süreli sakatlık yaşayan oyuncu oldu ki herkesin aklına farklı bir isim gelebilir. Semih Kaya, Baros, Uğur Uçar, Yekta, Linderoth. Benim aklıma gelen isimler bunlar.![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Aydın'ın sakatlığına çok üzüldüm. Maçı izlemedim, dışarıdaydım. Eve geldim, ekşi sözlükte sol frame'de isminin yanında 135'i görünce "ne oldu acaba" diye girdim, girdiğimle yıkıldım adeta.
Hep gamsızlığından şikayet ettik. Pozisyonları yeterince kovalamadığını, maç motivasyonunun zayıf olduğunu, yeterince çabalamadığını söyledik. Keşke bu pozisyonda da çabalamasaydı, kızardık geçerdik, ne olacaktı sanki?
Hakikaten çok üzgünüm, umarım en kısa zamanda iyileşir. Rotasyonumuza olabildiğince sağlıklı bir şekilde dönsün, biz yine kızalım kendisine gerekirse.
Son olarak değinmek istediğim nokta Türkiye'deki saha zeminleri. Bizim sahamız da dahil olmak üzere neredeyse bütün zeminler rezalet. Bu tip sakatlıkların baş sorumlusu da zeminler. Bu işe bir kriter getirilmeli, insan sağlığı bu kadar ucuz olmamalı. Milyonlarca euroluk bir sektörde şu zeminlerin bu halde olması kabul edilemez. Yani bir zeminin düzeltilmesi ne kadar masraflı olabilir ki? Hakikaten yazık.
Yahu kış ayındayız,yine bir deplasman,yine bir berbat zemin,yine altyapıdan çıkmış bir oyuncu.Başka kim olabilir ki ? Tabi ki Uğur Uçar
Cidden çok fena bir şey bu tür sakatlıklar,Uğur Uçar'ın üst düzey futbol kariyerini bitirdi,kim bilir belki Aydın bu sakatlıktan sonra çok daha fazla hırs yapar ve daha iyi olabilir ancak genele baktığımızda bu tarz sakatlıklardan çoğu futbolcu kötü etkileniyor.Aydın'da kendi kaderini kendisi belirleyecek.
Last edited by europeanconquer : 23.Ocak.2014 at 11:13
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Sonunda money ligine giris yapmisiz umarim boyle yukseliriz. =)
![]()
A.Madrid'den falan fazla gelir elde etmişiz gidişatımız iyi![]()
2 senedir direk şampiyonlar liginde oynamamız ve gruptan çıkmamız bize çok para ve prestij kazandırdı.Bu sene de en kötü 2. olup direk gruplara kalmamız gerek.Bunu sürdürülebilir bir hale getirirsek doğal olarak başarıda kendiliğinden gelecektir.Genç oyunculara yatırımlar yapıp riskler aldık.Umarım bu riskler başarıya dönüşür.
bir arkadas detayli yazmis paylasim.
01. Galatasaray Türk spor kulüpleri arasında 150 mio € gelir sınırını ilk aşan kulüp oldu.
02. Daha önce Fenerbahce bu listeye girmişti. Ancak 16. sıraya çıkan ilk kulüp Galatasaray oldu
03. Galatasaray ın sıralamada altında yer alan kulüpler: Hamburg, Fenerbahce Roma, A.Madrid, Napoli, Valencia, NewUTD, Ajax, Lazio, Marsilya vb.
04.Sıralamada Marsilya,Lyon, Napoli,Inter,Arsenal gibi ekiplerin gelirlerinde gerileme yaşanmış.
05.Yine geçen sene 300m€ barajını geçen 5 kulüp varken bu sene 7 kulüp geçmiş. 500m€ sınırını tek geçen yine ve sadece Real Madrid. 519m€
06. Barcelona ise gelirini yükseltememiş. Real Madrid sadece 6m€ yükseltebilmiş. Şamp. olan BMünich te gelir artışı 63m€. manUtd 4.lükte
07. Yani bakıldığında yüksek gelirli kulüplerde gelir artışı minimumda kalır iken 10-20 sıralarındaki takımlarda artış hızı daha yüksek.
08. Dolayısıyla büyük takımlar gelir maksimasyonuna artık ulaşmış durumdalar. Bizim gibi takımların potansiyeli yüksek...
09. Bakıldığında 16. olan GS ın önünde, 15.likte Inter yer alıyor. 2011 yılı ŞL Şampiyonu Inter GS dan 11 m€ fazla gelir elde edebilmiş.
ML raporundan bir iki ilginç not...
Galatasaray ticari gelirler açısından yaklaşık 70 m€ ile Avrupa nın en çok ticari gelire sahip 13.takımı
Galatasaray elde ettiği 70 m€ luk ticari gelir ile Juventus, Inter, Tottenham, Hamburg, Roma, Ath. Madrid ve Fenerbahceden den daha fazla gelire sahip.
Ancak yayın gelirlerine bakıldığında Galatasaray sıralamada 18. liğe geriliyor. Sadece Hamburg ve Fb den daha fazla yayın geliri olmuş.
Matchday yani bilet gelirlerine bakıldığında ise sıralamada 15.yiz. Milan, Roma, Ath.Madrid,FB ve Inter den daha fazla bilet gelirimiz var
Görüldüğü üzere gelir artışını sağlamış durumdayız. Şimdi sorgulanması ve olması gereken GS' ın UEFA puan sıralamasında ilk 20 ye girmesi.
En pahalı maç biletinin ülkemizde olduğunu düşünürsek stat geliri normal, ama seyirci sayısında çok gerilerdeyiz. Hele SL maçları gelir açısından çok büyük ekstra bizim klupler için.
İsterse bu maç gelirleriyle beraber dünyanın en çok kazanan kulübü olalım,fark etmez benim için stad dolmadıktan sonra.
Uğur Uçar'ın sakatlandığı senede şampiyon olmuştuk sanırsam.Bende hala durur şampiyonluk videosu.Ne oynuyordu adam.Yine zemine kurban gitmişti![]()
Gelirler artarken, giderler de artıyor tabii. Finans açısından GS'nin durumu pek iç açıcı değil. Doğru yolda oldukları gerçeğine bir şey söylemiyorum.
Sentugo.
Geçmiş olsun Aydın Yılmaz !
![]()
PFDK herhalde kulp bulamadı ki Burak Yılmaz ile ilgili bir karar verilmemiş.Salı günü açıklarlar kulpu ile beraber.Ben diyeyim 4 maç siz deyin 5 maç verirler büyük ihtimal.
Küfür falan ettiyse 3 maç alır sonra tahkim de 2 maça düşürür benim tahminim böyle.
Galatasaray SK @GalatasaraySK 19 dk.
GSTV | Alex Telles az sonra CANLI yayınla @GSTV'de! http://galatasaray.com
20 dakikadır bekliyoruz canısı.
Edit: 30 dakika oldu.
Edit 2: 40 dakika oldu.
Şükür,42 dakika sonra yayındalar.
Last edited by europeanconquer : 24.Ocak.2014 at 15:58
Alex Telles'in yanındaki adamın ismini söyleyebilir mi birisi tercümanımız ama ismini bir türlü bulamadım.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Teşekkür ettim baya da dil biliyor bu adam yahu![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
portekizce ispanyolca ingilizce biliyor benim kadar ispanyolca konusamada fena degil mert![]()
Kupa maçları Olimpiyat'ta, gruptan çıkma olasılığımız düşük bence.
Hücumda 3-5-2 savunmada 4-3-1-2 oynasak şöyle güzel olur aslında.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Kanatsız sistemle olmuyor. 4-2-3-1 veya 4-4-2 şart.
Bu kadar kuralcı olmayın yahu. Riera gitti işte![]()
Selçuk ne kadar kötü olursa olsun ben orta saha da Emre Çolak'ı oynatacağıma Selçuk'u oynatırım daha iyi.
ben boyle 11 dusunuyorum sahsen...
hem hizli oynariz hemde daha iyi olur bence dany supurucu defans , pas isabet orani iyi danynin bence is yapar , mancini nasil goremez anlamiyorum.
![]()
Last edited by byariff : 28.Ocak.2014 at 04:42