Sayfa 466 / 578 İlkİlk ... 366416456464465466467468476516566 ... SonSon
13,951 ile 13,980 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Kim yahu Eduardo mu
    Yok abi sen anladın bence
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Yok abi sen anladın bence
    Anlamadım özelden yaz bari buradan anlatmayacaksan

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Uğur Uçar ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Kulüpte o kadar çok uzun süreli sakatlık yaşayan oyuncu oldu ki herkesin aklına farklı bir isim gelebilir. Semih Kaya, Baros, Uğur Uçar, Yekta, Linderoth. Benim aklıma gelen isimler bunlar.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Aydın'ın sakatlığına çok üzüldüm. Maçı izlemedim, dışarıdaydım. Eve geldim, ekşi sözlükte sol frame'de isminin yanında 135'i görünce "ne oldu acaba" diye girdim, girdiğimle yıkıldım adeta.

Hep gamsızlığından şikayet ettik. Pozisyonları yeterince kovalamadığını, maç motivasyonunun zayıf olduğunu, yeterince çabalamadığını söyledik. Keşke bu pozisyonda da çabalamasaydı, kızardık geçerdik, ne olacaktı sanki?

Hakikaten çok üzgünüm, umarım en kısa zamanda iyileşir. Rotasyonumuza olabildiğince sağlıklı bir şekilde dönsün, biz yine kızalım kendisine gerekirse.

Son olarak değinmek istediğim nokta Türkiye'deki saha zeminleri. Bizim sahamız da dahil olmak üzere neredeyse bütün zeminler rezalet. Bu tip sakatlıkların baş sorumlusu da zeminler. Bu işe bir kriter getirilmeli, insan sağlığı bu kadar ucuz olmamalı. Milyonlarca euroluk bir sektörde şu zeminlerin bu halde olması kabul edilemez. Yani bir zeminin düzeltilmesi ne kadar masraflı olabilir ki? Hakikaten yazık.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Anlamadım özelden yaz bari buradan anlatmayacaksan
    Yahu kış ayındayız,yine bir deplasman,yine bir berbat zemin,yine altyapıdan çıkmış bir oyuncu.Başka kim olabilir ki ? Tabi ki Uğur Uçar

Cidden çok fena bir şey bu tür sakatlıklar,Uğur Uçar'ın üst düzey futbol kariyerini bitirdi,kim bilir belki Aydın bu sakatlıktan sonra çok daha fazla hırs yapar ve daha iyi olabilir ancak genele baktığımızda bu tarz sakatlıklardan çoğu futbolcu kötü etkileniyor.Aydın'da kendi kaderini kendisi belirleyecek.
    Last edited by europeanconquer : 23.Ocak.2014 at 11:13

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Sonunda money ligine giris yapmisiz umarim boyle yukseliriz. =)

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

A.Madrid'den falan fazla gelir elde etmişiz gidişatımız iyi

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

2 senedir direk şampiyonlar liginde oynamamız ve gruptan çıkmamız bize çok para ve prestij kazandırdı.Bu sene de en kötü 2. olup direk gruplara kalmamız gerek.Bunu sürdürülebilir bir hale getirirsek doğal olarak başarıda kendiliğinden gelecektir.Genç oyunculara yatırımlar yapıp riskler aldık.Umarım bu riskler başarıya dönüşür.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bir arkadas detayli yazmis paylasim.

01. Galatasaray Türk spor kulüpleri arasında 150 mio € gelir sınırını ilk aşan kulüp oldu.
    02. Daha önce Fenerbahce bu listeye girmişti. Ancak 16. sıraya çıkan ilk kulüp Galatasaray oldu
    03. Galatasaray ın sıralamada altında yer alan kulüpler: Hamburg, Fenerbahce Roma, A.Madrid, Napoli, Valencia, NewUTD, Ajax, Lazio, Marsilya vb.
    04.Sıralamada Marsilya,Lyon, Napoli,Inter,Arsenal gibi ekiplerin gelirlerinde gerileme yaşanmış.
    05.Yine geçen sene 300m€ barajını geçen 5 kulüp varken bu sene 7 kulüp geçmiş. 500m€ sınırını tek geçen yine ve sadece Real Madrid. 519m€
    06. Barcelona ise gelirini yükseltememiş. Real Madrid sadece 6m€ yükseltebilmiş. Şamp. olan BMünich te gelir artışı 63m€. manUtd 4.lükte
    07. Yani bakıldığında yüksek gelirli kulüplerde gelir artışı minimumda kalır iken 10-20 sıralarındaki takımlarda artış hızı daha yüksek.
    08. Dolayısıyla büyük takımlar gelir maksimasyonuna artık ulaşmış durumdalar. Bizim gibi takımların potansiyeli yüksek...
    09. Bakıldığında 16. olan GS ın önünde, 15.likte Inter yer alıyor. 2011 yılı ŞL Şampiyonu Inter GS dan 11 m€ fazla gelir elde edebilmiş.

ML raporundan bir iki ilginç not...
    Galatasaray ticari gelirler açısından yaklaşık 70 m€ ile Avrupa nın en çok ticari gelire sahip 13.takımı

Galatasaray elde ettiği 70 m€ luk ticari gelir ile Juventus, Inter, Tottenham, Hamburg, Roma, Ath. Madrid ve Fenerbahceden den daha fazla gelire sahip.

Ancak yayın gelirlerine bakıldığında Galatasaray sıralamada 18. liğe geriliyor. Sadece Hamburg ve Fb den daha fazla yayın geliri olmuş.

Matchday yani bilet gelirlerine bakıldığında ise sıralamada 15.yiz. Milan, Roma, Ath.Madrid,FB ve Inter den daha fazla bilet gelirimiz var

Görüldüğü üzere gelir artışını sağlamış durumdayız. Şimdi sorgulanması ve olması gereken GS' ın UEFA puan sıralamasında ilk 20 ye girmesi.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

En pahalı maç biletinin ülkemizde olduğunu düşünürsek stat geliri normal, ama seyirci sayısında çok gerilerdeyiz. Hele SL maçları gelir açısından çok büyük ekstra bizim klupler için.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

İsterse bu maç gelirleriyle beraber dünyanın en çok kazanan kulübü olalım,fark etmez benim için stad dolmadıktan sonra.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Uğur Uçar'ın sakatlandığı senede şampiyon olmuştuk sanırsam.Bende hala durur şampiyonluk videosu.Ne oynuyordu adam.Yine zemine kurban gitmişti

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Gelirler artarken, giderler de artıyor tabii. Finans açısından GS'nin durumu pek iç açıcı değil. Doğru yolda oldukları gerçeğine bir şey söylemiyorum.
    Sentugo.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Gelirler artarken, giderler de artıyor tabii. Finans açısından GS'nin durumu pek iç açıcı değil. Doğru yolda oldukları gerçeğine bir şey söylemiyorum.
    2. spk arttirimini yaparsak hersey duzlige giricekmis bakalim ki spk onaylicak bu sefer diyorlar yonetim spknin istedigi seyleri hazirlamis

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Geçmiş olsun Aydın Yılmaz !

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

PFDK herhalde kulp bulamadı ki Burak Yılmaz ile ilgili bir karar verilmemiş.Salı günü açıklarlar kulpu ile beraber.Ben diyeyim 4 maç siz deyin 5 maç verirler büyük ihtimal.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Küfür falan ettiyse 3 maç alır sonra tahkim de 2 maça düşürür benim tahminim böyle.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Galatasaray SK ‏@GalatasaraySK 19 dk.
    GSTV | Alex Telles az sonra CANLI yayınla @GSTV'de! http://galatasaray.com

20 dakikadır bekliyoruz canısı.

Edit: 30 dakika oldu.

Edit 2: 40 dakika oldu.

Şükür,42 dakika sonra yayındalar.
    Last edited by europeanconquer : 24.Ocak.2014 at 15:58

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Alex Telles'in yanındaki adamın ismini söyleyebilir mi birisi tercümanımız ama ismini bir türlü bulamadım.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Alex Telles'in yanındaki adamın ismini söyleyebilir mi birisi tercümanımız ama ismini bir türlü bulamadım.
    Mert Çetin

Bu arada Emre Can Coşkun'da antrenmana katılmış herhalde sakatlığı düzeldi.Gelecek hafta kupa maçında şans bulur büyük ihtimal.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Teşekkür ettim baya da dil biliyor bu adam yahu
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

portekizce ispanyolca ingilizce biliyor benim kadar ispanyolca konusamada fena degil mert

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kupa maçları Olimpiyat'ta, gruptan çıkma olasılığımız düşük bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hücumda 3-5-2 savunmada 4-3-1-2 oynasak şöyle güzel olur aslında.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kanatsız sistemle olmuyor. 4-2-3-1 veya 4-4-2 şart.

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Bu kadar kuralcı olmayın yahu. Riera gitti işte

Selçuk ne kadar kötü olursa olsun ben orta saha da Emre Çolak'ı oynatacağıma Selçuk'u oynatırım daha iyi.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ben boyle 11 dusunuyorum sahsen...

hem hizli oynariz hemde daha iyi olur bence dany supurucu defans , pas isabet orani iyi danynin bence is yapar , mancini nasil goremez anlamiyorum.

Last edited by byariff : 28.Ocak.2014 at 04:42

Mesaj Yetkileri