1 ile 30 arası toplam 79 sonuç

Konu: Santiago Barnebeu'da Yeni Mourinho / Real Madrid 2.Sezon

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by ozan42 View Post
    Varaneyi neden gönderdin anlamadım oyunun en iyi savunmacı oyuncusu oluyor.Koke Real Madride yakışır bir ortasaha değil transferlerini pek beğenmedim.
    Varane'yi neden sattığını bende anlamadım ancak Koke transferinde en büyük etken İspanyol olması bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by walcott07 View Post
    Başarılar Lukaku iyi gider
    Teşekkürler
    Quote Originally Posted by ozan42 View Post
    Varaneyi neden gönderdin anlamadım oyunun en iyi savunmacı oyuncusu oluyor.Koke Real Madride yakışır bir ortasaha değil transferlerini pek beğenmedim.
    Yorumların için teşekkür ederim. Varane'ı pek beğenmiyorum.
    Quote Originally Posted by iLkeRisT View Post
    Varane'ı göndermesen iyi ederdin bence de,çok iyi oluyor çünkü,Koke çok iyi transfer yanına Pogba yakışır Başarılar.
    Teşekkür ederim yorumun için.
    Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Varane'yi neden sattığını bende anlamadım ancak Koke transferinde en büyük etken İspanyol olması bence.
    Varane'ı pek beğenmediğim için gönderdim. Koke'yi ise Alonso'nun emekli olmasından sonra o bölgede kullanmayı planlıyorum bu yüzden transfer ettim. İspanyol ve genç olmasının payı var elbette.

Kyriakos Papadapoulos Real Madrid'de

20.000.000€ bonservis bedeli, 4 yıllık sözleşme, yıllık 4.000.000€ maaş alacak.

İnigo Martinez Real Madrid'de

30.000.000€ bonservis, 4 yıllık sözleşme, yıllık 4.000.000€ maaş.

Romelu Lukaku Real Madrid'de

20.000.000€ bonservis, 4 yıllık sözleşme, 5.000.000€ maaş.

Julian Draxler Real Madrid'de

45.000.000€ bonservis, 4yıllık sözleşme, 4.500.000€ maaş.

Paul Pogba Real Madrid'de

42.000.000€ bonservis, 4 yıllık sözleşme, 4.500.000€ maaş

Pablo Osvaldo Real Madrid'de

15.000.000€ bonservis, 4 yıllık sözleşme, 4.500.000€ maaş

Transfer dönemi böylece neredeyse bitmiş oldu. Büyük ihtimalle başka transfer yapmayacağım. Luis Suarez transferi Liverpool'un 200m€ gibi astronomik bir rakam istemesinden dolayı malesef gerçekleşmedi. Bizde vazgeçtik.

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

stoperde inigo martinez-papadopoulas ı beraber mi oynatcan yoksa ramosla beraber mi oynatcan bi de pogba-koke ikilisinin 11 oynayacağını düşünürsek modric mi isco mu oynuyacak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    stoperde inigo martinez-papadopoulas ı beraber mi oynatcan yoksa ramosla beraber mi oynatcan bi de pogba-koke ikilisinin 11 oynayacağını düşünürsek modric mi isco mu oynuyacak
    Stoper mevkiinde İnigo ile Papadapoulos'u düşünüyorum. Sakatlıklar gibi durumlarda Pepe,Ramos o mevkiide kullanabileceğim oyuncular. Elimden geldiğince çok yönlü bir takım kurmaya çalışıyorum. Pogba ve Xabi Alonso'yu bu sezon kullanmayı planlıyorum sonrasında ise Koke'yi Xabi'nin yerine koyacağım. Modric'i ise takımda düşünmüyorum, kendisini satamadık.
    Teşekkür ederim yorumun için.

Mesaj Yetkileri