Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
Çok çılgın paralar dönüyor eğer Draxler transferini tamamlamadıysan Ronaldo ve Bale'nin ortasına Hazard önlerinede İbra , Loirente veya Lewandowskiden biri efsane olur başarılar dilemekte biraz tereddütte kaldım keyifli kariyerler diyim
Tam yazarken güncelleme geldi iyimi yalan oldu Hazard
Quote Originally Posted by benzema35 View Post
Transferler güzel manyak paralar dönmüş piyasada
Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
Cok guzel genc oyuncular transfer etmissin, Pogba'yi alarak iyi yapmissin. Birde ozellikle Draxler'in durumunu ilerde cok merak ediyorum AMC olarak oynaticaksin herhalde?
Martinez,Draxler serbest kalma maddeleriyle aldık, yoksa işimiz zordu. Diğerleri ise baya uzun uzun pazarlık yaparak o fiyatlara indik, daha uçuk rakamlar vardı ortada.

Lewa ile devre arası sözleşme görüşmesi yaptık, City'e gitmeyi tercih etti. O transfer en az 2 sezon falan yattı. Hazard ise çok pahalı şu an için en azından 1 sezon beklemek istiyorum aslında aklımda bulunuyor. İbra ise zor, yaş geçti gitti.

Draxler'i, Ronaldo ile çalıştırıyorum şu an. Aslında Amc mevkiinde İsco var ve daha genç gelişebileceğini düşünüyorum. Draxler'i daha çok sol tarafta kullanmak istiyorum. Gerektiği zaman Amc mevkiinin 1 numaralı yedeği kendisi.

Teşekkür ediyorum yorumlarınız için.